OceanSize Posted August 19, 2005 Author Report Posted August 19, 2005 BoneYard na gruzanskoj gitarijadi 25. avgust...Ravni Gaj toliko znam za sad...uskoro novi apdejtovi/// Quote
Rain delay Posted August 20, 2005 Report Posted August 20, 2005 Joooojj,,, jos malo i...... MY LAST SERENADE ---------- OBAVEZNO!!!!!! --------------- i to da mi je posvetite, jer vas o-noliiiiii-ko hvalim po BGu! Quote
OceanSize Posted August 20, 2005 Author Report Posted August 20, 2005 U Ravnomu Gaju Serenadica tesko...Jbg, Deki nam nije tu ali avaj - imamo zamenu...Sviracemo samo neke 3 pesmice...Od koga je - dosta je Quote
Rain delay Posted August 20, 2005 Report Posted August 20, 2005 Nije tu... (trenutno slusam neki doyaya dooooom, inace nije tooooliiiko tragicno) Quote
OceanSize Posted August 20, 2005 Author Report Posted August 20, 2005 Neeeeemoj plakati...Uvek mozemo da je sviramo na playback a i vratice se Mega-Deki...A onda ce da bude a bogami i Quote
markomrki Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 Zao nam je momci vidjecemo se tek 10. ne dolazimo 25, jer organizator nema para za putne troskove. Quote
negative creep Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 (edited) Mimi, check this out: Edited August 22, 2005 by nirvana girl Quote
OceanSize Posted August 24, 2005 Author Report Posted August 24, 2005 Svaka cast na vestoj montazi...Dule je ponosan na tebe ... Nego...Spisak pesama za koncert u Ravnom Gayu (kako ovo lepo zvucu, ravni gay, iliti flat gay, iliti ravni peder ): Confessions Nocturne Nothing is Heard Epitaph i obrada In Flames - Pinball Map Skinuce nas seljaci sa vilama, osecam... Quote
negative creep Posted August 26, 2005 Report Posted August 26, 2005 Kako bilo? Ko je jos svirao? Quote
OceanSize Posted August 26, 2005 Author Report Posted August 26, 2005 Sviralo je 13 bendova, a na more idu Thimble (prvo mesto), i klinci iz Mladenovca, E.K.G. (drugo mesto)...Stvarno me mrzi da nabrajam sve bendove koji su svirali, spava mi se... Quote
OceanSize Posted August 30, 2005 Author Report Posted August 30, 2005 Okachih jos jednu stvar na download.com/boneyard a uskoro jos jednu... Quote
negative creep Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 Jeste li razmisljali da svirate Foo Fighters - Best of you? Quote
Jeremy Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 grrrrrrrrrrrrr a ja jos cekam taj vas promo koji ste mi obecali (i onaj divx machine head-a) saljite breeeeeeeeeeeeeeeee Quote
anchy rox Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 E yardovci, poz iz bg-a, od ane, SUZANE...! Mogli bi da nas zovete da nas obavestite o svirci 10. a ne sve informacije dA se shire preko suzane... kissic ana RD Quote
negative creep Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 Skinula sam i "Learning Nothing". Ako se ne varam, to ste svirali onda na hitu 202-ke u KG-u... Pesmica je skroz ok, ali moj favorit (sto se tice ovih novih pesama) je i dalje "Confession". Joj, jedva cekam sledecu subotu - svirkaaa! Btw, Mimi, ako stignes do tada, ti mi narezi ove vase stvari koje imate snimljene...please... Quote
OceanSize Posted September 4, 2005 Author Report Posted September 4, 2005 E yardovci, poz iz bg-a, od ane, SUZANE...! Mogli bi da nas zovete da nas obavestite o svirci 10. a ne sve informacije dA se shire preko suzane... kissic ana RD Kissic i za tebe... nego...veruj mi ja ne znam nikakve detalje o toj 'famoznoj' svirci...to je, valjda, Jocin deo posla...Nije frka raspitacu se sutra i reci cu sta je novo vezano za svirku... Josh jedna bitna stvar... Sajt obecavam za subotu... Uglavnom je sve gotovo, jos samo neke gluposti vezane za programerska sranja... Kao sto rekoh - subota... Kad je valjda i svirka...do jaja... Pozdrav Quote
anchy rox Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 e, pitaj jocu jel ima svirke ili ne??? ... javi sto pre, zbog potencijalnih proba... Quote
Sinstrel Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 Respect momci! Napokon neko hrabar da svira ovaj fazon svirke! Full support! Quote
OceanSize Posted September 9, 2005 Author Report Posted September 9, 2005 Zbog trenutno ne bas sjajne situacije u BoneYard-u ta svirka se odlaze do daljneg... Sorry... A bend se nece raspasti, samo smo upali u malu krizu... Quote
Rain delay Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 Drz'te se, braco! Vi ste jedan od deset valjanih metal bendova u Srbiji, 1 out of 10... ako se raspadnete ode desetina scene... zato prebrodite krizu. Zbog scene, zbog Srbije! Quote
Rain delay Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 (edited) Ispravka, jedan (1) od osam (8) bendova... Evo i liste: Amentes Anguish Sublime Tibia Rain Delay Draconic Tales of Dark Consecration i Boneyard Listu smo pravili Bilja (Wavelengths) i ja, i mi ne mozemo pogresiti. Naravno, ima tu jos njih dobrih, npr. Thimble, Hang, Sacramental Blood, May Result, Demether, pa i Interfector... ali svima ono nesto fali, sem navedenim, kojima mozda i fali, ali nista krucijalno. Ne dajte se. Rano je... Edited September 9, 2005 by Rain delay Quote
OceanSize Posted September 10, 2005 Author Report Posted September 10, 2005 Fala na podrshKi...Zapamticu to (pamti, pa vrati)... Bice sve ok...skroz...Tek je pochetak... Quote
zak Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 (edited) e ljudi skinuh one dve stvari sa hellride, dobre su ali daleko su od NWOAHM-a, citao sam malo temu i vidim prica se da sad svirate nesto sto je blize tom zvuku, pa me zanima dal mogu da se skinu od negde novije pesme ili ce to viti tek na albumu posto kapiram da snimate album poz, podrska i dodjite opet u bg da svirate... btw downlaod.com mi baguje... Edited September 12, 2005 by zak Quote
bloodchild Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 BONEYARD-HMMM??? BASISTA I BUBNJAR SU ZAKON!!! OSTALI UGLEDAJTE SE NA NJIH BICETE NAJJACI!!! PEVAC BI TREBAO DA POGLEDA PEVACE SA DTV-a JER JE U NJIHOVOM RANGU PREMA TOME OBRATITE PAZNJU!!! NJEGOV GLAS EQUAL- STAY STRONG!!! OVO NIJE BILO PLJUVANJE VEC DOBRO NAMERNA KRITIKA! SCREAMO VOCAL RULES Quote
empty heart Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 pozdrav za sve koji vole boneyard!!! UBEDLJIVO NAJJACI NASTUP IMAJU NA KG SCENI ZAJEDNO SA DARKSHINES-OM TO JE SVETSKA MUZIKA LJUDIII!!! Quote
Recommended Posts