_Grotesque_ Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Omot mi se puuuno dopada! Samo.. hm.. Mozda da ovo dete (il` sta je vec) ima sest prstiju. Ono, jos jedan mali prst. Onda bi utisak bio sasvim potpun! E, da! I mozda da se samo promeni onaj font za album. Me humble opinion. Zivi bilI! Quote
Chicken Little 420 Posted October 12, 2006 Author Report Posted October 12, 2006 Od danas smo i na my space-u: http://www.myspace.com/stroydown Quote
_Grotesque_ Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Sa`cu vas pozovem, pa da budemo prijateljI! Quote
Bloodline Posted October 29, 2006 Report Posted October 29, 2006 Hvala svima koji su bili i podrzali nas na svirci u Senti sinoc...Bilo je fenomenalno ljudi !!! Pozdrav svim bendovima koji su nastupali sa nama!!! CHEERZ P.S. Poseban pozdrav Mikasu koji nam je pozajmio ficu !!! Quote
Remedy Lane Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 Cuo sam EP "I Scream Every Day", i mogu reci da stvarno dobro zvuci. A melodicni refreni su prijatno iznenadjenje. Cak vam je i omot dobar, ko ga je radio? Pozdrav ljudi. Quote
Chicken Little 420 Posted December 14, 2006 Author Report Posted December 14, 2006 Cuo sam EP "I Scream Every Day", i mogu reci da stvarno dobro zvuci. A melodicni refreni su prijatno iznenadjenje. Cak vam je i omot dobar, ko ga je radio? Pozdrav ljudi. Ne znam kakav je omot, ni ja ga nisam video... Quote
Remedy Lane Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 Tako znaci. Nemoj slucajno da mi se izbrise unutrasnja strana omota sa kompa Quote
krchulj Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 I kad ću da dobijem taj demo? Novi hatebreed sam već nabavio Da nećete skoro u BG pa da mi zvanično uručite? Imam i ja za vas nešto. Quote
Bloodline Posted December 15, 2006 Report Posted December 15, 2006 DObices demo cim odradimo omot...Hvala na pohvalama!!! Pozdrav svima Quote
Chicken Little 420 Posted December 20, 2006 Author Report Posted December 20, 2006 Kakav ti demo spominjes Bloodline? Quote
Chicken Little 420 Posted December 20, 2006 Author Report Posted December 20, 2006 Na www.myspace.com/stroydown mozete cuti 3 pesme! Quote
Rain delay Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 EP je bash cool. Modernaja i to... Chuka, secha, nabod! Support! Quote
azal Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 djea pesme su do jaja. machine head meets soulfly, przenje. samo napred momci! Quote
Chicken Little 420 Posted January 16, 2007 Author Report Posted January 16, 2007 Hvala drugari... Vidimo se! Quote
Chicken Little 420 Posted January 24, 2007 Author Report Posted January 24, 2007 PRENOSIMO VESTI U VEZI TAKMICENJA - Metal Battle 2007. Nakon malog kasnjenja, docekali smo i rezultate predselekcije bendova za takmicenje Metal Battle 2007. Radi malog podsecanja, pobednik ove manifestacije ce nastupiti na Wacken Open Air festu ove godine, gde ce se takmiciti sa pobednicima iz ostalih zemalja sveta. Kao sto cete verovatno i primetiti, doslo je do malih promena u strukturi takmicenja, zbog nedovoljnog kvaliteta i kvantiteta prijava. Najslabiji odziv je bio u Hrvatskoj, gde se nazalost nece odrzati nijedna svirka, vec je izabran direktni ucesnik Beogradskog finala. Detaljnije informacije cemo saopstiti kasnije. Sve cestitke bendovima koji su usli u takmicenje, a onima koji to nazalost nisu uspeli, zelimo vise srece naredne godine. Puno pozdrava od Terra Nostra Promotions Teama. Vidimo se na Metal Battle-u! HRVATSKA: Cold Snap ------------------------- BOSNA I HERCEGOVINA: Agonize Beware Corruptor Flegma Kursk Monument Nula+ Ormus Parastos SoulTemple Toxic Death -------------------------- MAKEDONIJA: Arcanum Dedicated For Life Holocaust Medusa Steel Temple Victim Yield --------------------------- SRBIJA: Abonos Alister Anguish Sublime Ashen Epitaph BackBone Consecration Contempt Downstroy Draconic Esgaroth Magma Nekropolis Nightfall Odium Inc. Rain Delay Rapid Force Seraphim Siempre Peligroso Speedball Through Art Tiarah Ultima Vilajet Violent Chapter ------------------------------------------------- Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 Sve najbolje ! Preslusao sam onaj EP nije lose, mada mi vokal ne lezi bas nesto . Nemo se ljutis . Quote
Chicken Little 420 Posted January 30, 2007 Author Report Posted January 30, 2007 Naravno da se ne ljutim... Ipak me ti uvodis free na koncerte... :) A koji vokal? Scream ili clean? Quote
she wolf Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 Dobre su vam ove tri pesme! Prva pogotovu. Ova druga ima malo vise NU-pevanja za moj ukus... Quote
Chicken Little 420 Posted January 31, 2007 Author Report Posted January 31, 2007 Hvala mnogo! Da, ta druga je najkomercijalnija... Quote
Chicken Little 420 Posted February 9, 2007 Author Report Posted February 9, 2007 ALOGIA TIARAH DOWNSTROY 23. februar caffe Green - Zrenjanin Quote
Chicken Little 420 Posted March 1, 2007 Author Report Posted March 1, 2007 KONCERT: DOWNSTROY - ki HORNSMAN COYOTE of EYESBURN - bg 09. mart, klub ZZ - Kikinda, 22h Upad: 100 din. Quote
Remedy Lane Posted March 1, 2007 Report Posted March 1, 2007 Inace gotova je i unutrasnja stranica omota, a i lobanja (i to u vise verzija). Quote
Chicken Little 420 Posted May 2, 2007 Author Report Posted May 2, 2007 Metal Battle svirka, SKC, 05.05. 2007. Anguish Sublime Ashen Epitaph Downstroy Nekropolis Odium Inc. Quote
Recommended Posts