Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Hahahah, odlicno :lol:

Taj festival organizuje ekipa u kojoj svaki ima 50+ godina (Oliverova ekipa iz osnovne skole), sa nekim klincima koji im pomazu na terenu (cisto fizicka snaga, oko bine i to), pa ne treba to da cudi, verovatno su vise u rock/hard rock/melodic metal fazonu.

Ali ono sto je cool, je sto pregovaraju sa Black Sabbath za 2010 fest :rockdevil:

Edited by Apeiron
Posted

black sabbath je mozda najgori bend na svetu trentno sto se tice uzivo svirke.

gledao sam 2005 i ozzy nije znao pesme uopste, sve vreme je citao sa ekrana, i zvuceli su prestari i prejadni, najvise zbog bill warda i ozzya.

inace mi je BS omiljeni bend svih vremena, odgledao sam tri pesme.

bolje da dovedu Heaven and Hell :rockdevil:

Posted

bolje da dovedu Heaven and Hell :rockdevil:

Za Heaven and Hell tu niko nije mogao ni da cuje :meshuggah:

A opcije osim Black Sabbath su Wishbone Ash, Nazareth, Whitesnake, Deep Purple. Izaberi deda koji bi da gledas ;)

Posted

ono, definitivno bs najbolji izbor! :)

a sto se tice organizacije, naravno da se ne ljutim, nego mi stvarno smesno bilo. video sam na sajtu da su tu i magma, rain delay itd, pa rek'o, daj da pitam da li se mozemo prijaviti, ono, ne bezimo toliko od tih bendova po zvuku a ni oni svakako nisu rock/hard rock. :)

Posted

ono, definitivno bs najbolji izbor! :)

a sto se tice organizacije, naravno da se ne ljutim, nego mi stvarno smesno bilo. video sam na sajtu da su tu i magma, rain delay itd, pa rek'o, daj da pitam da li se mozemo prijaviti, ono, ne bezimo toliko od tih bendova po zvuku a ni oni svakako nisu rock/hard rock. :)

Bude li Nazareth, obesicu se.

Mi Heaven Rain nismo ni prijavili, sve kontam imamo taj album u Holandiji a tamo stoji "demo bendovi", mada nase drage kolege iz Rain Delay, preimenovase izdavacke kuce u DIY, mogli bismo i mi ;)

Posted

uriah heep, motorhead, tako neki svezi bendovi, balkan to zasluzuje.

uvek dati milion evra za jedan, mator, nerelevantan bend neko istu cifru za 5 dobrih, mladih bendova. to je filozofija ovih prostora.

pa ostanem na temi

downstroy >>>>> ono sto danas svira pod imenu Black Sabbath

Posted

a Uriah Heep? :(

Bio je, ove godine.

Treci put ih odgledah, taj bend udara za sve pare, s obzirom na godine. Ovi ostali bi se mogli uklopiti pod ovog Lazarovo glediste, ali ne i Uriah Heep... Zvuce kao Ayreon uzivo :meshuggah:

• 4 weeks later...
Posted (edited)

Evo i malo novih datuma!!!

Dec 26 2009

Kulturni centar w/ Magma, Rebirth Of The Circle Zrenjanin

Jan 6 2010

Club Terrarossa (w/ Self-Diffusion) Kikinda

Feb 20 2010

Demo Battle Fest (Headline Show) Mokrin

Vidimo se

Edited by Bloodline
  • 2 weeks later...