Rain delay Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 Nisam ocekivao da ce ovako da zvuci refren. Ma, brate do jaja je. Jos kad bi taj album stvarno bio u Julu... Jos kad bi se neko iz Kg javio... Quote
negative creep Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 E stvarno, red je da RD & BY sviraju zajedno ovde! Quote
Siouxsie Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 meni nesto nece da skine pesmuuuuu..buaaaaa Quote
OceanSize Posted May 11, 2006 Author Report Posted May 11, 2006 meni nesto nece da skine pesmuuuuu..buaaaaa Mora...Ali moras da odes na sajt... myspace.com/boneyardkg Quote
OceanSize Posted May 12, 2006 Author Report Posted May 12, 2006 Mislim stvarno nije u redu... Ja ovde reklamiram a niko ne pise... Mrs' temo na prvu stranu!!! www.myspace.com/boneyardkg Quote
solomona Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 VAU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KAKO NIKO NE KOMENTARISE... PA LJUDI THIS IS THE BEST SONG EVER ! JEL TREBA JOS? CAK I NEKI SLOVENCICI METALCICI KAZU DA JE DOBRA..PA HAJDE DA VERUJEMO OVIMA IZ EU! Quote
Rain delay Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 "Memories of you..." Ma, pesma je extra! Korovjoj ima ukusa. Verujte coveku. Quote
Man From The Crypton Posted May 13, 2006 Report Posted May 13, 2006 Ej, ljudi, hvala sto ste poslali pesme. Bio sam u guzvi ovih dana, pa nisam stigao da ih skinem. Ne sumnjam da su OK. Pusticu Vas odmah u emisiji. 'Ajde, pocimajte su da uletite na ne neki HIT. Cujemo se! DARGORON-ci Quote
solomona Posted May 13, 2006 Report Posted May 13, 2006 "Rain always hide this tears in my eyes..." Quote
darkshines Posted May 13, 2006 Report Posted May 13, 2006 Znaci svidja vam se pesma??? Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa???????? Quote
quiet Posted May 13, 2006 Report Posted May 13, 2006 ne da nam se svidja, nego je ne izbacujemo iz playliste (bar ja ). on repeat "Rain will always hide these tears in my eyes..." Quote
Man From The Crypton Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 Sto su Vam dobre ove stvari, koje ste mi poslali!!! UH, odvalio sam!!! Samo gruvajte!! Quote
solomona Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 ne da nam se svidja, nego je ne izbacujemo iz playliste (bar ja ). on repeat "Rain will always hide these tears in my eyes..." Jbg..spelovanje ide tesko kada pijes... Quote
OceanSize Posted May 15, 2006 Author Report Posted May 15, 2006 Sto spelovanje pa lepo je napisao... Quote
solomona Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 Sto spelovanje pa lepo je napisao... Ma ne on ja sam pogresno spelovala... Quote
solomona Posted May 16, 2006 Report Posted May 16, 2006 Interesuje me da li je i dalje ovo pesma o smrti ili sada ima i onu drugu konataciju .. definitivno sada slusam po deset puta ovu pesmu a sve ostalo mi dodje dosadno ... a kada cete da imate neku svirku sa novim pesmama...osecam da cete da ga razvalite ... Sta bi sa spotom? E dobro je da ste konacno stavili i tekst pesme na myspace.. Quote
Rain delay Posted May 16, 2006 Report Posted May 16, 2006 Ja onaj My Space nista ne kapiram... Ko je tu kome prijatelj..? Anyway, Ilic stvarno ume sa produkcijom. Sta da dodam jos, sem da pesmu slusam svaki dan. Interesuje me da li ce i Gehenna biti na Cunamiju? Nemo' da ne bude! Quote
OceanSize Posted May 17, 2006 Author Report Posted May 17, 2006 Ma svi smo mi prijatelji tamo... nasi prijatelji su i vasi prijatelji... Epitaph? ko napise najbolju pricu na osnovu pesme dobije album kad ga zavrsimo... moze tako? Napred i navali... Price mozete da chukate i ovde... Quote
solomona Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 Kreativnost nas ubila u pojam.. Mislim da treba nirvana_girl da nesto napise... moze li ovo Padnite na teme, secite vene, Epitaph je za mene, zakon nove leme. Quote
niking Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 iskreno, pesma me podseca previse na Avenged Sevenfold, pogotovo onaj uvod... sad mi je bas nekako klise metalcore... dobra je pesma, ali cu ja radije opet pustiti Learning Nothing... jbg... Quote
Recommended Posts