Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ma bre...Nove stvari su vrh, jedva cekam da ih snimimo i pustimo u promet...

Imena: Epitaph, Nothing is Heard i Standstill

Oni koji su ih chuli na probama kazu: Thrice+Killswitch Engage+Bullet For My Valentine...

Vidimo se 7. na bazenima u Kg-u (neki rock maraton)...

Posted

Ja videh screamo u nazivu teme, pa rekoh da vidim o cemu se radi...

Skinuo sam one dve stvari. Nije lose.

Ovo gore sto se spominje Killswitch, ne zvucite ni malo kao oni! Cak ne zvucite ni kao Thrice. Mene ove dve stvari podsecaju na recimo Thursday ili tako nesto...

Mrzi me da detaljno komentarisem sta mi se dopada a sta ne ali u svakom slucaju pocetak je dobar a ima i dosta mesta za napredak...

Svirate vi odrade kad pravite svirke? Ako svirate, bas me zanima sta obradjujete...

Posted

Nove stvari su u tom drugom fazonu...

Obrade:

Killswitch Engage - Rose of Sharyn, The End of Hearthache, Fixation of a Darkness, My Last Serenade

In Flames - Cloud Connected (u pripremi)

Atreyu - Right Side of the Bed

No Use For a Name - Invincible

Green Day - American Idiot (pojma nemam zasto, ali super zvuci)

Eto, toliko za sada...

Posted
Ne bih znao kad stvarno...Sta da ti kazem, prati sredstva javnog informisanja... biggrin.gif

Ok, praticu koliko je to moguce. Ali meni je to malo smesno...pre sam srela Vukija i pitala ga za svirku sa RD-om koja je trebalo da bude pre nesto manje od mesec dana, i on mi rece da sam ja vise upucena u to od njega. icon_uhoh.gif Zar nije cudno to sto ne znate kad tacno svirate, ko je jos tu pored vas, koliko kosta ulaz i sl? icon_uhoh.gif Otkud znam...deluje mi kao da se uopste slabo interesujete za svoje nastupe... icon_rolleyes.gif

Posted

Ma ne znamo za svirku uopste...u principu, vise ljudi po gradu znaju za to, znas, onaj fazon gluvih telefona...Jos uvek se dogovaramo sa Domom oko te svirke sa RD...Znace se tek kada budete videli plakate i flajere po gradu...Polako, te svirke ce biti...

A sto se tice obrada, bas zato smo ih i uzeli, zato sto ih ljudi znaju...To je samo za sad...Inache planiramo da pocnemo da radimo Killswitch Engage Tribute...Nekih 15-ak pesama...

A u roku od narednih mesec dana ce biti Unplugged BoneYard-a na Aerodromu, u lokalu Dve Sobe...Ako je mogla Sepultura da ima unplugged, mozemo i mi icon_smile.gif

Posted
A sto se tice obrada, bas zato smo ih i uzeli, zato sto ih ljudi znaju...To je samo za sad...Inache planiramo da pocnemo da radimo Killswitch Engage Tribute...Nekih 15-ak pesama...

E svaka cas'.

Ali mislim da je u svakom slucaju dobra ideja da se (dobro) obradi manje poznata stvar, a da se najavi da ljudi zapamte cija je, pa da nabave i tako dalje.