Jump to content

Recommended Posts

Posted

drooooooooooone.

ono kao, fidbekovi od po 15 minuta sa najglasnijim bassevima na svetu (a nemaju bass u bendu, ni bubanj, samo gitare)

btw..

jel mozes da se raspitas kod vas u kg da li ima neko mozda matoro Sunn O))) pojacalo? treba mi Model T

Posted

USLI SMO U SUPERFINALE DEMOMASTERSA 202!!!!!!!

kao drugi, sa 1 glasom iza Hatred...

Hvala ljudima koji su ostali sa nama do kraja (posebno Rain Delaycima)...Iako ih je bilo malo napunili su salu...Hvala jos jednom...Vidimo se za par nedelja...

BoneYard

Posted
USLI SMO U SUPERFINALE DEMOMASTERSA 202!!!!!!!

kao drugi, sa 1 glasom iza Hatred...

Hvala ljudima koji su ostali sa nama do kraja (posebno Rain Delaycima)...Iako ih je bilo malo napunili su salu...Hvala jos jednom...Vidimo se za par nedelja...

BoneYard

E, sad biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif mi je mnogo lakse!!! orangelistening.giforangelistening.giforangelistening.gif

Posted

Meni je bilo extra icon_da.gif ...jeste da drugi put chujem vashe pesme ali sada je tu promo cd...za vasu sledecu svirku cu biti potkovan... icon_da.gificon_mrgreen.gif

Hvala za In Flames... icon_da.gif i da oprzimo i zajedno na jos kojoj svirci 202-ke ili tako neshto... icon_rockdevil.gif

poz... musik20.gif

Posted

SRAMOTNO malo publike vas je podrzalo na onoj svirci.

Mislim da moj komentar svirke vec znate......

icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gifmusik19.gifmusik19.gifmusik19.gifmusik19.gif 10/10 za nastup.

..... ja sam srecan covek....

a sto se tice vracanja. Vracajte samo u onoj meri u kojoj osetite da je potrebno.

Naravno, cestitke za finale!

... mi cekamo svirku u KG...

...i naravno uzvratnu u BG...

Elena (sestra od gitariste "koji nije Deki") je V-R-H riba... wub.gif

ona bese studira u BG..? mhihi.gif

Posted

grrrrr..mrzim kad neko ne postuje red(citaj-veoma sam se iznervirala kad su vas stavili da svirate poslednji)jer nisam mogla da ostanem do kraja svirke...no,ono sto sam sam cula je super,muzicki ste dosta dosta napredovali,ali ja ipak glasam za onu vashu prvu fazu icon_biggrin.gif

i ocean_size, ja bih vishe volela da forsiras glas za pevanje,imas savrsenu boju glasa i potencijal,ali ono dranje mi ne ide uz tebe,..sta znam icon_uhoh.gif

u svakom slucaju,keep on rockin' (uuu,al je ovo patetic 233.gif )

srecno dalje !!!

Posted
grrrrr..mrzim kad neko ne postuje red(citaj-veoma sam se iznervirala kad su vas stavili da svirate poslednji)jer nisam mogla da ostanem do kraja svirke...no,ono sto sam sam cula je super,muzicki ste dosta dosta napredovali,ali ja ipak glasam za onu vashu prvu fazu icon_biggrin.gif

i ocean_size, ja bih vishe volela da forsiras glas za pevanje,imas savrsenu boju glasa i potencijal,ali ono dranje mi ne ide uz tebe,..sta znam icon_uhoh.gif

u svakom slucaju,keep on rockin' (uuu,al je ovo patetic 233.gif )

srecno dalje !!!

icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

Posted

Hvala na onome odozgo Sijuksi biggrin.gifpivopije.gif

No...

26.11. sto ce reci subota valjda 10h

LUR

BONEYARD

PROGRESSION OF A LIVE (10 godina benda, uzdravlje im bilo)

velika sala PMF...

Tako pa se vidimo..

P.S. Ako neko zna kada ce biti superfinale demomastersa neka mi javi...unapred hvala..

• 4 weeks later...