solomona Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 Moze ovde nesto normalno da se prica??? Solomona... Logaritamska filozofija je uvek bila dobra , ali dovodi do trosenja mnogo mozdanih celija ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadget Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 naprotiv dovodi do stvaranja isti... ali troshenja energije ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solomona Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
empty heart Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 ? Izgleda da je nekome maca pojela jezik!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solomona Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Maco i ne pokusavaj - otrovaces se! Steta sto niko nije razumeo moju poruku ..a cak ste dobili i pomoc .... Usput samo ..energija se ne troshi ( osnovni zakon ) vec prelazi iz jednog oblika u drugi -transformishe se ! Ljudi skrenuli smo sa teme , zar ne treba da pricamo o Boneyardu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 Da, vratite se na temu ili brisem besmislene postove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OceanSize Posted March 5, 2006 Author Report Share Posted March 5, 2006 Uradismo i sestu stvar za album...onako...malkice ne lichi na nas...sve nove stvari cemo svirati 22. marta... Uzdravlje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solomona Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 Priblizi nam malo ..o kakvoj novoj pesmi se radi...nije valjda neka balada ... Moze neki novi tekstic dok cekamo kraj snimanja ... tj. kocert ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OceanSize Posted March 7, 2006 Author Report Share Posted March 7, 2006 Ovako...nije bas balada...ima malkice nu metal elemenata...meni lichi na Mudvayne (drugi se ne bi slozili)...Mrzi me da chukam sada novi text...drugi put... Jedva chekam jebeni 22.......... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkshines Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Ovako...nije bas balada...ima malkice nu metal elemenata...meni lichi na Mudvayne (drugi se ne bi slozili)...Mrzi me da chukam sada novi text...drugi put... Jedva chekam jebeni 22.......... DZ-DZ DZ DZ-DZ !!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OceanSize Posted March 11, 2006 Author Report Share Posted March 11, 2006 (edited) Zatisje pred buru!!! definitivno smo u studiju...ime albuma: In Front of Tsunami...vreme: dva-tri meseca od sada... za nedelju dana cete cuti kako ide i sta se radi... Edited March 11, 2006 by OceanSize Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaBel Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Pa srecno ljudi!!! i neka bude Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Ljudi, 'oćete li 8.aprila u BG? Planiram neku svirku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OceanSize Posted March 11, 2006 Author Report Share Posted March 11, 2006 vazi...samo putni troskovi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OceanSize Posted March 11, 2006 Author Report Share Posted March 11, 2006 valja li? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zak Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 dobro je, samo treba R da bude malo citljivije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siouxsie Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 da,slova treba da budu jasnija... ali svidja mi se kompozicija i odgovara vrsti muzike .. mimi,predpostavljam da je ovo tvojih ruku delo ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OceanSize Posted March 14, 2006 Author Report Share Posted March 14, 2006 A cije bi bilo? I'm so proud Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solomona Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 Moj kometar...pa recimo da smo ga 5.oktobra pesnicom skinuli , a da je ova nova oznacila njegov kraj ... its hard ,man! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadget Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 Zatisje pred buru!!! definitivno smo u studiju...ime albuma: In Front of Tsunami...vreme: dva-tri meseca od sada... za nedelju dana cete cuti kako ide i sta se radi... shto ste iskoristili ime ninovog benda za naziv albuma voleo bih da taj bend ponovo gedam i slusham , ona stvar je bila profi... logo mi se svidja slika ne moze da se definishe bash, malo je mutna... ako mene pitate ne bi trebalo to da stavite za omot... moje mishlujenje, ne morate da uvazite Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solomona Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 samo jedno pitanje :oce li skoro biti koncerta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OceanSize Posted March 17, 2006 Author Report Share Posted March 17, 2006 shto ste iskoristili ime ninovog benda za naziv albuma voleo bih da taj bend ponovo gedam i slusham , ona stvar je bila profi... logo mi se svidja slika ne moze da se definishe bash, malo je mutna... ako mene pitate ne bi trebalo to da stavite za omot... moje mishlujenje, ne morate da uvazite Ovako...In Front of Tsunami nije bio Ninov bend...on je samo pevao u tom bendu...znas li ko je svirao u tom bendu?! Gledajte samo natpis...slichica je tu samo onako... Svirka je 22. marta...Pishem minuse!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OceanSize Posted March 21, 2006 Author Report Share Posted March 21, 2006 Sutra je svirka!!! Nek' vam je sa srecom!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaBel Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Beshe dobro sinoc! Boneyard-ne sviraste ove nove stvari ili ja nisam od pocetka bio tu.Secam se samo 2 KillSwitcha,As I Lay Dying i onu vasu...cini mi se da se je Epitaph u pitanju Thimble-bolji nego na onom Moto skupu,al Tonic jos nije navezbao Reason Why prelaz Blind Myself-izgleda da su uvek maximalno uvezbani i ako su od prosle svirke samo gitarista i Greg isti. Nesto mi brzo proslo...al svirka je bila do jaja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solomona Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 SVIRKA JE BILA I VISE OD TOGA!!! ODUSEVLJENA SAM !!!!! EPITAPH JE NAJBOLJA PESMA ODSVIRANA NA TOM KONCERTU!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts