Jump to content

Downstroy

Chicken Little 420

Recommended Posts

dragi prijatelji i fanovi (ako ih ima :)), obavestavamo vas da smo danas (10. jula) potpisali ugovor sa izdavackom kucom iz grcke - 77rock records!

77rock records

oni ce objaviti nas novi album koji ce poceti sa snimanjem septembra 2008. godine u studiju chainroom u senti! producent albuma ce i ovog puta biti nas ton majstor - nikola mijic.

chainroom studio

vidimo se na exitu 13. jula!

p.s. jos neke detalje cemo objaviti uskoro, a ako mozete, postavite ovu vest na vasim portalima..

:pivopije: :pivopije: :pivopije: :pivopije:

downstroy bastards

И да се потрудиш да вам албум ураде онако како си мени причао за прво издање. Било би више него красно.

Sve je to u redu, ali covece mnogo pozirate za jedan "novopecheni" bend. Svirate tzv. metalcore, a vokalista ne ume da peva clean. Inace postujem vas rad i zalaganje. :mrgreen:

pozdrav! ne znam sta ti znaci to 'poziranje'.. i 'novopecheni'? sto, sviramo i trudimo se vec 5 godina, imali smo mozda srece da i uradimo nesto sto (mozda) niko do sad nije u ovom nekom zanru (dobar ugovor, nastup na wacken festivalu i okolnim drzavama itd.). slazem se da clean nije najsjajniji, zato ga i nema u svim pesmama, ali to je svakako tesko pevati + svirati gitaru (ali kad pogledam milion svetskih bendova koji imaju perfektan clean na albumima a uzivo tesko izvlace i nije mi toliko krivo).. zato se svi i odlucuju na koriscenje matrica u pozadini (in flames, sonic syndicate, lacuna coil itd.) u svakom slucaju, trudimo se da downstroy dovedemo na sasvim pristojan nivo a to su kvalitetne pesme, fotografije, scenski nastup itd. hvala ti na iskrenim kritikama, ziv bio! :pivopije:

pozdrav! ne znam sta ti znaci to 'poziranje'.. i 'novopecheni'? sto, sviramo i trudimo se vec 5 godina, imali smo mozda srece da i uradimo nesto sto (mozda) niko do sad nije u ovom nekom zanru (dobar ugovor, nastup na wacken festivalu i okolnim drzavama itd.). slazem se da clean nije najsjajniji, zato ga i nema u svim pesmama, ali to je svakako tesko pevati + svirati gitaru (ali kad pogledam milion svetskih bendova koji imaju perfektan clean na albumima a uzivo tesko izvlace i nije mi toliko krivo).. zato se svi i odlucuju na koriscenje matrica u pozadini (in flames, sonic syndicate, lacuna coil itd.) u svakom slucaju, trudimo se da downstroy dovedemo na sasvim pristojan nivo a to su kvalitetne pesme, fotografije, scenski nastup itd. hvala ti na iskrenim kritikama, ziv bio! :pivopije:

Sve cu ti ja objasniti :)

1. na myspace-u sam vam video slike, mnogo pozirate :)

2. "novopecheni" zato sto ste se relativno nov bend ;)

E sad...

1. Darko, da li si razmisljao da pustis kosu?! (S obzirom na to da ni jedan clan benda nema poduzu kosicu) :S xD

2. Da li ste se malo uobrazili?! (Probably the best band in the world) :) (u svakoj sali ima koji % istine) :D

3. Kada kazem uobrazili, ne mislim da ste se prebacili na BRAZILSKU nacionalnost....xD

4. necu da vam se uvlacim, iako vi to zasluzujute!

. . .

5. zasto theory of chaos?! (mozda zato sto Cavalerini textovi uglavnom govore o haosu i kome se on divi, pa vam je on uzor?!)

6. zasto downstroy?! (opet mozda zbog Cavalere i zbog njegovih "igrama recju" - destroy it down=downstroy) ili cisto zbog pesme "downstroy" koja vam se svidela :)

7. dosadan sam ali... bice jos pitanja :)

Pozz :)

nisi dosadan, hm, mozda bih voleo da znam ko si, pa da znam kome odgovaram.. :)

1. pa, razmisljao sam o tome (i pokusao), mada, ne stoji mi.. :)

2. da, uobrazili smo se.. :)

3. ---

4. ovo nisam razumeo.. :) ne treba niko da se uvlaci, mi smo openminded po svakom pitanju (no homo).. :)

5. u stvari, u pitanju je teorija haosa, tako mi se zove radio emisija jos od 2002. godine.. a radio sam i istoimeni fanzin, nema nikakve veze sa max-om..

6. downstroy jeste po pesmi, mada, da ti ne pricam kako je doslo do toga.. :) igra recima je cool, mnogo mi se svidja to.. i nije destroy it down, nego destroy them down.. :)

pozdrav!

najverovatnije da necemo dolaziti, mislim da igor nece nikako moci da dobije dan na poslu, s obzirom da smo u senti dan ranije (a to zakazasmo odavno).. + jbt, svirka za 3 dana, niko nas nije kontaktirao (ni nikola, ni in her embrace), tako da, nema smisla icu u minus.. :) skontacemo se za neki drugi datum.. pozdrav danilo!

• 2 weeks later...
  • 1 month later...