C.A_R.I.A. Posted October 5, 2004 Report Posted October 5, 2004 (edited) dakle misli se na disk koji ste drzali u rukama a ne mora da je bas iz vase kolekcije.. Jer svi smo prosli faze original kaseta,raznih pirata... Kratko i jasno imam prva 2 diska jer sam ih dobio u paketu... SEPULTURA:BENEATH THE REMAINS kao i NAILBOMB:POINT BLANK.. a ostali ? Edited October 5, 2004 by diamond73 Quote
Mr. Smarty Posted October 5, 2004 Report Posted October 5, 2004 (edited) Odlicna tema! Moj prvi metal disk je bio Metallica: Heavy Best...Bugarin, kupio sam ga zbog slike na naslovnoj strani...za stolom sedi kostur u crnom mantilu i upisuje nesto u neku knjigu...i dan danas ga imam...ali najzanimljivije od svega je da mi se Metallica ni dan danas nimalo ne dopada Edited October 5, 2004 by Marty F Quote
Telcontar Posted October 5, 2004 Report Posted October 5, 2004 Dokle cete vise bre sa ovakvim glupim temama... Otkud znam, valjda je bila metallica.. il maideni... pojma nemam... Znam da je prva kaseta tvrdjeg zvuka bila "Goblini U magnovenju live tour" al to nije bio metal... Quote
ZWER Posted October 5, 2004 Report Posted October 5, 2004 Dokle cete vise bre sa ovakvim glupim temama... Kolega u pravu si ovo je bas glupa tema Quote
Fantomni Posted October 5, 2004 Report Posted October 5, 2004 Odlicna tema! Moj prvi metal disk je bio Metallica: Heavy Best...Bugarin, kupio sam ga zbog slike na naslovnoj strani...za stolom sedi kostur u crnom mantilu i upisuje nesto u neku knjigu...i dan danas ga imam...ali najzanimljivije od svega je da mi se Metallica ni dan danas nimalo ne dopada hm...ne svidja ti se?zanimljivo... Moj prvi cd je bila neka kompilacija metalike koju imam i danas ali samo cd, omota nema nigdje... Quote
Girl with dangerous powers Posted October 5, 2004 Report Posted October 5, 2004 Pitam se zashto mislim da ce 99% 4uma da odgovori da je to Metallica ili I.M.?! Quote
Hamsun Posted October 5, 2004 Report Posted October 5, 2004 Metallica - S&M Bas je tad izasao...nemam pojma na koju foru mi ga je majka nabavila Quote
VOJVODA Posted October 5, 2004 Report Posted October 5, 2004 AC/DC "Ballbreaker". Kupljen na buvljaku '95. Kakav je to osecaj bio! Quote
Mr. Smarty Posted October 5, 2004 Report Posted October 5, 2004 hm...ne svidja ti se?zanimljivo... Moj prvi cd je bila neka kompilacija metalike koju imam i danas ali samo cd, omota nema nigdje... Da nemamo mozda isti disk? ...jer se secas kako idu pesme? Quote
Helle Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 Iron Maiden ...e*iga brat mi je dao citavu kolekciju...nisam mogal da biram! Ali prvi da mi je pao u ruke...sjecam se bjese ''Brave new world''! I eto...do sad mi je ostao i naj-omiljeniji njihov album! Quote
Old Smuggler Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 prvi disk koji sam chuo je bila neka kompilacija sa 300 chuda na kojoj je izmedju ostalog bilo par pesama Maidena i 5 pesama Megadetha : Ashes In Your Mouth, Secret Place josh neke i ... Vortex. Vortex je prva Metal pesma koju sam chuo a da sam je lichno pustio(i to sluchajno) i zesce sam se zarazio ... ono shto je najzanimljivije je to shto sam tada mislio da peva riba znam kako zvuchi al ako pustite videcete da peva bas izopaceno na pochetku pesme, kao neka riba sa pushackim glasom Quote
Ol' Scratch Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 Cradle of Filth - Cruelty and the Beast... Quote
voodoo_ Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 Dupli "Metallica - Txe Best Of '98" Quote
Perfector Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 Moj prvi disk bio je Metallica-Garage Inc. Quote
Black#1 Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 Moj prvi disc je bio HIM-Razorblade Romance Quote
Mr_Deadic Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 Sonata Arctica - Silence. Kupio sam ga nedgje taman kad je izasao album... Quote
delay Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 buđava tema mislim da je moj prvi metal album bio show no mercy znatevećkoga Quote
azal Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 MC Hammer - Please Hammer Don't Hurt 'Em Quote
voodoo_ Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 Shaban Shaulic & orkestar Mirka Kodica - "Laku noc, ljubavi" u izdanju Jugodiska, 1986. Quote
Haralampije Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 Kris Kross - Totally Krossed Out sta bi dao za taj disk je l tu warm it up? warm it up kriss i'm about to warm it up kriss cause that's what i was born to do Quote
azal Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 jeste i warm it up, jump, i missed the bus....itd sve sam hitovi wickiddy, wickiddy, wickiddy whack! Quote
Recommended Posts