Jump to content

Recommended Posts

Posted

Svaka cast na vestoj montazi...Dule je ponosan na tebe icon_smile.gif...

Nego...Spisak pesama za koncert u Ravnom Gayu (kako ovo lepo zvucu, ravni gay, iliti flat gay, iliti ravni peder icon_smile.gif ):

Confessions

Nocturne

Nothing is Heard

Epitaph

i obrada In Flames - Pinball Map

Skinuce nas seljaci sa vilama, osecam... violent.gifviolent.gifviolent.gifph34r.gifph34r.gifph34r.gif

Posted

Sviralo je 13 bendova, a na more idu Thimble (prvo mesto), i klinci iz Mladenovca, E.K.G. (drugo mesto)...Stvarno me mrzi da nabrajam sve bendove koji su svirali, spava mi se... icon_spava.gificon_spava.gificon_spava.gif

Posted

Skinula sam i "Learning Nothing". icon_da.gif Ako se ne varam, to ste svirali onda na hitu 202-ke u KG-u... icon_rolleyes.gif Pesmica je skroz ok, ali moj favorit (sto se tice ovih novih pesama) je i dalje "Confession". musik20.gif Joj, jedva cekam sledecu subotu - svirkaaa! musik29.gifbiggreens.gif Btw, Mimi, ako stignes do tada, ti mi narezi ove vase stvari koje imate snimljene...please... icon_frown.gificon_frown.gificon_frown.gif

Posted
E yardovci, poz iz bg-a, od ane, SUZANE...!

Mogli bi da nas zovete da nas obavestite o svirci 10. a ne sve informacije dA se shire preko suzane... kissic

ana RD

Kissic i za tebe...

nego...veruj mi ja ne znam nikakve detalje o toj 'famoznoj' svirci...to je, valjda, Jocin deo posla...Nije frka raspitacu se sutra i reci cu sta je novo vezano za svirku...

Josh jedna bitna stvar... Sajt obecavam za subotu... Uglavnom je sve gotovo, jos samo neke gluposti vezane za programerska sranja... Kao sto rekoh - subota... Kad je valjda i svirka...do jaja...

Pozdrav

Posted

Drz'te se, braco!

Vi ste jedan od deset valjanih

metal bendova u Srbiji,

1 out of 10...

ako se raspadnete

ode desetina scene...

zato prebrodite krizu.

Zbog scene,

zbog Srbije! Srbija.gif

Posted (edited)

Ispravka, jedan (1) od osam (8) bendova...

Evo i liste:

Amentes

Anguish Sublime

Tibia

Rain Delay

Draconic

Tales of Dark

Consecration

i

Boneyard

Listu smo pravili Bilja (Wavelengths) i ja, i mi ne mozemo pogresiti.

Naravno, ima tu jos njih dobrih, npr. Thimble, Hang, Sacramental Blood, May Result, Demether, pa i Interfector... ali svima ono nesto fali, sem navedenim, kojima mozda i fali, ali nista krucijalno.

Ne dajte se. Rano je...

Edited by Rain delay
Posted (edited)

e ljudi skinuh one dve stvari sa hellride, dobre su ali daleko su od NWOAHM-a, citao sam malo temu i vidim prica se da sad svirate nesto sto je blize tom zvuku, pa me zanima dal mogu da se skinu od negde novije pesme ili ce to viti tek na albumu posto kapiram da snimate album

poz, podrska i dodjite opet u bg da svirate...

btw downlaod.com mi baguje...

Edited by zak
Posted

BONEYARD-HMMM??? BASISTA I BUBNJAR SU ZAKON!!! OSTALI UGLEDAJTE SE NA NJIH BICETE NAJJACI!!! icon_rockdevil.gif PEVAC BI TREBAO DA POGLEDA PEVACE SA DTV-a JER JE U NJIHOVOM RANGU PREMA TOME OBRATITE PAZNJU!!! NJEGOV GLAS EQUAL- pukeface.gif STAY STRONG!!! OVO NIJE BILO PLJUVANJE VEC DOBRO NAMERNA KRITIKA! SCREAMO VOCAL RULES icon_rockdevil.gifwallbash.gif