OceanSize Posted January 29, 2006 Author Report Posted January 29, 2006 (edited) e okachio sam neke simpa slichice na myspace.com/boneyardkg evo najbolje>>> pogodite ko je na slici... Edited January 29, 2006 by OceanSize Quote
solomona Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 sto isteraste coveka? Ovako ..mislim da sam ja baksuz (mislim na koncert) jer kad god ja treba da dodjem nesto se desi ..zato dajem casnu i pionirsku rec da necu doci na koncert ,pa se nadam da ce drugi uzivati.. Molim vas da okacite EPITAPH u bilo kojoj verziji PLEASE ... Quote
gadget Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 ajd mi prosledi boneyard snimke sve shto imash ako shaljem neke kg bendove sa strane da spakujem mp3 i no i can`t close my eyes anymore ako imash... mislish da je cili dostojan gitarista mislim...dobro svira al chini mi se da ce `zika da opadne na kvalitetu nije u tim vodama...mada chesto menja omiljene pravce pozdrav Quote
OceanSize Posted January 30, 2006 Author Report Posted January 30, 2006 (edited) Ilica smo odabrali zato sto bas jeste u tim vodama...mislim za ono sta nama treba...a za snimke javi mi se na pp da se dogovorimo...Kako vam se svidja Standstill >>> Standstill Download <<< Edited January 30, 2006 by OceanSize Quote
Rain delay Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 Standstill vrh! Album MORA da se zove "In Front of Tsunami"!!! Najgotivnije. Promo fotke salji prvo meni (tj. dumafiji), i pozdravite mi Ivana. Quote
OceanSize Posted February 1, 2006 Author Report Posted February 1, 2006 O bato kako volim tvoje postove... ristekp Quote
Buddha Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 skinuo sam learning nothing.. gitare su dobre, ali bubanj malo raskliman. kazu mi da ste jos bolji uzivo, rispekt.. an' keep rockin'! Quote
OceanSize Posted February 1, 2006 Author Report Posted February 1, 2006 Dule 'oces li ti da napises ovde nesto pametno ili me samo zajebavas?! @Slowdiver...Learning nothning je poprilichno stara stvar...Nove su skroz metalcore...chuces...soon in Belgrade Quote
OceanSize Posted February 1, 2006 Author Report Posted February 1, 2006 Naravno, naravno...can't wait...a da napravimo svirku Rain Delay + Consecration + BoneYard?! Mislim da bi to bilo pobednichko...zar ne?! Quote
Buddha Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 (edited) ah, glup sam. setio sam se da sam vas ipak slusao, na hitu 202 onomad; svirali ste i killswitch. svir - sto da ne? samo, cons i rd vec sviraju zajedno 10. marta.. kapiram da bi se publika smorila da nas gleda dvaput mesecno EDIT: a mozda je bolje da se mi spustimo dole kod vas? Edited February 1, 2006 by slowdiver Quote
OceanSize Posted February 1, 2006 Author Report Posted February 1, 2006 Kako god...A i ko je spomenuo Beograd?! Quote
Buddha Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 a mozda je bolje da se mi spustimo dole kod vas? Quote
OceanSize Posted February 1, 2006 Author Report Posted February 1, 2006 To..to...videcu sta mogu da ucinim... Quote
Puma Lasica Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 Naravno, naravno...can't wait...a da napravimo svirku Rain Delay + Consecration + BoneYard?! Mislim da bi to bilo pobednichko...zar ne?! VRH...ali jebeno jedva chekamo da sviramo sa vama...naravno chim za to bude prilike... dobro je rekao slowdiver tj Danilo...bilo bi mnogo da nas publika u Bg gleda 2 puta mesechno ali protiv svirke u Kg ili u nekom drugom mestu ne bi imao nishta protiv... inche Dule mi je obecao da cu na vasoj sledecoj svirci kojoj budem prisustvovao svirati bass za Pinball map...kazu mu da ga i dalje drzim za rech... nego shta bi za spot...Dushan i ja smo vas ochekivali ovde negde sredinom januara kako bi se oduzili za gostoprimstvo za Novaka... Quote
Rain delay Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 BoneYard + Rain Delay + Consecration (u Kragujevcu) = Killswitch Engage + Swallow the Sun + Isis (u Geteborgu) Quote
OceanSize Posted February 2, 2006 Author Report Posted February 2, 2006 Sta fali...jos da ubacimo i neki punk bend i eto ti matine veceri...sto je do jaja... Kako vam se svidja novi logo BY-a? Quote
Siouxsie Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 evo znam ja jedna punk band nego,cula ,upravo sam skinula novu pesmu,standdstill,jel..i mogu reci da mi se mnogo vishe svidja od L.H. i Con. posebno produkcija vokala,ali one prethodne dve pesme su mi koliko toliko imale neki licni pecat,ovo mi je malo vishe kopirano...ali to mu dodje i kao kompliment,jer definitivno zvucite kao strani bend...jel ste kod shomija radili snimak? a,jel bi mogla ja da dobijem,kao stari fan,tekst pesme Blind Answer..znam da je vishe ne svirate i to,ali ja bih jako volela da imam tekst te pesme... Quote
solomona Posted February 3, 2006 Report Posted February 3, 2006 Novi logo je strava!A kako i ne bi bio.. Standstill je mnogo bolji od prethodnih pesama , pocetak je snazan ...Milsim sta reci ..krenuli ste ka vrhu Monteveresta! Quote
Guest nice Posted February 3, 2006 Report Posted February 3, 2006 Ja ne mislim tako ..Standstill je obicna kopija sa greaskama !!!!!!!!!!!! Ubija kolko razvaljuje , ha, ha ! Milsim da je bolje da se ostavite muzike! je li bre Solomona jel ti to mene izbegavas ? Quote
Rain delay Posted February 3, 2006 Report Posted February 3, 2006 Pretplatio sam se na slusanje gluposti onog dana kada sam krocio na ovaj forum. Quote
zak Posted February 3, 2006 Report Posted February 3, 2006 meni se standstill ne svidja, rif s pocetka je fantastican, ali ostatak pesme je mlak, nema tu energiju koju ima rif, rif strci iz pesme. sem toga, onaj lagani deo izmedju strofe i refrena, ne znam sta ce tu, taj deo po mom misljenju mnogo kvari pesmu, refren ne dolazi do izrazaja, jer ga taj tu deo izdvaja iz pesme. ne znam, mozda je do mene, slabo slusam bendove tipa thursday ali nekako mi pesma pocinje "metalno" a nastavlja se kao cist emo i ne ide mi. e sad, voleo bih da ovo shvatite kao konstruktivnu kritiku, bio sam malo ostriji, ali to upravo zato sto mi se cini, na osnovu onih pesama sa download.com da ste jedan od demo bendova sa najvecim potencijalom kod nas, i da vam samo treba rad, i konstantan feedback da biste uspeli eto tako, pozdav btw vidim pricate da su nove stvari metalcore, standstill je predpostavljam medju starim posto nema ni m metalcore-a? Quote
Recommended Posts