OceanSize Posted July 12, 2006 Author Report Posted July 12, 2006 Ispravka: Koncert ce biti u basti Doma Omladine, 15. jula, pocetak u 20h Sviraju: DARKSHINES [Kragujevac] DARGORON [smederevo] PUNISHED [Kraljevo] CONSECRATION [beograd] BONEYARD [Kragujevac] SWAMP [Kragujevac] ALEK BAND [Kragujevac] Quote
negative creep Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 Aaaaa nas omiljeni beogradski bend? Quote
negative creep Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 (edited) Oki. Prvo sam mislila da ih nisi najavio jer ih cuvas kao iznenadjenje... Edit: Okaci ovu novu pesmu dok jos imam megabajte. Edited July 12, 2006 by negative creep Quote
gadget Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 Ispravka: Koncert ce biti u basti Doma Omladine, 15. jula, pocetak u 20h Sviraju: DARKSHINES [Kragujevac] DARGORON [smederevo] PUNISHED [Kraljevo] CONSECRATION [beograd] BONEYARD [Kragujevac] SWAMP [Kragujevac] ALEK BAND Quote
solomona Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 uh al se promene brzo desavaju .. e mogla bi ta nova pesmica malo da nas osvezi... 15.07. mislim da je to i rodjendan bivseg clana BY/Dekija ,zar ne? usput kad je rodj. BY? Quote
negative creep Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 Nije fora u rimi... Vazno je da napises pricu...ne pesmu... ajd sad... Dok ne napisem ozbiljnu pricu, evo neozbiljne pesme: tvoj lik na nebu gledam dok stojim to isto nebo je u mislima mojim u svetlo plavoj haljini ti si stajala suze su padale, dah si mi uzela secanje na tebe svetlo opet zaslepljuje i osecaj ostaje ref: ove suze u mojim ocima ce sakriti kisa smeje se svetlo i umire dusa hocu li ikada cuti tvoj glas? hocu li ikada tvoju kozu dodirnuti? hoce li me talasi okeana primiti? epitaf citam kao znak koji upozorava zatvaram oci, nebo se otvara u pocepanoj crvenoj haljini ti si stajala sa razbarusenom kosom i suzama u ocima secanje na tebe svetlo opet zaslepljuje i osecaj ostaje ref: - II - krvavo slomljen, na smrt pretucen hoces li cuti moj vrisak ikada ovaj bol ce prestati i moju ljubav sacuvati moze li ovo biti kraj? p.s. ovo je, naravno, bilo zezanje. kao sto rekoh, potrudicu se za pricu. ipak je u pitanju vas album! Quote
OceanSize Posted July 12, 2006 Author Report Posted July 12, 2006 @Negative Creep Bravo nasmejala si me samo tako...imas bambija! a mozda i album @solomona nije dekijev rodj...vec moj a rodj BoneYard-a bio i prosao @Konsekrejshn Ajde bre...i vezbajte headbangovanje...trebace vam @svi vezbajte epitaph da pevamo zajedno Quote
Postmortal Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 Велики поздрав за целу екипу Boneyard - a од бенда Flush! Надам се да се видимо ускоро! Quote
negative creep Posted July 13, 2006 Report Posted July 13, 2006 Navezbala ja Epitaph odavno. Prekosutra ce da bude Quote
solomona Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 nirvana_girl definitivno zasluzujes album! u subotu Epitaph ce biti horski izvodjen!samo tako! Quote
Rain delay Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 Mimi, izvini sto ti nisam odgovorio na poruku. Srce mi se cepa... Ne sviramo i ne dolazimo... Jebote, stvarno mi je loshe... Ili je to mozda od ovog Swallow the Sun-a... Quote
solomona Posted July 15, 2006 Report Posted July 15, 2006 danas.. kada otvoris Koka-Kolu 23 mehurica se rodi SRECAN RODJENDAN mehurici! cekaj ne mehurici vec SRECAN BIRTIJA DEJ MIMI! Quote
negative creep Posted July 15, 2006 Report Posted July 15, 2006 12 352 mehurica, ako se dobro secam Let the strength of your words Be the spark that ignites the flame Proclaim your freedom Give voice to your liberation Srecan rodjendan, Mimi! Quote
zak Posted July 15, 2006 Report Posted July 15, 2006 Rodjendan, a? E pa srecan reodjendan, sve najbolje. Da nemam sutra ujutru ispit, majke mi bi seo u kola i dosao u KG da vas cujem. Rock on Quote
Ljubisha_Livac Posted July 15, 2006 Report Posted July 15, 2006 Srecan Rodjendan Mimi !!! Veceras da izbacis gajbu piva il' nema da dodjemo na svirku hahaha, sala mala... Kovcha i Sicva Quote
OceanSize Posted July 15, 2006 Author Report Posted July 15, 2006 Hvala ljudi!!! Naravno bice piva vecheras Quote
solomona Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 (edited) bilo super sinoc! steta sto su bile samo tri vase pesme ! mislim da je to vasa poslednja svirka koju cu gledati ove godine.. ali nove pesme su super EPITAPH!UBICA! SVAKA CAST! Edited July 16, 2006 by solomona Quote
Buddha Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 bilo do jaja sinoc! nadam se da je proslava rodjendana lepo protekla a z-li ste, cujem, pruzili utociste Quote
Rain delay Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 Tako mi (RD/BY) to radimo! Pruzamo jedni drugima utochishte. Jako nam je zao sto nismo bili... 'Ladno je i Max rekao da valjate... A izostavio je rec "gay"... Pasce sneg. Mimi, slavljeniche, vidimo se sutra. Quote
OceanSize Posted July 16, 2006 Author Report Posted July 16, 2006 Bato...veruj mi da ste vi meni vise nedostajali nego sto ste vi zeleli da budete ovde (e, vidis, ovo je bilo gay ) i da...vaistinu se vidimo sutra...necu da spavam veceras!!! can't wait!!! Quote
Recommended Posts