Gothic Angel Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 Blind Guardian - Imaginations.... Quote
Sinstrel Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 Metalni diskovi?! U jeee... Pa ja znam samo za ove plasticne! Quote
BodyRemover Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 nemam pojma... uglavnom je to sigurno bila kaseta a ne disk... a disk... nije ni bitno posto sam ja sa kaseta odmah presao na mp3 poz Quote
ajsha69 Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 ...definitivno kaseta... #!!!#... i bi to davno... ...Iron Maiden "Peace of Mind", jebo te(me).... ...prva, lichno moja... ...Long Live dedin matori Sony jednokasetash... Quote
Tatyannahhh Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 valjda Moonspell - Darkness and Hope Quote
Fantomni Posted October 7, 2004 Report Posted October 7, 2004 Da nemamo mozda isti disk? ...jer se secas kako idu pesme? Mozda.... Evo ti listing: Until it sleeps seek and destroy enter sandman master of p. and justice for all creeping death whiplash . . . . Da li? Quote
Dead on Arrival Posted October 7, 2004 Report Posted October 7, 2004 HIM-Razorblade Romance,i to nije bilo tako davno,tako da se setjam...... Quote
[retardus] Posted October 7, 2004 Report Posted October 7, 2004 prvi disk...uuf jbte mislim da je bio Sepultura - ROOTS Quote
Mr_Deadic Posted October 7, 2004 Report Posted October 7, 2004 HIM-Razorblade Romance,i to nije bilo tako davno,tako da se setjam...... Tema je 'Vas Prvi METAL Disk' Quote
C.A_R.I.A. Posted October 7, 2004 Author Report Posted October 7, 2004 Dokle cete vise bre sa ovakvim glupim temama... Otkud znam, valjda je bila metallica.. il maideni... pojma nemam... Znam da je prva kaseta tvrdjeg zvuka bila "Goblini U magnovenju live tour" al to nije bio metal... mislio sam na prvi original disk koji ste videli/drzali u rukama. eh sad ne mogu da editujem post dakle prvi ORIGINAL DISK Quote
C.A_R.I.A. Posted October 7, 2004 Author Report Posted October 7, 2004 (edited) ...definitivno kaseta... #!!!#... i bi to davno... ...Iron Maiden "Peace of Mind", jebo te(me).... ...prva, lichno moja... ...Long Live dedin matori Sony jednokasetash... JEL TI CITAS NASLOV TEME ? DISK JE U PITANJU! @ voodoo ... taj narodnjak ne verujem ni da je izdat na disku... Edited October 7, 2004 by diamond73 Quote
Ol' Scratch Posted October 7, 2004 Report Posted October 7, 2004 Moj prvi electro disk: Suicide Commando - Mindstrip... Quote
Grobodan Posted October 7, 2004 Report Posted October 7, 2004 mislio sam na prvi original disk koji ste videli/drzali u rukama. 0tkud zanm koji sam prvi disk drzao u rukama. Quote
C.A_R.I.A. Posted October 7, 2004 Author Report Posted October 7, 2004 Ako nisi zapamtio koji je bio prvi METAL ORIGINAL DISK koji si gledao... sta da ti kazem vise... razmisli jos malo... Quote
Grobodan Posted October 7, 2004 Report Posted October 7, 2004 Bash sam zapamtio,zans kad je to bilo...ali ipak mislim da mi je prvi CoF - Dusk... Quote
Hansi Posted October 7, 2004 Report Posted October 7, 2004 Prvi cd, doduse nije metal nego rock bio je Deep Purple - Platinium 1. to mi je cale poklonio za 4-ti rodjendan. A prvi metal cd bio je Megadeth - Killing is my... Quote
azal Posted October 7, 2004 Report Posted October 7, 2004 prvi CD: Megadeth - Train of Consequences single prva kaseta: MC Hammer - Please Hammer Don't Hurt Em prva ploca: A Chipmunks Christmas Quote
Mr. Smarty Posted October 7, 2004 Report Posted October 7, 2004 Mozda.... Evo ti listing: Until it sleeps seek and destroy enter sandman master of p. and justice for all creeping death whiplash . . . . Da li? Jebiga ipak nije Quote
Mr. Smarty Posted October 7, 2004 Report Posted October 7, 2004 Nego da odgovrim kako treba na temu...privi originalni metal disk koji sam kupio/drzao u rukama je Duke Nukem a Music to Score By...duke Nukem Theme svira Megadeth ...savrsenstvo! zbog te pesme sam poceo da slusam metal Quote
voodoo_ Posted October 7, 2004 Report Posted October 7, 2004 Jesu dobro odsvirali, svaka chast... Chuo sam neki dan na TV-u neku Panterinu pesmu, muzika je IDENTICNA jednoj od melodija iz Dooma keca... Quote
Tatyannahhh Posted October 7, 2004 Report Posted October 7, 2004 Ako nisi zapamtio koji je bio prvi METAL ORIGINAL DISK koji si gledao... sta da ti kazem vise... razmisli jos malo... a original.......!!!!!!hehe..nemam originale....bacanje para.....ah da jedini original cd je Fozzy jer nema da se skine sa neta i nema da se nabavi kod nas pa sam ga maznula u Pesti....long live mp3!!!! Quote
Mr. Smarty Posted October 7, 2004 Report Posted October 7, 2004 Jesu dobro odsvirali, svaka chast... Chuo sam neki dan na TV-u neku Panterinu pesmu, muzika je IDENTICNA jednoj od melodija iz Dooma keca... Ne seri...dojaja Quote
darijus Posted October 8, 2004 Report Posted October 8, 2004 prvi metal disk..."narodnjaci pevaju za decu kosova"...satiricno-brutalni muzicki opus nema sta... Quote
Recommended Posts