Chicken Little 420 Posted September 30, 2004 Report Posted September 30, 2004 (edited) Pozdrav! Nas bend DOWNSTROY zavrsava snimanje svog prvog demo snimka koji ce se zvati 0051. Na snimku ce se nalaziti jedna pesma (koja je vec zavrsena) i outro. Pored ovoga, na CD cete moci da pogledate fotografije, info o bendu kao i video snimak pesme sa probe. Znaci, demo zavrsavamo uskoro a vi nam dajte predlog gde bismo mogli da uploadujemo pesmu da biste mogli da je cujete... Svi zainteresovani mogu ostaviti i adresu pa kad sve zavrsimo, saljemo! Muzika je mosh metal, nesto u fazonu Sepultura, Hatebreed, Machine Head i sl. Naravno, nismo bas toliko dobri Evo i postave: Darko Zivkovic - vokali Milos Segrt - gitare/vokali Miroslav Savic - gitare Robert Tuvic - bas Igor Benjocki - bubnjevi Martin Gak - konga Hvala svima koji nam pomazu i koji ce nam pomagati u buducnosti! STAY MOSH! Edited September 30, 2004 by Theory of Chaos Quote
Dark Archangel Posted September 30, 2004 Report Posted September 30, 2004 A sto se zove 0051 P.S.-Darko,kad ces vratiti Marku diskove? Quote
Suicyco Posted October 2, 2004 Report Posted October 2, 2004 Hej stvar je super! Disk hocu da dobijem, ne zanima me...! Jebiga najveci frajeri... Quote
Bloodline Posted October 3, 2004 Report Posted October 3, 2004 Dobices disk Suicyco, ne brini, a 0051...hm !!! Quote
Chicken Little 420 Posted October 3, 2004 Author Report Posted October 3, 2004 Zavrsen je i outro. Jos omot... Quote
Chicken Little 420 Posted October 7, 2004 Author Report Posted October 7, 2004 Za vikend snimamo spot... Komercijala Quote
Ninoslav Posted October 8, 2004 Report Posted October 8, 2004 za upload otvori nalog na www.ifreepages.com, imas 100MB prostora i 1GB mesecni bandwith... Quote
Chicken Little 420 Posted October 9, 2004 Author Report Posted October 9, 2004 Hvala, a kada nam radis web? Pozdrav i posalji nam adresu da ti posaljem ceo materijal na CD-u... Quote
Bloodline Posted October 13, 2004 Report Posted October 13, 2004 Hvala... Posalji adresu na PP pa cemo poslati CD. Quote
Шарки Posted October 13, 2004 Report Posted October 13, 2004 Možeš i da uploaduješ na www.download.com,meni su pesme tamo... Quote
Chicken Little 420 Posted October 13, 2004 Author Report Posted October 13, 2004 Hvala... Pozdrav! Quote
Bloodline Posted October 13, 2004 Report Posted October 13, 2004 Hvala svima, vidim da vec ima dosta zainteresovanih za snimak sto je veoma pozitivno !!! Zato, spremite se !!! Respect for all ! Quote
gothsbl Posted October 19, 2004 Report Posted October 19, 2004 dobro da se jos neko setio da svira mosh...polako se sirimo (sa tom scenom, mislim) javi kada zavrsite demo...a posto trenutno ne mogu od kuce da proveravam mail niti bilo sta da radim, postavicu onu sliku kada se docepam cuteftp-a i inerneta na istom kompu., jel ok Darko? Quote
Chlan 787 Posted October 20, 2004 Report Posted October 20, 2004 mogu li i ja nekako da dobijem snimak (darko, dolazis li u NS na koncert ToD-a sledece nedelje)? Quote
Chicken Little 420 Posted October 22, 2004 Author Report Posted October 22, 2004 (edited) Ok, Ana... Vidim ja ne javljas se... Inace, poslao sam ti nekoliko fotografija sa photo sessiona... Biljo , hvala na komentarima (uspeo sam nekako da procitam poruku)... Demo je gotov, sadzi 2 numere: Respond i Acoustro (ovo je u stvari outro - konga + gitara)... Pesma koja je bila na 202 je pogresno najavljena kao 0051 a to je u stvari naziv demo snimka... Trenutno se zavrsava montiranje spota i onda ce biti kompletiran disk... Naravno da cu vam poslati... Dolazim sledece nedelje najverovatnije na TOD pa mogu poneti disk ali ne znam da li ce spot biti gotov... Cujemo se! POZDRAV!!! MOSH!!! Edited October 22, 2004 by Theory of Chaos Quote
Chicken Little 420 Posted October 30, 2004 Author Report Posted October 30, 2004 Spot smo zavrsili... Hvala ekipi iz Djeram Prodakshen! Inace, hvala i svima koji su glasali za nas na Demo Expressu pa tako mi osvojismo drugo mesto na listi... Ako je jos neko zainteresovan za CD, neka mi na PP ostavi adresu... Quote
Ninoslav Posted November 2, 2004 Report Posted November 2, 2004 Dobio sam disk danas... sajt ce biti gotov za par dana... Quote
Ninoslav Posted November 3, 2004 Report Posted November 3, 2004 ... a sad slobodno mozes da obrises ono "uskoro" iz potpisa... www.downstroy.co.sr pogledaj pa mi javi ako ima nekih gresaka, mada ne bi trebalo Quote
Bloodline Posted November 5, 2004 Report Posted November 5, 2004 E hvala ti majstore evo upravo analiziram sajt i skroz je OK !!! Quote
Chicken Little 420 Posted November 5, 2004 Author Report Posted November 5, 2004 Sve je super... Samo ona slika na indexu je logo od benda Ektomorf To OBAVEZNO skini pa stavi nesto slicno... Znam da ce pronaci nesto na netu Ostalo je strava, a ako ti treba taj nas orao u vecoj rezoluciji za pozadinu sajta, poslacu ti!!! HVALA TI DO NEBA!!! Uradi nam i recenziju, ok? PUNO POZDRAVA!!! Quote
Ninoslav Posted November 6, 2004 Report Posted November 6, 2004 (edited) Skinuo sam logo, cim nadjem nesto odgovarajuce, postavicu...sto se tice orla, ne treba veca rezolucija, onda bi se mnoogo sporo ucitavalo! Iovako je zahtevan sajt... drago mi je da ti se svidja... btw, znas da sam ti rekao da mi treba 7 dana da uradim... e pa ovo sto vidis uradjeno je za jedno popodne! sto se tice recenzije, nema problema, bice u sledecoj dopuni sajta radio emisije! Edited November 6, 2004 by El_Nino Quote
Chicken Little 420 Posted November 7, 2004 Author Report Posted November 7, 2004 Jedno popodne? Svaka cast! Znas svoj posao... Quote
Chicken Little 420 Posted November 12, 2004 Author Report Posted November 12, 2004 Novost Downstroy ce nastupiti 26. u Beogradu kao TRIBUTE TO MAX CAVALERA (Sepultura + Soulfly). Mi smo jedni od ucesnika Tribute takmicenja u organizaciji Demo Express-a... Koncert je u Filozofu... Nadam se da se vidimo tamo... Quote
Ninoslav Posted November 13, 2004 Report Posted November 13, 2004 Dodao sam to u news i promenio lokaciju mp3 fajla, sad radi download... Quote
Recommended Posts