Jump to content

Recommended Posts

Posted

ljudi, sori sto se nisam pojavila u 5ak! planirala sam da dodjem na svirku, al' posto sam bila premorena od nespavanja (prethodne veceri) i celodnevnog jurcanja po gradu, morala sam da odustanem... vidimo se prvom sled. prilikom (u ns-u ili ponovo u bg-u)! biggrin.gif

• 3 weeks later...
Posted

Subota 25. 12. 2004, restoran "SARAN" - Kikinda

Downstroy - Kikinda

Impurita - Zrenjanin

Democratic Terror - Cacak

Selo Tape - BG

Svirka ce biti odrzana u okviru Low Budget Festivala i zato dodjite i uzivajte !!!

icon_rockdevil.gifmusik19.gificon_rockdevil.gifmusik19.gifpivopije.gif

Posted

E pa nista od svirke, jebi ga !!! Dok sami ne uzmemo stvari u svoje ruke nista od toga!!! Ali ne bojte se vec imamo nesto u planu tako da... bice krljanja !!! Sve je to UNDERGROUND !!!

Respect & JUMPDAFUCKUP !!!

icon_rockdevil.gifmusik19.gifpivopije.gif

Posted
Nego, gde nam je webmaster? K'o da je u zemlju propao... Ninoslave, javi se...

Nova stvar je razbijanje!!!

Pa tu sam ja! biggrin.gif

Ako imate nesto novo sto treba da se stavi na net, javite!

• 3 weeks later...
Posted

Ajde da ostavim i ovde vest, kad sam vec i na Anasteziji

DOWNSTROY, ANESTEZIJA, SIMARGAL, AMON DIN, + JEDAN BEND (moondive verovatno, nista sigurno)

AKADEMIJA, 13.2.2004., PROMOCIJA NOCTURNE #2

21H, 150 DINARA..

DODJITE..

a vama momci, hvala sto dolazite...

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

Kako mrzim ovu grupu a i tipove koji sviraju u njoj. Znaci Sepulturu i Soul Fly stvarno ocajno sviraju a pesme su im veoma jadne. A i najvise mi je iznervirao vokalista ovog benda koji je u Nocturne zine izjavio kako svi ljudi se okrecu black metalu a to uopste nije tacno.Kod nas se uopste ne slusa mnogo black metal

Posted

Sta se ti palis? Kako mozes da mrzis nekog koga ne poznajes i da bilo sta pricas o istim? I sta se ti razumes u Sepulturu i Soulfly (koji btw. ne znas ni da napises...)...

A gde si ti slusao nase pesme? Iznervirao sam te mojim odgovorima za intervju? Sto nisi lepo okrenuo sledecu stranicu i citao nesto drugo?

Black Metal se slusa dosta, mnogi bendovi bas to sviraju i sta tome fali? Ja licno slusam i Black Metal ali onaj kvalitetniji poput Anorexia Nervosa, Emperor i sl. Dark Funeral je po meni kvlt ali ne hvala.

Toliko. Pozdrav i opusteno!

Posted (edited)

Sta se ti palis? Kako mozes da mrzis nekog koga ne poznajes i da bilo sta pricas o istim? I sta se ti razumes u Sepulturu i Soulfly (koji btw. ne znas ni da napises...)...

A gde si ti slusao nase pesme? Iznervirao sam te mojim odgovorima za intervju? Sto nisi lepo okrenuo sledecu stranicu i citao nesto drugo?

Black Metal se slusa dosta, mnogi bendovi bas to sviraju i sta tome fali? Ja licno slusam i Black Metal ali onaj kvalitetniji poput Anorexia Nervosa, Emperor i sl. Dark Funeral je po meni kvlt ali ne hvala.

Toliko. Pozdrav i opusteno!

Na primer,meni se vas bend jako dopada,odusevili ste me na promociji Nocturne-a,i zanima me kako mogu da nabavim vas demo?

Roots Bloody Roots ste na Nocturne promociji odsvirali perfektno.

A i ne bih se slozio da se kod nas najvise slusa Black Metal,mislim,mozda je medju najslusanijim pravcima,ali cini mi se da Power Metal ima najveci primat.

A i ne treba raspravljati o kvalitetu Black Metal bendova,jer ima vise vrsta istog.Tako da se Dark Funeral i Emperor svakako ne mogu porediti(mada,kada bi se uporedjivali,Emperor bi pobedio sa n% vise glasova,iako je DF kvlt bend).

Uglavnom,da rezimiram,kako mogu da nabavim demo od 1500 dinara :?)

P.S video sam sinoc u Knez Mihajlovoj onog lika sto svira kongu(valjda se tako zove instrument,veliki bubanj,ili sta vec icon_smile.gif ) kako svira sa onim likusama sto vrte vatru na kablovima i lancima.To je bilo cool icon_smile.gif

Edited by SlavoniC
Posted

Ja kao stari Mamut i praistorijski fan Sepulure podrzavam i ovaj naš domaći bend,Samo tako momci napred and Rise AGAINST!!!!

POZDRAV!

Posted
A sto se zove 0051 icon_confused.gif

mislim da je to zato sto su snimanje demo-a platili soma ipo kinti icon_smile.gif ...

inace slusao sam downstroy jednom u filozofu i bio sam odushevljen, pogotovo zbog hatebreed-a icon_rockdevil.gif

me+aL uP youR aSs!

Posted

Jao, odjednom se svi upisaste na temu... Hvala na podrsci... Demo mogu poslati, samo mi dajte adresu... Nazalost, snimili smo samo jednu pesmu i jedan outro... Da, Martin zivi trenutno u Beogradu a sada svira djembe, menjao je kongu... Glupira se po Beogradu icon_smile.gif

Puno pozdrava svima i posetite nas website...

Nadam se da cemo ove godine snimiti mini album... RESPECT!!!

Posted

Hvala svima koji postuju i razumeju ono sto sviramo i radimo, nadam se da cete opet doci na nasu svirku da krljamo zajedno icon_rockdevil.gif , i hvala ne lepim komentarima icon_wink.gif !!!

RESPECT 4 ALL