Chicken Little 420 Posted April 15, 2009 Author Report Posted April 15, 2009 hvala! nemoj da te chudi nas basista. Quote
AstralliS Posted April 15, 2009 Report Posted April 15, 2009 Ne čudi me uopšte, cenim da je lik ekstra pozitivan... na raznorazne "bolesti". Quote
PuPaK Posted April 16, 2009 Report Posted April 16, 2009 Taj baassadzijo nije normalan s mozak naravno u pozitivnome smislu,ima klipova i po netu sa njim ,ja sam plakao od smeha ali vrh su one tri slike sa nekog motoskupa i onom ribom kad joj da bass! Aj Dare postavi ih ponovo da vidi Astra kaki je lik ovaj vas basadzija! Quote
AstralliS Posted April 16, 2009 Report Posted April 16, 2009 Hahaha... Ajde ajde, Dare... Daj da pogledam, naložio sam se ki mlad majmun. Quote
Chicken Little 420 Posted April 16, 2009 Author Report Posted April 16, 2009 (edited) joj, moram naci te slike. to je u stvari video klip, ali ne smem da ga stavim na youtube, popizdece mu devojka.. imas ovde nekih zanimljivosti (gde se nena pojavljuje) http://www.youtube.com/watch?v=sjjzOxfTj9g...re=channel_page postoji i jedan low budget film gde je on glavna uloga, ali nazalost, majmuni sa youtube su nam ukinuli audio zvuk jer smo koristili neke pesme za film a nismo imali autorska prava na to. znate, na youtube-u to apsolutno svi postuju. enjoy! EDIT: na 19-oj strani su fotke o kojima je pupak pricao. Edited April 16, 2009 by Theory of Chaos Quote
AstralliS Posted April 16, 2009 Report Posted April 16, 2009 joj, moram naci te slike. to je u stvari video klip, ali ne smem da ga stavim na youtube, popizdece mu devojka.. imas ovde nekih zanimljivosti (gde se nena pojavljuje) http://www.youtube.com/watch?v=sjjzOxfTj9g...re=channel_page postoji i jedan low budget film gde je on glavna uloga, ali nazalost, majmuni sa youtube su nam ukinuli audio zvuk jer smo koristili neke pesme za film a nismo imali autorska prava na to. znate, na youtube-u to apsolutno svi postuju. enjoy! EDIT: na 19-oj strani su fotke o kojima je pupak pricao. Hahaha... Upišao sam se od smeha. Treći klip je kraj, haha. Onaj deo sa Nikolom Mijićem "samo bol i strah", hahaha.. I overio sam kad onaj lik pije pivo, a ovaj ga mlati poslužavnikom. :) Kult! Sad ću da pogledam ove fotke što pupak pričao o njima. Quote
Chicken Little 420 Posted May 6, 2009 Author Report Posted May 6, 2009 napokon smo u beogradu.. DOWNSTROY RAPID FORCE klub batler (bg) 27. maj Quote
Baal Posted May 6, 2009 Report Posted May 6, 2009 Haha, upravo sam krenuo to da napišem. Dolazimo. Quote
Chicken Little 420 Posted May 6, 2009 Author Report Posted May 6, 2009 mi smo fancy band. kakva danguba, samo batler! Quote
VoivodBG Posted May 6, 2009 Report Posted May 6, 2009 27. maj Klub Batler Downstroy & Rapid Force Quote
Uruk Posted May 6, 2009 Report Posted May 6, 2009 jes ovo sam cekao mislim da imam neki rodjenada taj dan, ali izmuvacu nekako da stignem na oba mesta gde je taj batler? ja znam u centru za neki batler u gospodar jovanovoj ili tako negde? Quote
azal Posted May 6, 2009 Report Posted May 6, 2009 francuska tamo gde je i francuska sobarica, nemam pojma koji broj, 12-14, tako nesto. Quote
oNe Posted May 10, 2009 Report Posted May 10, 2009 u novom broju Helly-Cherry webzina izasao intervju sa Downstroyem: http://www.hc-zin.cjb.net Quote
Chicken Little 420 Posted May 12, 2009 Author Report Posted May 12, 2009 nove svirke: RAPID FORCE + DOWNSTROY klub batler, beograd 27. maj 22h DRACONIC + ALL THE ARMS WE NEED + DOWNSTROY klub zeppelin, senta 06. jun 22h p.s. na nasoj majspejs stranici imate preview nove pesme 'pride'.. Quote
Chicken Little 420 Posted May 26, 2009 Author Report Posted May 26, 2009 sutra smo u beogradu! da proslavimo pobedu manchestera! vidimo se! p.s. dovodimo i jednog gosta sa nama! Quote
Chicken Little 420 Posted May 26, 2009 Author Report Posted May 26, 2009 aaaaaaaaaaaaaaaaa! prekini! :) Quote
Recommended Posts