enclave Posted March 29, 2008 Report Posted March 29, 2008 Poštovanje, mi smo Black Sabbath tribute band iz Pančeva. Možete nas čuti/videti klikom na link: http://www.youtube.com/watch?v=Usrl2MeqHOM Fala! Druze imas pod forum DOMACA METAL SCENA pa idi na TRIBUTE pa okaci temu o svom bendu da posle mozemo i neke komentare da stavimo... Quote
*memento mori* Posted May 2, 2008 Report Posted May 2, 2008 Metallica - Garage Inc. A sad slabo i slisam Metallicu... Quote
Hudini Posted May 2, 2008 Report Posted May 2, 2008 plocha Metalmania... ne secjam se ni shta je bilo na njoj.. secjam se da je bilo mejden- kilerz, i nechega od atomik rustera.... Gorećeš u paklu. Quote
Lunar Posted May 2, 2008 Report Posted May 2, 2008 Ni jedna jedini metal jos album nisam kupio , kako pirat tako oreginal. Nadam se da ce nesto pasti u skorije vreme . Mogu li da kazem koji sam prvi album downloadowao XD? Quote
*memento mori* Posted May 3, 2008 Report Posted May 3, 2008 Ni jedna jedini metal jos album nisam kupio , kako pirat tako oreginal. Nadam se da ce nesto pasti u skorije vreme . Mogu li da kazem koji sam prvi album downloadowao XD? ahahaha, svaka ti cast! Quote
Painful Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 Blind Guardian-Tales From The Twilight World Quote
Лука Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 U jbt... ako se racuna LP, Deep Purple - In Rock, ali to nije ni metal... smrc Quote
neondragon Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 system of a down - hypnotize/mezmerize Quote
The Joker Posted May 11, 2008 Report Posted May 11, 2008 (edited) A mladjarija,Thorone Edited May 11, 2008 by The Joker Quote
hypnos Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 A mladjarija,Thorone acdc ako se to racuna e sad koji album mislim da je back in black nisam siguran.... Quote
Descender Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 Svega se sjecam Prva kaseta: The Number of the Beast. Prva ploca: Powerslave Prvi CD: ... And Justice for All Quote
DragonHeart Posted June 6, 2008 Report Posted June 6, 2008 Prvi CD: ... And Justice for All Zanimljivo da je vecini ovdje to prvi CD koji su kupili. Quote
Vlladimir Posted June 6, 2008 Report Posted June 6, 2008 CD: Blind Guardian-Tales From The Twilight World (u vreme kad sam ga kupio,kostao je 30dm,a bilo je davno,sigurno ima nekih 10-11 godina) Kaseta : Slaughter-Strappado Ploča: Uriah Heep-single-Free Me/Masquarade (stim što sam je kasnio prodao) Quote
Guest Loviatar Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 Nightwish - Once tek kasnije usledili Maideni... Quote
Morphy Posted July 5, 2008 Report Posted July 5, 2008 Prvi original System Of A Down - s/t, a zatim posle nekog vremena Sinister - Afterburner Quote
Imrahil Posted July 5, 2008 Report Posted July 5, 2008 Koji prelaz Prvi original: Cruachan - Folklore (doduse bili su Orthodox Celts pre tog diska), a prvog diska uopste se ne secam... Quote
krezavy Posted August 18, 2008 Report Posted August 18, 2008 u ako izbacimo ganse iz priche prvo shto sam chuo je powerslave od mejdena na jugotonovoj kaseti ahhhhhhh davno bi to... Quote
Glasnik Smrti Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 Aerosmith - Big ones kazeta.. mislim da je to bilo jedno od prvih originala Quote
Triad_1 Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 Davno to bese....tada su jos bile kasete. Mislim da je prvo sto sam imao Metallica Live Shit: Binge & Purge, sve tri kasete. Quote
Recommended Posts