OceanSize Posted March 24, 2006 Author Report Posted March 24, 2006 Hvala na lepim rechima... Jbg...ne stigosmo da navezbamo nove stvari...Drugi put ili svratite na probu A Epitaph zavrsavamo ovih dana i kachim je na net, chisto da vidite da li smo na pravom putu (a i zato sto nam je trazite vec ohoho ) Toliko Caos Quote
solomona Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 A Epitaph zavrsavamo ovih dana i kachim je na net, chisto da vidite da li smo na pravom putu (a i zato sto nam je trazite vec ohoho ) ali pazi drzimo te za rec!!!!!!!!!!!!! Quote
Guest BAMBOOCHA Posted March 30, 2006 Report Posted March 30, 2006 Postoji ovde jedan decko koji je ostavio neverovatan utisak na girls :Sanju,Miru,Milicu,Ivanu,Barbarelu... molim da mi se javi radi razmene informacija ... mislis da si cool ...tesko tesko... STAY BAMBOOCHA!. Quote
OceanSize Posted March 30, 2006 Author Report Posted March 30, 2006 Ko je taj dechkonja? Mogu li da pomognem? Quote
gadget Posted March 30, 2006 Report Posted March 30, 2006 Ovako...In Front of Tsunami nije bio Ninov bend...on je samo pevao u tom bendu...znas li ko je svirao u tom bendu?! Gledajte samo natpis...slichica je tu samo onako... Svirka je 22. marta...Pishem minuse!!! znam ,clanovi boneyarda , ali ipak je to bio dobar bend.. logo je dobar Quote
Guest BAMBOOCHA Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 Ko je taj dechkonja? Mogu li da pomognem? aha pa to si znaci ti? da li si siguran da zelis da javno razglasim tvoja trabunjanja po sexy shopovima... ili pak tvoje opredeljenosti ..pa ti si otvorenog uma? ma ne nisi to bio ti vec jedan drugi ... Quote
Branislav Stankovic Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 Heh...i ovde se otvara prilika za jednu dobru spam temu! Momci, shta da vam kazhem - join the spam club... Ajde, samo nastavite sa radom, pa da uskoro zasviramo zajedno u KG! Quote
Siouxsie Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 Postoji ovde jedan decko koji je ostavio neverovatan utisak na girls :Sanju,Miru,Milicu,Ivanu,Barbarelu... molim da mi se javi radi razmene informacija ... mislis da si cool ...tesko tesko... STAY BAMBOOCHA!. khmmm..ja se izvinjavam,kad se kaze barbarela,na koga se misli?? Quote
OceanSize Posted April 6, 2006 Author Report Posted April 6, 2006 U redu! Imali smo (mozda) neku pauzu u radu...ali opet krece ozbiljni rad...Pocinjemo da vezbamo nove stvari i cim ih navezbamo eto svirke...bice jun, dabogda!!! Napred i navali... I'll keep you posted! Quote
solomona Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 Da necete skorije da imate neku svirku u BG? Quote
OceanSize Posted April 14, 2006 Author Report Posted April 14, 2006 Tesko...Necemo skorije imati svirke uopste... Ali polako... Quote
Branislav Stankovic Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 Ne znam shta podrazumevash pod skorije, ali kada Draconic bude dolazio u KG, ima da se aktivirate pod obavezno! Mi ne sviramo bez vas u KG...nema onda tog duha...Kasnije malo da dodjete i nama u goste ! poz! Quote
Siouxsie Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 haha,ili nema duha ili nema publike hahaha zez. Quote
Rain delay Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 Ljudi, nadam se da je bila dobra svirka. Mimi, oceni rad Ivana Ilica, odnosno potez da on udje u bend... I bez slusanja, ja ga cenim 10/10 Quote
Branislav Stankovic Posted April 15, 2006 Report Posted April 15, 2006 haha,ili nema duha ili nema publike hahaha zez. Kod nas u Srbiji je malo drugachije - kada ima duha obichno nema publike:lol: ...To je tuzhno....Ako kontash shta hocju da kazhem... Quote
OceanSize Posted April 15, 2006 Author Report Posted April 15, 2006 Ma Ivan je vrh...dajem mu 11,5/10...to je to... Ako se ja pitam Epitaph do kraja sledece nedelje...Rock on!!! Quote
OceanSize Posted May 7, 2006 Author Report Posted May 7, 2006 Sta se desava?! Cucete u sredu.... BUAHAHAHAHAHAHAHAHA (u sredu svi na myspace.com/boneyardkg) Quote
solomona Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 BoneYardovci boneyarduju ...prolece je... Pa gde nadje u sredu?.... nema veze videcu za nedelju dana ... Do tada samo BoneYardujte Quote
negative creep Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 Nije niko, pretpostavila sam. S tim sto nema nista na MySpace-u. Quote
OceanSize Posted May 10, 2006 Author Report Posted May 10, 2006 Zavrsili smo prvu stvar za album koji ce izaci sredinom jula!!! Epitaph je okacen na myspace.com/boneyardkg... za one koji su lenji i mrzi ih da posete myspace stranicu evo linka >>>Epitaph<<< Quote
Out Of Time Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 Zavrsili smo prvu stvar za album koji ce izaci sredinom jula!!! Epitaph je okacen na myspace.com/boneyardkg... za one koji su lenji i mrzi ih da posete myspace stranicu evo linka >>>Epitaph<<< ITEKAKVA PODRSHA IZ KRAJA! nikad niste zvuchali bolje... jebe keve i sve ostale rodjakinje... mimi, vodim te na pivo... zvuchish ko mator... ljudi, bre, aloooo AJDE MALO OVERA OVE ODLICHNE PESME... napisah vam koju i na myspacetu... Quote
Recommended Posts