Bloodline Posted August 18, 2005 Report Posted August 18, 2005 Pa mogao bi i ti da nabacis nekog...mmmmm...recimo horoskop, pa da budemo u duetu !!! ))))) FUCK 0230 )) Quote
Chicken Little 420 Posted August 22, 2005 Author Report Posted August 22, 2005 Plakat sve govori... Ako je neko u okolini, neka navrati... Quote
Phil Schneider Posted August 23, 2005 Report Posted August 23, 2005 OVERDOSE... Biće zezanje!!! Jedva čekam!!! `SPEK`!!! Quote
Chicken Little 420 Posted August 23, 2005 Author Report Posted August 23, 2005 Marjane, care... Vidimo se!!! Bice a onda Quote
venatoris Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 E cujem da me Milos ogovara za neke osigurace sa rodjendana koje je izvadio iz pojacala. Pa ako ih jos uvek trazi a nema pojma gde ih je ostavio. . . ja sam mu ih nabio u bulju pa nek mu ih cupa iz bulje ostatak ogovaracke ekipe. Svi znaju da ne volim kad mi neko prica iza ledja! Ako Milos nije znao neka se uputi za vise informacije kod Darka i Igora. Sva sreca pa ne mogu da dodjem na Metal fest! P.C. Pijte za mene.... Quote
Bloodline Posted August 25, 2005 Report Posted August 25, 2005 Ma OK je sve covece...samo sto mi pojacalo nije radilo prviih 15 min. ali onda je robi doneo osigurac i tako...i da...ne prica ti niko iza ledja nista i ne znam odakle ti to uopste !!! POZDRAV P.s. Video sam slike sa zurke, strava su, a gde su snimci ??? Quote
RoOtz Posted August 25, 2005 Report Posted August 25, 2005 Bili ste dobri u Somboru.Bilo bi dobro kad bih dobio cd.Mogli da pustamo demo kod Mareta u kafani Quote
Chicken Little 420 Posted August 25, 2005 Author Report Posted August 25, 2005 Trebalo bi da uskoro snimimo nove pesme... Pozdravite Mareta!!!!! Poslacemo vam slike uskoro... Bice okacene u kafani... Quote
Remedy Lane Posted September 4, 2005 Report Posted September 4, 2005 "E sada sam konacno dobio svoj primerak diska i zaista vam mogu reci da sam u potpunosti odusevljen celokupnim materijalom...super su pesme i ima puno ambijentalnih delova sto mi se posebno svidja. Lepo ste sve to spakovali u jednu celinu! Gde smo sada mi? i Vrisni moje ime...definitivno moji faforiti!!! Jedina zamerka su po koji vokalni fals u pojedinim delovima i previse visok vokal u jednoj od numera...cini mi se da je u pitanju Vrisni moje ime, ali nista sto se ne da popraviti, zar ne??? Pazite kad sam se pre neki dan probudio i poceli pojedini refreni da mi se motaju po glavi od samog jutra...e to znaci da je posao dobro obavljen:), cim sam ustao pustio sam disk!!! Nemojte da se opustite posle ovako pozitivne kritike jer vam zelim da furate ovaj fazon i dalje, kao i mnogo uspeha u daljem radu!!! Sve najbolje!!!" (Bloodline) HVALA!!!! Quote
Chicken Little 420 Posted September 6, 2005 Author Report Posted September 6, 2005 METAL HAMMER #5 53. strana... Quote
Fadelow Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 Peti po redu OOM festival bice odrzan 22.oktobra 2005. godine u Domu Omladine-Beograd. Za sada nastupaju bendovi: -In Vitro -Token -Yobo -Downstroy(Kikinda) more info on: http://www.outofmelody.cjb.net Quote
Chicken Little 420 Posted September 8, 2005 Author Report Posted September 8, 2005 Najzad da zasviramo sa Yobo-om... Cujemo se a mozda vidimo u nedelju u Beceju... Quote
Chicken Little 420 Posted September 12, 2005 Author Report Posted September 12, 2005 Downstroy - pobednik Demo festa u Beceju... Hvala svima koji su nas bodrili... Quote
Prljavi Dripac Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 samo jedna rec MOSHHHHHHHH!!! Quote
Phil Schneider Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 Ljudi svaka čast! Jebali ste keve na OVERDOSE-u!!! VI ste bili najžešći, a ako uzmemo u obzir da ste razjebali i binu i cepali stegediving... šta još da se kaže ?!?!? BAD-ASS MOTHERFUCKERS!!! TO DA!!! Pozdrav iz Sente... Quote
Chicken Little 420 Posted September 13, 2005 Author Report Posted September 13, 2005 Hvala kolega... Ja i dalje mislim da ce TIARAH da izda album za Roadrunner!!!!!!! Kad snimamo Downstroy? Quote
Fadelow Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 De ste...cestitam za pobedu jos jednom... dobar nastup!...divimo se uskoro... www.nork.co.sr www.outofmelody.cjb.net Quote
Phil Schneider Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 Hvala kolega... Ja i dalje mislim da ce TIARAH da izda album za Roadrunner!!!!!!! Kad snimamo Downstroy? Uskoro ću da skrpim ovu kućerdu, pa ću vam se javiti kad sve bude na svom mestu spremno za rad!!! POOOOOZDRAV DOWNSTROY-U! Quote
Secracon Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 Evo, vraćam vam temu na vrh. A ujedno bih iskoristio tu priliku da vas pohvalim. Svaka čast! Cheerz! Quote
Chicken Little 420 Posted October 3, 2005 Author Report Posted October 3, 2005 Lepa ti ona svechana kosulja... Quote
Secracon Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 Toliko je svečana da je progorena cigarom i da joj fali dugme. Quote
Fadelow Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 imate najavu za cert na "koncerti & okupljanja"... http://www.outofmelody.cjb.net Quote
Prljavi Dripac Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 aaaaaaa..... bice ovo zlo, iako nioje tema ali nema veze, downstroy ce da pokaze ljudima sta je mosh! Quote
Recommended Posts