Apeiron Posted October 28, 2009 Report Posted October 28, 2009 (edited) Hahahah, odlicno Taj festival organizuje ekipa u kojoj svaki ima 50+ godina (Oliverova ekipa iz osnovne skole), sa nekim klincima koji im pomazu na terenu (cisto fizicka snaga, oko bine i to), pa ne treba to da cudi, verovatno su vise u rock/hard rock/melodic metal fazonu. Ali ono sto je cool, je sto pregovaraju sa Black Sabbath za 2010 fest Edited October 28, 2009 by Apeiron Quote
azal Posted October 28, 2009 Report Posted October 28, 2009 black sabbath je mozda najgori bend na svetu trentno sto se tice uzivo svirke. gledao sam 2005 i ozzy nije znao pesme uopste, sve vreme je citao sa ekrana, i zvuceli su prestari i prejadni, najvise zbog bill warda i ozzya. inace mi je BS omiljeni bend svih vremena, odgledao sam tri pesme. bolje da dovedu Heaven and Hell Quote
Apeiron Posted October 28, 2009 Report Posted October 28, 2009 bolje da dovedu Heaven and Hell Za Heaven and Hell tu niko nije mogao ni da cuje A opcije osim Black Sabbath su Wishbone Ash, Nazareth, Whitesnake, Deep Purple. Izaberi deda koji bi da gledas Quote
Chicken Little 420 Posted October 28, 2009 Author Report Posted October 28, 2009 ono, definitivno bs najbolji izbor! a sto se tice organizacije, naravno da se ne ljutim, nego mi stvarno smesno bilo. video sam na sajtu da su tu i magma, rain delay itd, pa rek'o, daj da pitam da li se mozemo prijaviti, ono, ne bezimo toliko od tih bendova po zvuku a ni oni svakako nisu rock/hard rock. Quote
Apeiron Posted October 28, 2009 Report Posted October 28, 2009 ono, definitivno bs najbolji izbor! a sto se tice organizacije, naravno da se ne ljutim, nego mi stvarno smesno bilo. video sam na sajtu da su tu i magma, rain delay itd, pa rek'o, daj da pitam da li se mozemo prijaviti, ono, ne bezimo toliko od tih bendova po zvuku a ni oni svakako nisu rock/hard rock. Bude li Nazareth, obesicu se. Mi Heaven Rain nismo ni prijavili, sve kontam imamo taj album u Holandiji a tamo stoji "demo bendovi", mada nase drage kolege iz Rain Delay, preimenovase izdavacke kuce u DIY, mogli bismo i mi Quote
Chicken Little 420 Posted October 28, 2009 Author Report Posted October 28, 2009 da, da, primetio sam. to je ta fora. negde vristis da imas album, negde krijes. Quote
Grobodan Posted October 28, 2009 Report Posted October 28, 2009 Izvinjavam se na spamu ali Sabbath sa Ozijem trenutno ne radi, firma je sad pod imenom Heaven and hell. Tako da bi to bilo dobro Quote
Chicken Little 420 Posted October 28, 2009 Author Report Posted October 28, 2009 nisam ni mislio da ces prokomentarisati downstroy. Quote
Grobodan Posted October 28, 2009 Report Posted October 28, 2009 Nema šta da se kaže što već niste rekli Quote
Chicken Little 420 Posted October 28, 2009 Author Report Posted October 28, 2009 Hebes? Hebi se ti! Quote
AstralliS Posted October 28, 2009 Report Posted October 28, 2009 A opcije osim Black Sabbath su Wishbone Ash, Nazareth, Whitesnake, Deep Purple. Izaberi deda koji bi da gledas Quote
azal Posted October 28, 2009 Report Posted October 28, 2009 uriah heep, motorhead, tako neki svezi bendovi, balkan to zasluzuje. uvek dati milion evra za jedan, mator, nerelevantan bend neko istu cifru za 5 dobrih, mladih bendova. to je filozofija ovih prostora. pa ostanem na temi downstroy >>>>> ono sto danas svira pod imenu Black Sabbath Quote
Apeiron Posted October 28, 2009 Report Posted October 28, 2009 a Uriah Heep? Bio je, ove godine. Treci put ih odgledah, taj bend udara za sve pare, s obzirom na godine. Ovi ostali bi se mogli uklopiti pod ovog Lazarovo glediste, ali ne i Uriah Heep... Zvuce kao Ayreon uzivo Quote
Chicken Little 420 Posted November 27, 2009 Author Report Posted November 27, 2009 mislim da je 200din. Quote
oNe Posted November 27, 2009 Report Posted November 27, 2009 dolazi se! :D Donosim ti onaj disk i jel treba nova majica, kazi velicinu? Quote
Chicken Little 420 Posted December 2, 2009 Author Report Posted December 2, 2009 verovali ili ne, sutra idemo u studio da miksamo album! a, zakazan je jos jedan koncert i kontam da ce biti ludo i brzo: Quote
azal Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 verovali ili ne, sutra idemo u studio da miksamo album! [/img] frapantna vest Quote
AstralliS Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 verovali ili ne, sutra idemo u studio da miksamo album! Fajnli Još koliko će se čekati na finalni produkt? Quote
oNe Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 Bila odlicna svirka!! Balans bio odlican, vi razvalili. Bas retko dobra svirka u NS. Quote
Bloodline Posted December 10, 2009 Report Posted December 10, 2009 (edited) Evo i malo novih datuma!!! Dec 26 2009 Kulturni centar w/ Magma, Rebirth Of The Circle Zrenjanin Jan 6 2010 Club Terrarossa (w/ Self-Diffusion) Kikinda Feb 20 2010 Demo Battle Fest (Headline Show) Mokrin Vidimo se Edited December 10, 2009 by Bloodline Quote
Bloodline Posted December 21, 2009 Report Posted December 21, 2009 DOWNSTROY, MAGMA, REBIRTH OF THE CIRCLE LIVE ZRENJANIN 26. DECEMBAR! Quote
Recommended Posts