gadget Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 Sta si hteo time da kazes? Ja bih kupila album ali nema ko da mi ga proda ...Kada me ne poznajes ne mozes da mi sudis , zar ne? To sto neki ljudi misle da sam im zabola noz u ledja , to tako nije istina i vredja me .. Moja podrska BONEYARDu je dovoljno jaka iako sam dobila neke uvrede i ne samo ja vec i citava moja okolina ...Prisustvom na ovom forumu ja sam vise izgubila nego sto sam dobila ...no sve to sad nije ni bitno ... Lako je suditi drugima ... OceanSize ako smetam ja cu se povuci ...OK! ma da ,shta da kupish ako nije izdat.. a ako ti autor dozvoli shto da ne slushash i preko neta ako mozesh da skinesh podrzavaj DIY kulturu, fuck copyright! nek ti rezne disk ,da imash pesme pa posle ako hocesh mozesh i da kupish kad bude izdato cilj je valjda da ljudi chuju i zgotive to shto neko svira,i da zna pesme kad dodje ne svirku ja podrzavam autorska prava.i ako bend ili neka manja kuca izda album, treba podrzati i kupiti.... alo ako vec situacija iz nekih raloga ne ide tome u prilog ,onda shto da ne prosledi svoju ziku vecem broju ludi... ako svira zbog para alternativu u Srbiji ,bash ce da se obogati vazna je muzika i odnos sa publikom.... a kod nas u srbiji bukvalno niko ne zaradjuje na prodaji diskova ne kazem da je to dobro... emty heart: shto si se okomio na solomonu? solomona: a i ti pa nije te narocito uvredio,osim ako nije neshto od ranije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
empty heart Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 ma da ,shta da kupish ako nije izdat.. a ako ti autor dozvoli shto da ne slushash i preko neta ako mozesh da skinesh podrzavaj DIY kulturu, fuck copyright! nek ti rezne disk ,da imash pesme pa posle ako hocesh mozesh i da kupish kad bude izdato cilj je valjda da ljudi chuju i zgotive to shto neko svira,i da zna pesme kad dodje ne svirku ja podrzavam autorska prava.i ako bend ili neka manja kuca izda album, treba podrzati i kupiti.... alo ako vec situacija iz nekih raloga ne ide tome u prilog ,onda shto da ne prosledi svoju ziku vecem broju ludi... ako svira zbog para alternativu u Srbiji ,bash ce da se obogati vazna je muzika i odnos sa publikom.... a kod nas u srbiji bukvalno niko ne zaradjuje na prodaji diskova ne kazem da je to dobro... emty heart: shto si se okomio na solomonu? solomona: a i ti pa nije te narocito uvredio,osim ako nije neshto od ranije... Sta si ti bre neki filozof??? Nemas ti pojma sta sam hteo reci!!!! P.S.- hajde iznerviraj se pa u napad, kad nista nerazumes!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
empty heart Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 Sta si hteo time da kazes? Ja bih kupila album ali nema ko da mi ga proda ...Kada me ne poznajes ne mozes da mi sudis , zar ne? To sto neki ljudi misle da sam im zabola noz u ledja , to tako nije istina i vredja me .. Moja podrska BONEYARDu je dovoljno jaka iako sam dobila neke uvrede i ne samo ja vec i citava moja okolina ...Prisustvom na ovom forumu ja sam vise izgubila nego sto sam dobila ...no sve to sad nije ni bitno ... Lako je suditi drugima ... OceanSize ako smetam ja cu se povuci ...OK! Ma totalno opusteno!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadget Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 Sta si ti bre neki filozof??? Nemas ti pojma sta sam hteo reci!!!! P.S.- hajde iznerviraj se pa u napad, kad nista nerazumes!!! nema nikakve filozofije ,sve shto sam rekao jasno je ko` dan mozda nemam pojma shta si hteo reci ,preformulishi izjavu ako zelish ne nerviram se uopshtre oko ove teme i ovog dijaloga ,i nemam nameru da te napadam moj prethodni post se odnosi na sve koji chitaju ovu temu,ne samo na tebe pozdrav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadget Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 Sta si ti bre neki filozof??? Nemas ti pojma sta sam hteo reci!!!! P.S.