necko Posted July 18, 2007 Report Posted July 18, 2007 sve cestitke na pobedi jbg nisam mogao da se iscimam do bg-a, umoran od exita a i spiskao svu kintu... Quote
darthmoog Posted July 18, 2007 Report Posted July 18, 2007 Svaka Cast Momci i sa srecom na Wackenu... Quote
Southern_Marshall Posted July 18, 2007 Report Posted July 18, 2007 MOMCI BRAVO!!!!!SVE CESTITKE!!!!! Quote
alek(sa) Posted July 18, 2007 Report Posted July 18, 2007 ČESTITKE LJUDI!!! Baš mi je drago što ste prošli!! Sve naj i razvalite Wacken!! :rockdevil: Quote
must be between Posted July 21, 2007 Report Posted July 21, 2007 Cestitam za pobedu....sve najbolje na Wacken-u da se pre svega dobro provedete a ako bude nesto od toga bude.Cestitke i u ime cele ekipe iz Demether-a.Valjda cemo da se vidimo ovih dana u Kikindi pa da zalijemo.Jos jednom najiskrenije cestitike!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Secracon Posted July 25, 2007 Report Posted July 25, 2007 Ne pratim nikakve medije, ne izlazim, radim, služim vojsku i ponekad spavam. Propao sam u anonimnost totalno, neinformisan sam skroz. ..i sad sam slučajno nabasao na informaciju da ste pobedili. Nemate pojma koliko mi je drago zbog toga. Zaslužili ste. Jebite im tamo mater! :rockdevil: Sve najbolje!!! :pivopije: Quote
gadget Posted July 27, 2007 Report Posted July 27, 2007 svaka cast momci odlicno zvuci onaj snimak - spot na majspejsu stvarno razbija Quote
Chicken Little 420 Posted July 28, 2007 Author Report Posted July 28, 2007 Hvala! U utorak idemo do konzulata - pa sta bude! Cheerz svima! Quote
oNe Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 svaka cast na pobedi i svaka cast za odlicnu svirku na Gramofoniji u Beceju. Puno pozdrava od dreDDup ekipe!!! Razvalite ih tamo na Wackenu!!!!!! Quote
Chicken Little 420 Posted August 1, 2007 Author Report Posted August 1, 2007 Ljudi, dobili smo vize. Sutra u 15:20 polecemo iz Beograda. Drzite nam palceve, mi cemo dati sve od sebe na Wackenu! Hvala na podrsci! Quote
krchulj Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 e, pa. drugari, lepo se provedite, i neka bude krvi u mosh pitu! Quote
RNA Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 Ljudi, dobili smo vize. Sutra u 15:20 polecemo iz Beograda. Drzite nam palceve, mi cemo dati sve od sebe na Wackenu! Hvala na podrsci! Полећете? Па, ви то идете фенси варијантом, авионом? Ју ју ју. Е, па, срећан вам пут и откините! Quote
necko Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 Ljudi, dobili smo vize. Sutra u 15:20 polecemo iz Beograda. Drzite nam palceve, mi cemo dati sve od sebe na Wackenu! Hvala na podrsci! srecno, i pokidajte tamo u Nemackoj Quote
BeTeLgEuSe Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 Cisto da unesemo malo zanimljivosti u celu pricu... Odgovorna osoba za DOWNSTROY na Wackenu, kao i neka vrsta production managera je glavom i bradom Joerg Michael:))) Quote
BeTeLgEuSe Posted August 2, 2007 Report Posted August 2, 2007 I tako su momci odleteli pre 28min, da brane nase boje na WACKENU... Poneli su i veliku trobojku sa grbom! Quote
RNA Posted August 2, 2007 Report Posted August 2, 2007 Odgovorna osoba za DOWNSTROY na Wackenu, kao i neka vrsta production managera je glavom i bradom Joerg Michael:))) Ааааааааааа, што нисам ја тамо да га наговарам да прави поново Headhunter! Quote
BeTeLgEuSe Posted August 4, 2007 Report Posted August 4, 2007 Informacije iz prve ruke... Momci su pokidali, ostavili su sjajne utiske, zadovoljni su nastupom. Za sat i po je proglasenje pobednika. Drzimo im palceve! Ajmo jedna velika mantra za DOWNSTROY!!!!!!! Quote
BeTeLgEuSe Posted August 4, 2007 Report Posted August 4, 2007 Odose jebeni Brazilci... Steta. SVE CESTITKE MOMCI, cekamo da cujemo utiske. Glavu gore, buducnost ceka;) Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Kako se zove taj bend iz Brazila ?!! Taman htedo da pitam sta se desilo, na netu nigde nikakve informacije dete im... Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 cccc... srpski bend nastupao na wackenu , a ovde izgleda sve boli kurac... bitno da se diskutuje gitarijadi od koje leba nema... eh ... no dobro . cekamo utiske benda . Quote
RNA Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 Ко каже... нас које јесте брига расправљамо и овде. Али, Гитаријада је изгледа наша реалност, нажалост. Quote
BeTeLgEuSe Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 Kao sto sam vec u vise navrata ponovio, momci su usli u istoriju. Ovo sigurno niko nije ocekivao do pre nekoliko meseci. Ogroman uspeh za nasu zemlju, kao i za citav ex-yu komsiluk koji nam se predstavio... Quote
Recommended Posts