Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Zache, ne mozes vise biti u pravu nego sto si sad u pravu icon_rolleyes.gif (batali spava mi se)...no...vec sam napisao (ili mozda nisam) standstill je poslednja stvar u tom fazonu (aj nazovi screamo ako hoces)...nove stvari ce se cuti samo na albumu (ili EP-ju, jos uvek se nismo odlucili za varijantu)...sve u svemu cuce se...

i da...hvala za ono "demo bend sa najvecim potencijalom"...to mnogo znaci...respect!

za sada nove stvari (metalcore) mogu se cuti samo na svirkama...a koliko sam upucen, prva sledeca ce biti 14. feb..na dan zaljubljenih (sv. trifun, whatever)...detalji uskoro...

Uzdravlje...

Edited by OceanSize
Posted

VI SE BRE MNOGO DUVATE ! STA MISLITE DA STE NEKE FACE ! E BLAGO VAMA !SAMO SE VI DUVAJTE!!JA SE TURN OFFUJEM SA OVOG PISLJIVOG FORUMA

Posted
VI SE BRE MNOGO DUVATE ! STA MISLITE DA STE NEKE FACE ! E BLAGO VAMA !SAMO SE VI DUVAJTE!!JA SE TURN OFFUJEM SA OVOG PISLJIVOG FORUMA

NICE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OVO TI JE POSLEDNJI PUT DA SI SE ULOGOVAO NA OVAJ FORUM PREKO MOJE INTERNET ADRESE !JEL TI JASNO!I POSLEDNJI PUT DA TI SE OBRACAM!

icon_mad.gificon_mad.gificon_mad.gificon_mad.gificon_mad.gificon_mad.gificon_mad.gificon_mad.gificon_mad.gificon_mad.gif

Posted

Barbara, tesko da ces dobiti odgovor na ono pitanje. Pricanje o starim stvarima se vesto izbegava. Jbg. Jedini text koji ja imam je za I guess, i to sam nabavila jos kad je Vuki bio u mojoj skoli pa mi je Duca uzela... no.gif

Posted
Ja ne znam ma bas nista o ovom bendu! Eto i to je moguce... Znam jedino da je novi gitarista Ivan bivsi gitarista Darkshines-a... Eto, bar cete sada da imate krs fotografija...

E, Maxe,maxe......ccccccccc --sta to pricas covece violent.gifviolent.gifviolent.gif

biggrin.giflaugh.gifmad.gificon_evil.gificon_twisted.gifmrred.gifmrred.gifmrred.gif

Posted

Nema nista od te svirke...nismo stigli da se navezbamo...

Inache..pocelo je snimanje albuma...snimacemo pesmu po pesmu...prva ce biti i ona za spot i singl...

a to ipak nece biti Epitaph (zao mi je) vec nova stvar -Serenity...

Prva sledeca svirka je 22. sa thimbleom i blind myselfom...

pozz

Posted

Znaci ipak ce da bude ta svirka ...Odlicno....

Ih a sto nije Epitaph? icon_sad.gif ..Pa to je pesma zbog koje sam pocela da vas slusam ... icon_sad.gif

Nema veze ja se jos nadam da cete je jednoga dana izbaciti na net...PLEASE! musik19.gifmusik19.gif

Posted
Znaci ipak ce da bude ta svirka ...Odlicno....

Ih a sto nije Epitaph? icon_sad.gif ..Pa to je pesma zbog koje sam pocela da vas slusam ... icon_sad.gif

Nema veze ja se jos nadam da cete je jednoga dana izbaciti na net...PLEASE! musik19.gifmusik19.gif

Zasto na net??? Kada snime album kupis i slusas i Epitaph i sve na njemu!!!

Plus si podrzala bend koji ti se svidja!!! Zar ne???

Posted
Zasto na net??? Kada snime album kupis i slusas i Epitaph i sve na njemu!!!

Plus si podrzala bend koji ti se svidja!!! Zar ne???

Sta si hteo time da kazes? icon_confused.gif

Ja bih kupila album ali nema ko da mi ga proda ...Kada me ne poznajes ne mozes da mi sudis , zar ne?

To sto neki ljudi misle da sam im zabola noz u ledja , to tako nije istina i vredja me ..

Moja podrska BONEYARDu je dovoljno jaka iako sam dobila neke uvrede i ne samo ja vec i citava moja okolina ...Prisustvom na ovom forumu ja sam vise izgubila nego sto sam dobila ...no sve to sad nije ni bitno ...

Lako je suditi drugima ...

OceanSize ako smetam ja cu se povuci ...OK!