Nisko_Se_Mazim Posted September 23, 2008 Report Posted September 23, 2008 Metallica-Justice For All Slika u mom profilu govori sve A odmah par dana za njim je sledila Sepultura-Arise Quote
Теша Тешановић Posted September 26, 2008 Report Posted September 26, 2008 nemam pojma nikada nisam kupio orginal metal disk tako da tesko da mogu da odgovorim na ovo pitanje Quote
Novaliis Posted September 26, 2008 Report Posted September 26, 2008 nemam pojma nikada nisam kupio orginal metal disk tako da tesko da mogu da odgovorim na ovo pitanje Pa ne mora da je original. Quote
Теша Тешановић Posted September 26, 2008 Report Posted September 26, 2008 pa dobro ovako prvi metal disk koji sam imao jeste neki mp3 koji mi je narezao neki drugar iz razreda i na njemu je bio nightwish,dimmu borgir i cof.cof mi se nije nimalo svideo niti mi se ikada svidjao jer mi je delovao kretenski,mada mi je pesma principle of evil made flesh zvucala dobro i sada mi zvuci dobro.od dimmu borgira sam poslusao jednu dve pesme i vishe i nisam nikada ni poslusao.a nightwish sam bas slusao.ali nisam shvatio sta je metal sve dok nisam nabavio sepulturu tek onda mi se je svideo metal Quote
Mistress Burzum Posted September 26, 2008 Report Posted September 26, 2008 Mislim da je moj prvi metal disk bio Rammstein-ov Herzeleid. Quote
banedeathmetal Posted September 27, 2008 Report Posted September 27, 2008 Mislim da prvo od Metala sto sam ikad kupio je bio BROKEN HOPE (Brutal Death Metal, USA) I to onaj paket od 4 diska, reizdanje od Nemackog METAL BLADE RECORDS - "Swamped In Gore", "The Bowels Of Repugnance", "Repulsive Conception" i "Loathing". Odatle je sve krenulo, hehehehe... Quote
Nemethor Posted October 10, 2008 Report Posted October 10, 2008 1980. godine sam od para dobijenih od mame kupio plocu Kiss - Unmasked, svideo mi se omot (nisam imao pojma kakva je muzika u pitanju, naravno). Quote
Маузер Posted October 10, 2008 Report Posted October 10, 2008 Cradle of filth- From sucubus kurac palac! Poslusao sam ga 2 puta i onda sam ga batalio! Quote
Despot! Posted October 10, 2008 Report Posted October 10, 2008 Blind Guardian The Forgotten Tales i Tokyo Tales. U isto vreme stigli su mi iz Nemačke, ali ja tad nisam imao CD player Quote
The Jester Posted October 10, 2008 Report Posted October 10, 2008 (edited) SOAD - SOAD (i danas obozavam ovaj album i smatram da je njihov najbolji) i neki mp3 sa Sepulturom i Megadethom Edited October 10, 2008 by The Jester Quote
White Man Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 Moj prvi Talme disk je bila neka kompilacija sa 15-ak pesama, medju njima je bila i Master Of Puppets, i secam se da sam se bukvalno presekao (srce je krenulo da mi lupa k'o ludo) kad sam cuo sam pocetak pesme. Pomislio sam, boze ovo je nesto najbrutalnije sto sam ikad cuo u zivotu. Posle sam se vec nekako navikao. Quote
dudi Posted October 11, 2008 Report Posted October 11, 2008 1980. godine sam od para dobijenih od mame kupio plocu Kiss - Unmasked, svideo mi se omot (nisam imao pojma kakva je muzika u pitanju, naravno). Ehh ..... stari moj tu sam i ja negde mozda kasnim od tebe godinu dve , ja sam dobio Metal mania plocu od Paje to je kompilacija izdata kod nas Iron maiden , scorpions, deep purple, april wine ... Da i kasnije kupio The number of the beast plocu kada je izasao u knjizari forum Quote
Nemethor Posted October 13, 2008 Report Posted October 13, 2008 U avgustu sam u Ohridu na nekom buvljaku knjiga i starina naleteo na Metalmaniu za 200 njihovih denara, ploca je bila u PERFEKTNOM stanju. Mislio sam da je pazarim pa neka stoji, posto sam je i ja imao nekada davno (tu sam prvi put cuo Maidene - Transylvania), ali sam moju kolekciju vinila rasprodao jos 1988. godina kada sam poceo da prelazim na CD, ostalo mi je samo 30-ak ploca. Moram priznati da se debelo kajem zbog nekih naslova, danas bi vredeli citavo bogatstvo, a o emotivnoj vrednosti i da ne pricamo... Quote
Metal King Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 JA u zivotu CD kupio nisam(lazem, kupio sam jednom Nirvanu ), sve skidam sa neta ili pozajmim od nekoga Quote
Chicken Little 420 Posted December 23, 2008 Report Posted December 23, 2008 Machine Head - The Burning Red Quote
oNe Posted December 23, 2008 Report Posted December 23, 2008 hm.... ne secam se tacno, posto sam poceo sa kasetama i plocama ali mislim da je u pitanju bio "Roots" od Sepulture. Quote
Red Blade Drinkonian Posted December 29, 2008 Report Posted December 29, 2008 bila je to kaseta - Antharx - State of euphoria ... obavezno slusati ako niste ... prava skola speed/thrasha. Quote
Killing Hand Posted January 1, 2009 Report Posted January 1, 2009 Moj prvi original je bio od Metallice black album, bese to dobra 2004 god Quote
WindrideR Posted January 1, 2009 Report Posted January 1, 2009 Ako izuzmemo Guns N' Roses, moj prvi metal disk je bio Kamelot - Karma Quote
*Nameless* Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 Diskutabilno je kolko su metal, pogotovo danas, al bio je to Linkin Park - Meteora, nekad u 8. osnovne... Quote
Ајлин Posted January 9, 2009 Report Posted January 9, 2009 uhhh u stvari to je bioooo.. motorhead. samo ne znam koji jbg ostao je kod sestre. Quote
Recommended Posts