Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cestitam za pobedu....sve najbolje na Wacken-u da se pre svega dobro provedete a ako bude nesto od toga bude.Cestitke i u ime cele ekipe iz Demether-a.Valjda cemo da se vidimo ovih dana u Kikindi pa da zalijemo.Jos jednom najiskrenije cestitike!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Ne pratim nikakve medije, ne izlazim, radim, služim vojsku i ponekad spavam. Propao sam u anonimnost totalno, neinformisan sam skroz.

..i sad sam slučajno nabasao na informaciju da ste pobedili.

:rockdevil:

Nemate pojma koliko mi je drago zbog toga.

Zaslužili ste.

:rockdevil:

Jebite im tamo mater! :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:

Sve najbolje!!!

:pivopije: :pivopije: :pivopije:

Posted

svaka cast na pobedi i svaka cast za odlicnu svirku na Gramofoniji u Beceju. Puno pozdrava od dreDDup ekipe!!! Razvalite ih tamo na Wackenu!!!!!! :)

Posted
Ljudi, dobili smo vize. Sutra u 15:20 polecemo iz Beograda. Drzite nam palceve, mi cemo dati sve od sebe na Wackenu! Hvala na podrsci! :pivopije:

Полећете? Па, ви то идете фенси варијантом, авионом? Ју ју ју.

Е, па, срећан вам пут и откините!

Posted
Ljudi, dobili smo vize. Sutra u 15:20 polecemo iz Beograda. Drzite nam palceve, mi cemo dati sve od sebe na Wackenu! Hvala na podrsci! :pivopije:

srecno, i pokidajte tamo u Nemackoj :rockdevil:

Posted
Odgovorna osoba za DOWNSTROY na Wackenu, kao i neka vrsta production managera je glavom i bradom Joerg Michael:)))

Ааааааааааа, што нисам ја тамо да га наговарам да прави поново Headhunter!

Posted

Informacije iz prve ruke... Momci su pokidali, ostavili su sjajne utiske, zadovoljni su nastupom.

Za sat i po je proglasenje pobednika. Drzimo im palceve! Ajmo jedna velika mantra za DOWNSTROY!!!!!!!

Posted

Ко каже... нас које јесте брига расправљамо и овде. Али, Гитаријада је изгледа наша реалност, нажалост.

Posted

Kao sto sam vec u vise navrata ponovio, momci su usli u istoriju. Ovo sigurno niko nije ocekivao do pre nekoliko meseci.

Ogroman uspeh za nasu zemlju, kao i za citav ex-yu komsiluk koji nam se predstavio...