OceanSize Posted August 1, 2005 Author Report Posted August 1, 2005 Ma bre...Nove stvari su vrh, jedva cekam da ih snimimo i pustimo u promet... Imena: Epitaph, Nothing is Heard i Standstill Oni koji su ih chuli na probama kazu: Thrice+Killswitch Engage+Bullet For My Valentine... Vidimo se 7. na bazenima u Kg-u (neki rock maraton)... Quote
Stringer Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 E to cim se snimi ocu da dobijem i nove stvari!!!! ovaj "stari disk" se izliza vise... Veliki pozdrav!!!! Quote
OceanSize Posted August 1, 2005 Author Report Posted August 1, 2005 Ma bice, naravno...planiramo snimanje za neke 2 nedelje/// Quote
Freak Kitchen Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 Ja videh screamo u nazivu teme, pa rekoh da vidim o cemu se radi... Skinuo sam one dve stvari. Nije lose. Ovo gore sto se spominje Killswitch, ne zvucite ni malo kao oni! Cak ne zvucite ni kao Thrice. Mene ove dve stvari podsecaju na recimo Thursday ili tako nesto... Mrzi me da detaljno komentarisem sta mi se dopada a sta ne ali u svakom slucaju pocetak je dobar a ima i dosta mesta za napredak... Svirate vi odrade kad pravite svirke? Ako svirate, bas me zanima sta obradjujete... Quote
OceanSize Posted August 1, 2005 Author Report Posted August 1, 2005 Nove stvari su u tom drugom fazonu... Obrade: Killswitch Engage - Rose of Sharyn, The End of Hearthache, Fixation of a Darkness, My Last Serenade In Flames - Cloud Connected (u pripremi) Atreyu - Right Side of the Bed No Use For a Name - Invincible Green Day - American Idiot (pojma nemam zasto, ali super zvuci) Eto, toliko za sada... Quote
negative creep Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 Meni ovi Green day nisu nista posebno...Green gay...hehe, pravi americki idioti. A u koliko tacno sati pocinje to na bazenima? Quote
OceanSize Posted August 1, 2005 Author Report Posted August 1, 2005 Ne bih znao kad stvarno...Sta da ti kazem, prati sredstva javnog informisanja... Quote
Fiery Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 Fixation of a Darkness On the. Sto ne neku manje poznatu njihovu? (Ja na primer samo te cetiri znam, posto nemam album ) Quote
negative creep Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 Ne bih znao kad stvarno...Sta da ti kazem, prati sredstva javnog informisanja... Ok, praticu koliko je to moguce. Ali meni je to malo smesno...pre sam srela Vukija i pitala ga za svirku sa RD-om koja je trebalo da bude pre nesto manje od mesec dana, i on mi rece da sam ja vise upucena u to od njega. Zar nije cudno to sto ne znate kad tacno svirate, ko je jos tu pored vas, koliko kosta ulaz i sl? Otkud znam...deluje mi kao da se uopste slabo interesujete za svoje nastupe... Quote
OceanSize Posted August 2, 2005 Author Report Posted August 2, 2005 Ma ne znamo za svirku uopste...u principu, vise ljudi po gradu znaju za to, znas, onaj fazon gluvih telefona...Jos uvek se dogovaramo sa Domom oko te svirke sa RD...Znace se tek kada budete videli plakate i flajere po gradu...Polako, te svirke ce biti... A sto se tice obrada, bas zato smo ih i uzeli, zato sto ih ljudi znaju...To je samo za sad...Inache planiramo da pocnemo da radimo Killswitch Engage Tribute...Nekih 15-ak pesama... A u roku od narednih mesec dana ce biti Unplugged BoneYard-a na Aerodromu, u lokalu Dve Sobe...Ako je mogla Sepultura da ima unplugged, mozemo i mi Quote
Rain delay Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 Izbor obrada je extra!!! Bas slusam vas promo. Mnogo dobra stvar. Kapiram da tek ove nove lice na Killswitch-e (rimuje se). Quote
Rain delay Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 Za sve fanove Thrice... Thrice i kuchine... Quote
Rain delay Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 Kapiram da su vam nove pesme jos: 1. metalkije 2. sredjenije 3. hitichnije npr. Last Goodbye ...koja je to przana! Ne mogu da docekam taj cert u KG... Quote
Fiery Posted August 5, 2005 Report Posted August 5, 2005 A sto se tice obrada, bas zato smo ih i uzeli, zato sto ih ljudi znaju...To je samo za sad...Inache planiramo da pocnemo da radimo Killswitch Engage Tribute...Nekih 15-ak pesama... E svaka cas'. Ali mislim da je u svakom slucaju dobra ideja da se (dobro) obradi manje poznata stvar, a da se najavi da ljudi zapamte cija je, pa da nabave i tako dalje. Quote
negative creep Posted August 6, 2005 Report Posted August 6, 2005 Vidimo se 7. na bazenima u Kg-u (neki rock maraton)... Dule mi rece sinoc da je odlozeno. Quote
OceanSize Posted August 6, 2005 Author Report Posted August 6, 2005 Jeste, samo ja ne znam zasto Quote
negative creep Posted August 6, 2005 Report Posted August 6, 2005 Verovatno zbog moguce kishe i sl. Nemam pojma... Jeste li se dogovorili nesto s Mrkijem danas? Quote
OceanSize Posted August 6, 2005 Author Report Posted August 6, 2005 Mozda Joca, ja se nisam cuo s njim... Quote
Rain delay Posted August 6, 2005 Report Posted August 6, 2005 Mrki dolazi u nedelju, pa ce onda on i Joca da zakazu. Quote
Rain delay Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 Molim vas, dobri ljudi iz BoneYard-a, MOLIM VAS: svirajte "MY LAST SERENADE"! kad bude ta svirka! M-O-L-I-M-V-A-S!!! Quote
OceanSize Posted August 8, 2005 Author Report Posted August 8, 2005 Zelje, chestitke i pozdravi!!! Potrudicemo se... Quote
OceanSize Posted August 11, 2005 Author Report Posted August 11, 2005 U subotu svi na bazene... Rock maraton ili sta vec....naravno, sviramo i mi... Quote
Recommended Posts