Buddha Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 docicu i ja ako su u Sunn O))) fazonu. Quote
OceanSize Posted November 11, 2005 Author Report Posted November 11, 2005 sta je sunn? mislim sta sviraju? Quote
Buddha Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 drooooooooooone. ono kao, fidbekovi od po 15 minuta sa najglasnijim bassevima na svetu (a nemaju bass u bendu, ni bubanj, samo gitare) btw.. jel mozes da se raspitas kod vas u kg da li ima neko mozda matoro Sunn O))) pojacalo? treba mi Model T Quote
gadget Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 Mimi ,nije valjda da nisi chuo za sunn o)))...... srecno na koncertu veceras Quote
RaBel Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 Pokazite tamo da je KG scena naprednija od svih Quote
OceanSize Posted November 13, 2005 Author Report Posted November 13, 2005 Fala na lepim zeljama... Dabogda da budete ponosni na nas... Quote
OceanSize Posted November 14, 2005 Author Report Posted November 14, 2005 USLI SMO U SUPERFINALE DEMOMASTERSA 202!!!!!!! kao drugi, sa 1 glasom iza Hatred... Hvala ljudima koji su ostali sa nama do kraja (posebno Rain Delaycima)...Iako ih je bilo malo napunili su salu...Hvala jos jednom...Vidimo se za par nedelja... BoneYard Quote
darkshines Posted November 14, 2005 Report Posted November 14, 2005 USLI SMO U SUPERFINALE DEMOMASTERSA 202!!!!!!! kao drugi, sa 1 glasom iza Hatred... Hvala ljudima koji su ostali sa nama do kraja (posebno Rain Delaycima)...Iako ih je bilo malo napunili su salu...Hvala jos jednom...Vidimo se za par nedelja... BoneYard E, sad mi je mnogo lakse!!! Quote
Puma Lasica Posted November 14, 2005 Report Posted November 14, 2005 Meni je bilo extra ...jeste da drugi put chujem vashe pesme ali sada je tu promo cd...za vasu sledecu svirku cu biti potkovan... Hvala za In Flames... i da oprzimo i zajedno na jos kojoj svirci 202-ke ili tako neshto... poz... Quote
OceanSize Posted November 14, 2005 Author Report Posted November 14, 2005 Necu nista jos uvek da obecavam///ima super planova... Polako/// Quote
Rain delay Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 SRAMOTNO malo publike vas je podrzalo na onoj svirci. Mislim da moj komentar svirke vec znate...... 10/10 za nastup. ..... ja sam srecan covek.... a sto se tice vracanja. Vracajte samo u onoj meri u kojoj osetite da je potrebno. Naravno, cestitke za finale! ... mi cekamo svirku u KG... ...i naravno uzvratnu u BG... Elena (sestra od gitariste "koji nije Deki") je V-R-H riba... ona bese studira u BG..? Quote
Youndivian Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 Super vam je demo Gde ste snimali? Sve najbolje Vidimo se u šestici HatreD Quote
OceanSize Posted November 15, 2005 Author Report Posted November 15, 2005 (edited) Demo - WildCat Studio (Kragujevac) Ako vas zanima dacu vam broj... Fala i vidimo se... Edited November 15, 2005 by OceanSize Quote
Siouxsie Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 grrrrr..mrzim kad neko ne postuje red(citaj-veoma sam se iznervirala kad su vas stavili da svirate poslednji)jer nisam mogla da ostanem do kraja svirke...no,ono sto sam sam cula je super,muzicki ste dosta dosta napredovali,ali ja ipak glasam za onu vashu prvu fazu i ocean_size, ja bih vishe volela da forsiras glas za pevanje,imas savrsenu boju glasa i potencijal,ali ono dranje mi ne ide uz tebe,..sta znam u svakom slucaju,keep on rockin' (uuu,al je ovo patetic ) srecno dalje !!! Quote
darkshines Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 grrrrr..mrzim kad neko ne postuje red(citaj-veoma sam se iznervirala kad su vas stavili da svirate poslednji)jer nisam mogla da ostanem do kraja svirke...no,ono sto sam sam cula je super,muzicki ste dosta dosta napredovali,ali ja ipak glasam za onu vashu prvu fazu i ocean_size, ja bih vishe volela da forsiras glas za pevanje,imas savrsenu boju glasa i potencijal,ali ono dranje mi ne ide uz tebe,..sta znam u svakom slucaju,keep on rockin' (uuu,al je ovo patetic ) srecno dalje !!! Quote
OceanSize Posted November 23, 2005 Author Report Posted November 23, 2005 Hvala na onome odozgo Sijuksi No... 26.11. sto ce reci subota valjda 10h LUR BONEYARD PROGRESSION OF A LIVE (10 godina benda, uzdravlje im bilo) velika sala PMF... Tako pa se vidimo.. P.S. Ako neko zna kada ce biti superfinale demomastersa neka mi javi...unapred hvala.. Quote
negative creep Posted November 23, 2005 Report Posted November 23, 2005 26.11. sto ce reci subota valjda 10h LUR BONEYARD PROGRESSION OF A LIVE (10 godina benda, uzdravlje im bilo) velika sala PMF... Tako pa se vidimo.. 10 = 22h? Nadam se... Karta? Quote
OceanSize Posted November 24, 2005 Author Report Posted November 24, 2005 Ah da ulaz je 100 din... Quote
OceanSize Posted December 18, 2005 Author Report Posted December 18, 2005 No ljudi.... Dobismo i mi priliku da snimimo spot...ali ono... Ajde utisci ko god da je slusao superfinale!!! Quote
darkshines Posted December 18, 2005 Report Posted December 18, 2005 No ljudi.... Dobismo i mi priliku da snimimo spot...ali ono... Ajde utisci ko god da je slusao superfinale!!! Eeeeee... to je bas lepo!!! Quote
Siouxsie Posted December 18, 2005 Report Posted December 18, 2005 sta bre "al ono" ima da snimate spot ...nemoj da bijem...i da bude neke golotinje,moze.... Quote
Recommended Posts