Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

dakle misli se na disk koji ste drzali u rukama icon_smile.gif

a ne mora da je bas iz vase kolekcije.. Jer svi smo prosli faze original kaseta,raznih pirata...

Kratko i jasno imam prva 2 diska jer sam ih dobio u paketu...

SEPULTURA:BENEATH THE REMAINS kao i NAILBOMB:POINT BLANK..

a ostali ?

Edited by diamond73
Posted (edited)

Odlicna tema!

Moj prvi metal disk je bio Metallica: Heavy Best...Bugarin, kupio sam ga zbog slike na naslovnoj strani...za stolom sedi kostur u crnom mantilu i upisuje nesto u neku knjigu...i dan danas ga imam...ali najzanimljivije od svega je da mi se Metallica ni dan danas nimalo ne dopada icon_smile.gif

Edited by Marty F
Posted

Dokle cete vise bre sa ovakvim glupim temama...

Otkud znam, valjda je bila metallica.. il maideni... pojma nemam...

Znam da je prva kaseta tvrdjeg zvuka bila "Goblini U magnovenju live tour" al to nije bio metal...

Posted
Odlicna tema!

Moj prvi metal disk je bio Metallica: Heavy Best...Bugarin, kupio sam ga zbog slike na naslovnoj strani...za stolom sedi kostur u crnom mantilu i upisuje nesto u neku knjigu...i dan danas ga imam...ali najzanimljivije od svega je da mi se Metallica ni dan danas nimalo ne dopada icon_smile.gif

hm...ne svidja ti se?zanimljivo...

Moj prvi cd je bila neka kompilacija metalike koju imam i danas ali samo cd, omota nema nigdje...

Posted
hm...ne svidja ti se?zanimljivo...

Moj prvi cd je bila neka kompilacija metalike koju imam i danas ali samo cd, omota nema nigdje...

Da nemamo mozda isti disk? icon_smile.gif ...jer se secas kako idu pesme?

Posted

Iron Maiden icon_rockdevil.gif ...e*iga brat mi je dao citavu

kolekciju...nisam mogal da biram! icon_smile.gif

Ali prvi da mi je pao u ruke...sjecam se bjese ''Brave new world''!

I eto...do sad mi je ostao i naj-omiljeniji njihov album! icon_da.gif

Posted

prvi disk koji sam chuo je bila neka kompilacija sa 300 chuda na kojoj je izmedju ostalog bilo par pesama Maidena i 5 pesama Megadetha : Ashes In Your Mouth, Secret Place josh neke i ... Vortex. Vortex je prva Metal pesma koju sam chuo a da sam je lichno pustio(i to sluchajno) i zesce sam se zarazio ... ono shto je najzanimljivije je to shto sam tada mislio da peva riba icon_mrgreen.gificon_mrgreen.gifno.gif

znam kako zvuchi al ako pustite videcete da peva bas izopaceno na pochetku pesme,

kao neka riba sa pushackim glasom icon_razz.gif