Jump to content

Recommended Posts

Posted

Neke novosti iz naseg tabora... :)

Prvo i najvaznije, Milos Kovacevic, koji je svirao sa nama u prethodnih godinu dana, napustio je bend zbog obaveza. Na mestu bubnjara je opet Igor Benjocki, jedan od osnivaca Downstroy-a i decko koji je sa nama odsvirao taj cuveni I Scream Every Day EP. Sa Igorom vec imamo probe, uskoro cemo i krenuti sa pravljenjem naseg albuma prvenca, iako su neke pesme vec spremne.

igoriv1.jpg

Drugo, 25og novembra (21h) ce na RTV (ex-TVNS) biti kultna emisija 'Varosharije' :) :) o Kikindi, u kojoj cete premijerno videti novi spot za pesmu Your Game. Posto ga ni mi nismo videli, nadamo se da su ga dobro izmontirali... :)

Trece, 14og decembra smo opet u Banjaluci, na nase veliko zadovoljstvo. Ali, o tome kad dodje vreme... To ce biti 15ti koncert koji smo imali ove godine, i verovatno poslednji u 2007.

'aj ziveli ljudi! :pivopije:

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted
kultna emisija 'Varosharije' :) :)

Па кажу Вранешевићи: "Варошарије, варошарије, то су наше играријеееее...!"

Posted

Ahahahaha....... ja nemam jos, jebi ga, evo i ja tek sada dolazim sebi..... nas je unistio Travnik... a danas sam bio u ZG... koliko jos sutra postavljam nase slike od petka i sa zabave kod Bokija i ostale negdje na vidjelo.

Pozdrav ekipi... Roga

Posted

Pozdrav ekipi iz Downstroy-a!!!! Vikend nikad jaci!!

"Cyber ovce na joystick gonim,

A kod cace kompjuter mi stoji,

Majka stara windows ima,

A caca updateove skriva."

Posted
evo neceg za apeiron-a, zna on o cemu se radi... ''rodjena si da me rusis, rodjena si da mi...'' :meshuggah:

blatovx7.jpg

downhf3.jpg

Ahahahahaha, prejako (kao i kompletan vikend i sve sto se tada videlo, ne racunajuci ona silna muska dupeta ;))! Ovaj covek je kralj, Vanja nije ni svesna kakvu je bracnu ponudu odbila :meshuggah:!

"Jaoj, Vaaanja, cIJepao bih ti drva cIJeli dan, a ti samo da mi rezes slaninu i ispeces mali kruh". Kakav nevidjen romanticar :meshuggah:

:pivopije: