Chlan 787 Posted November 28, 2004 Report Posted November 28, 2004 ljudi, sori sto se nisam pojavila u 5ak! planirala sam da dodjem na svirku, al' posto sam bila premorena od nespavanja (prethodne veceri) i celodnevnog jurcanja po gradu, morala sam da odustanem... vidimo se prvom sled. prilikom (u ns-u ili ponovo u bg-u)! Quote
Chicken Little 420 Posted November 28, 2004 Author Report Posted November 28, 2004 Ne znas ti ko je bio premoren A ja ti poneo disk... Narezao sam sve ono sto si trazila... Vidimo se... Quote
Bloodline Posted November 28, 2004 Report Posted November 28, 2004 Ustati u petak u 10-00, a leci u nedelju u 3-00, e to se zove premorenost!!! Sve u svemu ludo i nezaboravno !!! Quote
Chicken Little 420 Posted November 28, 2004 Author Report Posted November 28, 2004 I ostati bez para Zamislite, nismo popili pivo celu svirku... Quote
Bloodline Posted December 17, 2004 Report Posted December 17, 2004 Subota 25. 12. 2004, restoran "SARAN" - Kikinda Downstroy - Kikinda Impurita - Zrenjanin Democratic Terror - Cacak Selo Tape - BG Svirka ce biti odrzana u okviru Low Budget Festivala i zato dodjite i uzivajte !!! Quote
Chicken Little 420 Posted December 19, 2004 Author Report Posted December 19, 2004 Nego, gde nam je webmaster? K'o da je u zemlju propao... Ninoslave, javi se... Nova stvar je razbijanje!!! Quote
Bloodline Posted December 25, 2004 Report Posted December 25, 2004 E pa nista od svirke, jebi ga !!! Dok sami ne uzmemo stvari u svoje ruke nista od toga!!! Ali ne bojte se vec imamo nesto u planu tako da... bice krljanja !!! Sve je to UNDERGROUND !!! Respect & JUMPDAFUCKUP !!! Quote
Ninoslav Posted December 25, 2004 Report Posted December 25, 2004 Nego, gde nam je webmaster? K'o da je u zemlju propao... Ninoslave, javi se... Nova stvar je razbijanje!!! Pa tu sam ja! Ako imate nesto novo sto treba da se stavi na net, javite! Quote
Chicken Little 420 Posted December 26, 2004 Author Report Posted December 26, 2004 Ima novih stvari... Samo da sve skupim... Molim te, pogledaj nas logo, mislim da nisi dobro postavio za download u rubrici press... POZDRAV!!!!!! Quote
Ninoslav Posted December 27, 2004 Report Posted December 27, 2004 Hvala na obavestenju, ne znam kako mi je to promaklo... Ispravio sam! Quote
gothsbl Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 Ajde da ostavim i ovde vest, kad sam vec i na Anasteziji DOWNSTROY, ANESTEZIJA, SIMARGAL, AMON DIN, + JEDAN BEND (moondive verovatno, nista sigurno) AKADEMIJA, 13.2.2004., PROMOCIJA NOCTURNE #2 21H, 150 DINARA.. DODJITE.. a vama momci, hvala sto dolazite... Quote
Bloodline Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 A kod tebe uvek mora da postoji bar koji procenat da neces doci a ??? Ma salim se bre, ubedjen sam ja da dolazis !!! Quote
Ninoslav Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 Dodao sam vest o svirci na sajt... Quote
gothsbl Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 Hvala mada za moondive definitivno nije sigurno, posto cekamo njihov odgovor da li ce moci zbog klavijaturiste... Quote
Bloodline Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 Downstroy, Roundabout i Anestezija live in Club Underground, Zrenjanin, 19. 03 2005 DODJITE Quote
Misantrophil Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 Kako mrzim ovu grupu a i tipove koji sviraju u njoj. Znaci Sepulturu i Soul Fly stvarno ocajno sviraju a pesme su im veoma jadne. A i najvise mi je iznervirao vokalista ovog benda koji je u Nocturne zine izjavio kako svi ljudi se okrecu black metalu a to uopste nije tacno.Kod nas se uopste ne slusa mnogo black metal Quote
