azal Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 vidimo se na onom festivalu u KGu, kucke! Quote
OceanSize Posted June 25, 2006 Author Report Posted June 25, 2006 E...konachno i ja da najavim neku svirku... Bend BoneYard se konachno malkice trgnuo iz studijskog sna i... SVIRAMO U PETAK, 30. juna NA HITU202, DOM OMLADINE, KRAGUJEVAC, POCHETAK VALJDA U 8 @azal: naravno konsekrejshn...i mi smo nestrpljivi...NOPE!!! Quote
OceanSize Posted June 27, 2006 Author Report Posted June 27, 2006 Spremili smo dve nove pesme za petak... ko dodje - chuce:) Setlist (bez nekog reda) Epitaph:::Nothing is Heard:::Rising Darkness(nova):::To Cry Alone(nova):::Gehenna Quote
Rain delay Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 " I doci ce dan kada ces sam, krenuti putem Boneyard-a..." ... i iskusicesh metalcore kao nikad do tad! Quote
zeljeznizec Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 gde ste yard-ovci,jeste li stavili pivo da se ladi za sutra Quote
OceanSize Posted June 29, 2006 Author Report Posted June 29, 2006 Pivo ce biti 'ladno k'o zmijche... Inache, novu pesmu - RISING DARKNESS - mozete ocekivati do kraja sledece nedelje... dz-dz-dz-dz-dz-dz-dz-dz-dz-dz-dz Quote
anchy rox Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 evo bas sad slusam KsE pa rekoh da navratim do vasee teme... sutra ce biti kidanje... jedva cekam, volim kragujevac... i BoneYard... bas sam shlihtara... Quote
OceanSize Posted June 29, 2006 Author Report Posted June 29, 2006 Koristice ti to na faxu anivej...sutra= + Quote
Puma Lasica Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 Au...shta reci... Rising darkness je vrh pesma...naravno i ostale 2 su do jaja ali ipak ova je moj favorit... Shto kaze Mimi vi i mi soulmate bendovi...to dovoljno govori...ladno sam bio u shutci posle 4 godine pauze...toliko su dobre pesme kada ste jednog ustajalog studenta naterali da bije neduznu kragujevachku omladinu... uradicemo sve da dodjemo 15. juna u KG...dotle mi budite pozdravljeni... Quote
negative creep Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 Moja teza (da je najjaca atmosfera kad sviraju BY) se jos jednom pokazala kao tacna! Nema potrebe da ista komentarisem. Ko je bio sinoc, sve mu je jasno. Quote
anchy rox Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 ili mu nista nije jasno... BILO JE....JEB'O TE....Uf... poz soulmate bandu, bone yard-u!! Quote
OceanSize Posted July 1, 2006 Author Report Posted July 1, 2006 (edited) Meni je sve bilo jasno: Rain Delay + BoneYard = a da se mi ujedinimo i napravimo jedan bend sa dva bubnja, dva basa, cetiri gitare, cetiri vokala, i cetvrt galona piva! Edited July 1, 2006 by OceanSize Quote
Puma Lasica Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 Meni je sve bilo jasno: Rain Delay + BoneYard = a da se mi ujedinimo i napravimo jedan bend sa dva bubnja, dva basa, cetiri gitare, cetiri vokala, i cetvrt galona piva! Najveca metal-core/avangard atrakcija na svetu...realno... Quote
OceanSize Posted July 2, 2006 Author Report Posted July 2, 2006 (JEB'O TE PANZER DIVISION) U utorak je svirka u Kutiji sibica...tek treba da se raspitam za ostalo.... Quote
OceanSize Posted July 3, 2006 Author Report Posted July 3, 2006 Setlist: To Cry Alone:::Nothing is Heard:::Confined(As I Lay Dying Cover):::Rissing Darkness:::Rose of Sharyn(KsE Cover):::Epitaph:::The End of Heartache(KsE Cover) Quote
solomona Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 (JEB'O TE PANZER DIVISION) U utorak je svirka u Kutiji sibica...tek treba da se raspitam za ostalo.... jel to sutra? Quote
anchy rox Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 NE MOGU DA VERUJEM da cemo Suzy i myself da propustimo spektakl, BoneYard + KsE!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!! Mimi, puno pozdravi ekipu, KICK SOME SIRIOUS ASS TONIGHT!!! YEAH!!! Quote
OceanSize Posted July 5, 2006 Author Report Posted July 5, 2006 Divno je preziviti knockdown posle shuta u glavu nastalog kao posledica mosh-a!!! Prvi put mosh kod nas i prvi put da me lik rokne majgerijem u chantru Zvuchali smo kao Exploited (a ja kao znam kako to zvuchi) u metalcore fazonu...i bilo je kao da smo na karaokama...svako je drzao mikrofon bar na 10tak sekundi... nego... upravo smo odradili 50% pesme...Rising Darkness ce biti na majspejsu za 6-7 dana... Quote
OceanSize Posted July 11, 2006 Author Report Posted July 11, 2006 hvala svima na podrsci... BoneYard svira na MetalFestu u Kragujevcu na bazenima u subotu 15-og jula (tad mi je rodjendan tako da ne zaboravite poklone ) Quote
negative creep Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 Zasto nema teme o tome na 'koncertima'? Koliko traje taj metal fest, ko sve svira, kad pocinje, koliko je ulaz...neki osnovni detalji... Quote
anchy rox Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 WOW!!! CHECK OUT THE LOGO!!! Koji li je GENIJE pravio logo, mora da je bas GENIJE... Lepo, lepo mimi, vidim ja da ces ti crtati ono sto sam te zamolila! definitivno! vidimo se 15.07., imas puno pozdrava od "fali koxa crew" (rain Delay na exitu dobio novo ime ) Quote
OceanSize Posted July 11, 2006 Author Report Posted July 11, 2006 (edited) Hvala hvala rain delay logo uskoro... a vi stvarno niste normalni...elem...prikljucujem se tom crew-u... Edited July 11, 2006 by OceanSize Quote
Recommended Posts