- hajde iznerviraj se pa u napad, kad nista nerazumes!!! nema nikakve filozofije ,sve shto sam rekao jasno je ko` dan mozda nemam pojma shta si hteo reci ,preformulishi izjavu ako zelish ne nerviram se uopshtre oko ove teme i ovog dijaloga ,i nemam nameru da te napadam moj prethodni post se odnosi na sve koji chitaju ovu temu,ne samo na tebe pozdrav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solomona Posted February 18, 2006 Report Share Posted February 18, 2006 ma da ,shta da kupish ako nije izdat.. a ako ti autor dozvoli shto da ne slushash i preko neta ako mozesh da skinesh podrzavaj DIY kulturu, fuck copyright! nek ti rezne disk ,da imash pesme pa posle ako hocesh mozesh i da kupish kad bude izdato cilj je valjda da ljudi chuju i zgotive to shto neko svira,i da zna pesme kad dodje ne svirku ja podrzavam autorska prava.i ako bend ili neka manja kuca izda album, treba podrzati i kupiti.... alo ako vec situacija iz nekih raloga ne ide tome u prilog ,onda shto da ne prosledi svoju ziku vecem broju ludi... ako svira zbog para alternativu u Srbiji ,bash ce da se obogati vazna je muzika i odnos sa publikom.... a kod nas u srbiji bukvalno niko ne zaradjuje na prodaji diskova ne kazem da je to dobro... emty heart: shto si se okomio na solomonu? solomona: a i ti pa nije te narocito uvredio,osim ako nije neshto od ranije... Mislim totalno si u pravu...Kako ljudi da vas slusaju ako ih ne upoznate sa svojom muzikom...Osmotrite malo bolje svoju publiku..koliko njih je vama totalno nepoznatih ljudi ..ne verujem ni 1%...dakle koji je zakljucak? A sto se tice autorskih prava ...nece vam smetati ako pustim neki vas snimaki na javnom mestu .. (pre cetiri meseca sam pustala neke snimke) ...( ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaBel Posted February 18, 2006 Report Share Posted February 18, 2006 A sto se tice autorskih prava ...nece vam smetati ako pustim neki vas snimaki na javnom mestu .. (pre cetiri meseca sam pustala neke snimke) ...( ) Vecu glupost u zivotu nisam video/cuo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rain delay Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 Ovih dana navikavamo Vukija na zivot u velegradu. Pijancenje, ribe, metalcore, Motley Crue i tako to... Cak smo ga vodili i na probu. Svidja mu se BG, rekao bih... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siouxsie Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 no,evo malo da osvezimo temu...nashi decki kad su tek pocinjali.... : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siouxsie Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 nadam se da nije frka sto sam ih postavila...?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solomona Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 Vecu glupost u zivotu nisam video/cuo! Pa to je zato sto sebe ne slusas , a verovatno se skorije nisi ni pogledao u ogledalu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solomona Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 za fotke komentar ...PRETTY ZEMLJA MI SMO LJUDI PRETTY NEMA SUMNJE DA CE UVEK TAKO BITI! EMPTY_HEART jel odgovara? usput mi samo reci sta ti podrazumevas pod definicijom 'podrske' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
empty heart Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 za fotke komentar ...PRETTY ZEMLJA MI SMO LJUDI PRETTY NEMA SUMNJE DA CE UVEK TAKO BITI! EMPTY_HEART jel odgovara? usput mi samo reci sta ti podrazumevas pod definicijom 'podrske' aaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne znam na sta mislis!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niking Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 Skinuo sam Learning nothing i pesma je ok, ali cini mi se da ste u skc-u na 202-jci zvucali tvrdje... Sve u svemu, drago mi je sto postoje ovakvi bendovi i kod nas.. i eto, ja spadam u onaj 1% nepoznatih koji se gube na vasem koncertu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OceanSize Posted February 23, 2006 Author Report Share Posted February 23, 2006 hehehehehe....Barbara fala na slikama...ja ih nemam, tako da sam se odusevio kada sam ih video... Ovako....svi mi volimo taj period "pochetaka" ali razumi da se ljudi menjaju i razvijaju...nas dogovor je bio da proslost ostavimo iako ja dan danas pustim stare snimke i uzivam u njima...postojala je ideja da se napravi svirka na kojoj cemo svirati samo stare stvari u originalnoj postavi ali jbg...sada su prece neke druge stvari (snimanje albuma, spota itd.)