Chicken Little 420 Posted April 3, 2005 Author Report Posted April 3, 2005 Sta se ti palis? Kako mozes da mrzis nekog koga ne poznajes i da bilo sta pricas o istim? I sta se ti razumes u Sepulturu i Soulfly (koji btw. ne znas ni da napises...)... A gde si ti slusao nase pesme? Iznervirao sam te mojim odgovorima za intervju? Sto nisi lepo okrenuo sledecu stranicu i citao nesto drugo? Black Metal se slusa dosta, mnogi bendovi bas to sviraju i sta tome fali? Ja licno slusam i Black Metal ali onaj kvalitetniji poput Anorexia Nervosa, Emperor i sl. Dark Funeral je po meni kvlt ali ne hvala. Toliko. Pozdrav i opusteno! Quote
Шöне Мики Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 (edited) Sta se ti palis? Kako mozes da mrzis nekog koga ne poznajes i da bilo sta pricas o istim? I sta se ti razumes u Sepulturu i Soulfly (koji btw. ne znas ni da napises...)... A gde si ti slusao nase pesme? Iznervirao sam te mojim odgovorima za intervju? Sto nisi lepo okrenuo sledecu stranicu i citao nesto drugo? Black Metal se slusa dosta, mnogi bendovi bas to sviraju i sta tome fali? Ja licno slusam i Black Metal ali onaj kvalitetniji poput Anorexia Nervosa, Emperor i sl. Dark Funeral je po meni kvlt ali ne hvala. Toliko. Pozdrav i opusteno! Na primer,meni se vas bend jako dopada,odusevili ste me na promociji Nocturne-a,i zanima me kako mogu da nabavim vas demo? Roots Bloody Roots ste na Nocturne promociji odsvirali perfektno. A i ne bih se slozio da se kod nas najvise slusa Black Metal,mislim,mozda je medju najslusanijim pravcima,ali cini mi se da Power Metal ima najveci primat. A i ne treba raspravljati o kvalitetu Black Metal bendova,jer ima vise vrsta istog.Tako da se Dark Funeral i Emperor svakako ne mogu porediti(mada,kada bi se uporedjivali,Emperor bi pobedio sa n% vise glasova,iako je DF kvlt bend). Uglavnom,da rezimiram,kako mogu da nabavim demo od 1500 dinara :?) P.S video sam sinoc u Knez Mihajlovoj onog lika sto svira kongu(valjda se tako zove instrument,veliki bubanj,ili sta vec ) kako svira sa onim likusama sto vrte vatru na kablovima i lancima.To je bilo cool Edited April 3, 2005 by SlavoniC Quote
dudi Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 Ja kao stari Mamut i praistorijski fan Sepulure podrzavam i ovaj naš domaći bend,Samo tako momci napred and Rise AGAINST!!!! POZDRAV! Quote
*nitro* Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 A sto se zove 0051 mislim da je to zato sto su snimanje demo-a platili soma ipo kinti ... inace slusao sam downstroy jednom u filozofu i bio sam odushevljen, pogotovo zbog hatebreed-a me+aL uP youR aSs! Quote
Misantrophil Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 Znam ja veoma dobro kako se pise Soulfly jer su mi jedno vreme bili omiljeni bend i dalje mogu ponekad da ih slusam Quote
Chicken Little 420 Posted April 5, 2005 Author Report Posted April 5, 2005 Jao, odjednom se svi upisaste na temu... Hvala na podrsci... Demo mogu poslati, samo mi dajte adresu... Nazalost, snimili smo samo jednu pesmu i jedan outro... Da, Martin zivi trenutno u Beogradu a sada svira djembe, menjao je kongu... Glupira se po Beogradu Puno pozdrava svima i posetite nas website... Nadam se da cemo ove godine snimiti mini album... RESPECT!!! Quote
Bloodline Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 Hvala svima koji postuju i razumeju ono sto sviramo i radimo, nadam se da cete opet doci na nasu svirku da krljamo zajedno , i hvala ne lepim komentarima !!! RESPECT 4 ALL Quote
Suicyco Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 Svaka cast onima koji kenjaju... Ali mnogima ste zakon medju domacim bendovima, u svom fazonu!!!! Quote
Recommended Posts