OceanSize Posted September 12, 2005 Author Report Posted September 12, 2005 Ja lepo i kazem da ne znam da pevam Hvala bogu da je neko i primetio...Lepo sam predlozio:'nadjite nekog da peva!!! a ja cu da se motam okolo i da se derem', ali kolege kazu da nema sanse...Jbg... Hvala na kritici, a upravo sam se dogovorio sa sharenkom, snimam soloalbum za Shica production!!! News flash: u novim stvarima tesko da ima pevanja, i to samo u refrenu...nista drugo... Kao sto rekoh, hvala na kritici i voleo bih da je vise toga, al' 'ajde... Pozdrav za BloodChild-a Quote
empty heart Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 LJUDI SAMO VEZBANJE,VEZBANJE,VEZBANJE...NIJE U FRCI TI SE SAMO DERI ODNOSNO PEVAJ SCREAMO VOKALE A NADJI NEKOG DRUGOG DA PEVA MELODICNIJE VOKALE SAMO NE KOZARA KATASTROFA!!! Quote
negative creep Posted September 17, 2005 Report Posted September 17, 2005 BASISTA I BUBNJAR SU ZAKON!!! Kazem ja! Joj, Mimi, pa nije valjda ona stranica na myspace-u taj vas 'sajt'??? A sto se tice svirke sa RD-om, ko zna, mozda i bude do kraja godine. Najavljivana je jos od Exita...pa dobro...3-4 meseca... 'Ajde prebrodite tu krizu i nastavite da razvaljujete! Kad vam je to finale Demo Mastersa? Quote
OceanSize Posted October 2, 2005 Author Report Posted October 2, 2005 Vec je najavljena svirka u Domu Omladine 8.10. (iliti oktobra)... To veche ce se svirati samo (I ISKLJUCHIVO) obrade... i ne..nije nam myspace taj sajt...polako shta si zapela! Quote
OceanSize Posted October 2, 2005 Author Report Posted October 2, 2005 Veruj mi da nemam pojma... Quote
bloodchild Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 Ja lepo i kazem da ne znam da pevam Hvala bogu da je neko i primetio...Lepo sam predlozio:'nadjite nekog da peva!!! a ja cu da se motam okolo i da se derem', ali kolege kazu da nema sanse...Jbg... Hvala na kritici, a upravo sam se dogovorio sa sharenkom, snimam soloalbum za Shica production!!! News flash: u novim stvarima tesko da ima pevanja, i to samo u refrenu...nista drugo... Kao sto rekoh, hvala na kritici i voleo bih da je vise toga, al' 'ajde... Pozdrav za BloodChild-a Ako ti treba neko da radi produkciju tvog albuma za SHICA PRODUCTION zovi Bozu.HA!HA!HA!!!!!! Pozdrav!!!!!!!!!!!1 Quote
empty heart Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 KADA CES DA ISPUNIS REC I DA DONESES DISK BONEYARD-A??? PREVISE SE CEKA!!! Quote
darkshines Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 Hoces da pevas umesto jece MIMI??? Quote
negative creep Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 Epitaph je tako dobar text... Mimi, razvaljujes sto se toga tice! Jedva cekam da vas vidim i cujem u subotu! Quote
SquealMaster Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 'De si Mimi... S'a ima? Procitao sam da je nirvana girl pitala kako se zove pesma u kojoj se nalazi deo "to travel so far away" ... Reason For Denial... Je l' to onaj snimak sto si ti snimao na kompu ili? ... (Jos uvek imam onu verziju sto smo snimali kod mene... hehehe... kad se samo setim... lepa vremena) Pozdrav od Stefana! Quote
OceanSize Posted October 5, 2005 Author Report Posted October 5, 2005 Pesma je 'This Is Not'...al' 'ajde... Odlozena je svirka u Domu omladine...datum je 22.10.... toliko...inache sviraju svi tribute bendovi iz bgda... raspitajte se ovde po forumu... Quote
darkshines Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 BONEYARD-FUCKING RULZ!!!!!!!!!!!! Quote
OceanSize Posted October 11, 2005 Author Report Posted October 11, 2005 boneyard fucking sucks Izvini molim te sto nemamo klavijature, zenski (operski) glas, i gitariste gayeve... c c c...katastrofa... Svejedno...Pozdrav...svako ima pravo na mishljenje... Quote
empty heart Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 Izvini molim te sto nemamo klavijature, zenski (operski) glas, i gitariste gayeve... c c c...katastrofa... Svejedno...Pozdrav...svako ima pravo na mishljenje... eeeeeeeeeeeeee toooooooooooooo brale!!!!!!!! Quote
Guest MegadoctoR Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 JA miSlim Da''FUCK THE SYSTEM'' NEzna KO jE On,JEr oN IMa PRoBLem. viDIS u Njemu SE nalAzi OPAsaN VIRus koji Je NEizlECIV I kaDA mu NekO KAze ISTinu DA je On pOTPUno SJEBAnA LIcnOST ON ce NApisATI ONo stO ON stvaRNo NE miSLi jER to iz NJEgA gOVorI- BOLESTINA-PRema TOmE Ne brINite NECe oN JOS dugO... misLIM da...aaaAAa AKo sE IZneRVIRa neKA mi se JAVi MOZda MOzE MEGADOCTOR dA Mu poMOGne!!! BONEYARD-RULZ-SCREW THE SYSTEM BRE!!!! Quote
FakDSistem Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 kakvo prsnuce pozadnicara! megadoktor je oceansizeov KLON ne moze sam da se brani nego pravi klona da bi se branio GAY Quote
FakDSistem Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 pa ti se osecas prozvanim! kako je to slatko....a jos si i pametan: kako nekome cale moze da bude gay? Quote
OceanSize Posted October 13, 2005 Author Report Posted October 13, 2005 pa ti se osecas prozvanim! kako je to slatko....a jos si i pametan: kako nekome cale moze da bude gay? Ne znam kako ali znam da tvoj jeste...Valjda jos jedno od razocarenja u njegovom zivotu?! Ajde idi mazi nekog drugog...pametni... Quote
OceanSize Posted October 16, 2005 Author Report Posted October 16, 2005 Ovako... 22. oktobar...Kutija Shibica Kragujevac... Svirka (uglavnom) Tribute bendova...Kako smo mi upali nemam pojma Pesme: Killswitch Engage - Rose of Sharyn Killswitch Engage - The End of Heartache Shadows Fall - Inspiration on Demand In Flames - Pinball Map BoneYard - Epitaph Quote
Recommended Posts