...nadam se da se ne ljutis, a ja cu ti uvek kad svratis u Kg odsvirati te stari stvari na akusticnoj dzitri...samo se javi... @solomona izgleda da je doslo do neverovotnog nesporazuma izmedju nas...ako sam nesto uradio da te uvredim, izvini, bilo je nesvesno (iako mislim tj. znam da apsolutno nista nisam lose uradio)... Vesti: Snimanje je pocelo, snima se pesma za spot (sto ce reci pilot single) recimo da je odradjeno 25% pesme...album za cirka 3 meseca-pola godine... Svirka sa Thimbleom i Blind Myselfom je 23. marta na PMF-u u Kragujevcu...ulaz ce biti 150din (verovatno).... Pozz... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rain delay Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 1) Najavite neki zvanicni datum, cisto da vas drzi u obavezi. Neka stvarno ne bude duze od pola godine... 2) Mimi, posalji mi onaj materijal kad budes mogao. 3) Vidimo se na Charon-u... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OceanSize Posted February 23, 2006 Author Report Share Posted February 23, 2006 A lepo mi kazu da sam zaboravan....c c c...uradicu to jako uskorou... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siouxsie Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 hehehehehe....Barbara fala na slikama...ja ih nemam, tako da sam se odusevio kada sam ih video... Ovako....svi mi volimo taj period "pochetaka" ali razumi da se ljudi menjaju i razvijaju...nas dogovor je bio da proslost ostavimo iako ja dan danas pustim stare snimke i uzivam u njima...postojala je ideja da se napravi svirka na kojoj cemo svirati samo stare stvari u originalnoj postavi ali jbg...sada su prece neke druge stvari (snimanje albuma, spota itd.)...nadam se da se ne ljutis, a ja cu ti uvek kad svratis u Kg odsvirati te stari stvari na akusticnoj dzitri...samo se javi... @solomona izgleda da je doslo do neverovotnog nesporazuma izmedju nas...ako sam nesto uradio da te uvredim, izvini, bilo je nesvesno (iako mislim tj. znam da apsolutno nista nisam lose uradio)... Vesti: Snimanje je pocelo, snima se pesma za spot (sto ce reci pilot single) recimo da je odradjeno 25% pesme...album za cirka 3 meseca-pola godine... Svirka sa Thimbleom i Blind Myselfom je 23. marta na PMF-u u Kragujevcu...ulaz ce biti 150din (verovatno).... Pozz... Nema na cemu,drago mi je da sam te uhepila nego,kapiram da ste nastavili u drugom fazonu,nemam ja sta tu da se ljutim...postujem sve,samo kazem da vishe volim taj period,ali to je nebitno.. u svakom slucaju,puno srece vam zelim i to znas... hehe,a akusticne verzije.....naravno,uvek .. poz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 Bacio sam vec pre par nedelja "Standstill" na mp3 player i nasao se na listi sa mnogo zajebanim metalcore bendovima! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OceanSize Posted February 23, 2006 Author Report Share Posted February 23, 2006 Bato, cekaj da cujes nove stvarcice:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solomona Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 function pesma=BONEYARD(Mimi,Vuki,Joca,Dule,X)% argumenti se mogu menjati { if strcmp(X,'Deki') disp('Uh to je sa njima Deki') else disp('Ma jok to je Ivan') end music=play_music(Joca,Dule,X); voice=sing(Mimi,Vuki); pesma=compose(music,voice); return pesma ;%ALI IZLAZ JE UVEK PROKLETO DOBAR } Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
empty heart Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 function pesma=BONEYARD(Mimi,Vuki,Joca,Dule,X)% argumenti se mogu menjati { if strcmp(X,'Deki') disp('Uh to je sa njima Deki') else disp('Ma jok to je Ivan') end music=play_music(Joca,Dule,X); voice=sing(Mimi,Vuki); pesma=compose(music,voice); return pesma ;%ALI IZLAZ JE UVEK PROKLETO DOBAR } What the fak!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solomona Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 What the fak!!!!!!!! 54 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadget Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 ? ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OceanSize Posted February 28, 2006 Author Report Share Posted February 28, 2006 Moze ovde nesto normalno da se prica??? Solomona... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts