sinkler666 Posted June 23, 2015 Report Posted June 23, 2015 (edited) Prvi metal original Metallica-Metallica (1991) A pre toga,gomila snimanih kaseta.Vecinom hard rok velikani i dosta sepulture i slicno. Edited June 23, 2015 by sinkler666 Quote
HUMAN Posted September 10, 2015 Report Posted September 10, 2015 Metallica - ...and Justice For ALL Tako je sve i počelo, kad sam ga odslušao malo je reći ODLEPIO SAM!!! Mislim i pre njega sam naravno čuo razne metal stvari, ali sam njega baš namenski kupio(zbog ONE-a). I nisam mogao da verujem da nešto taaaaako dobro može da postoji, od tada samo metal i ništa drugo(poneki rock FNM), a JUSTICE mi je do dana današnjeg album N0:1 Quote
Dekapitator_Prisoner Posted September 10, 2015 Report Posted September 10, 2015 Yngwie Malmsteen - Odyssey 1 1 Quote
obsessed by cruelty Posted September 11, 2015 Report Posted September 11, 2015 ako je disk, onda je to bio metalikin TBA i slejerov reign in blood.. te diskove nisam video ima 3-4 godina taman krenuh da pisem isto, kad rekoh ajde da proverim da nisam pisao nekad.. 2005. u njemackoj kupio Quote
Chicken Little 420 Posted September 11, 2015 Report Posted September 11, 2015 machine head - the burning red, bugarski disk, nosio ga u prodavnicu kad sam kupovao mini-liniju :D Quote
[Nocturno] Posted September 11, 2015 Report Posted September 11, 2015 prvi original, isto Machine Head ali Burn My Eyes. prvi bugarski cd : Prva ploca - Iron Maiden - Killers Prva kaseta - Riblja Corba - Kost u grlu Quote
sinkler666 Posted September 11, 2015 Report Posted September 11, 2015 machine head - the burning red, bugarski disk, nosio ga u prodavnicu kad sam kupovao mini-liniju :D Ahahahaha,a ja u istoj situaciji nosio CD Marilyn Manson kada sam kupovao liniju na Spensu. Quote
Сале Posted September 11, 2015 Report Posted September 11, 2015 Кад смо већ код тога шта је ко носио кад је куповао мини линију/стуб/шта год,ја понео carcass-necroticism и одма пустио на мало јаче corporal jigsore quandary да чујем како бију они бубњеви на почетку.Кад је почела песма,почеше људи да се окрећу по продавници . 1 Quote
kuruz Posted September 11, 2015 Report Posted September 11, 2015 meni je prva kaseta Riblja čorba - Istina Quote
sinkler666 Posted September 11, 2015 Report Posted September 11, 2015 A prva kaseta mi je bio neki mix Deep Purple,Rainbow,Led Zeppelin,Black Sabbath...negde osamdesetih. Quote
perzekjušn menijak Posted September 11, 2015 Report Posted September 11, 2015 Pazario u Solunu na ekskurziji, ni pojma nisam imao da je album izašao niti da postoji ('90-e, nema neta). Iskopao u busu od školske kasnije diskmen, nije ga ni videla više do povratka. Posle par meseci od ortaka pazarim ovo ludilo http://www.youtube.com/watch?v=v-ANEMYnUcY Quote
Drogarito Posted September 11, 2015 Report Posted September 11, 2015 gorguts colored sands i obscura Quote
Descender Posted September 11, 2015 Report Posted September 11, 2015 Prvi CD - And Justice For All Prva ploča - Motorhead: No Remorse Prva kaseta - The Beatles: Help! Prva metal kaseta - The Number of the Beast Quote
sinkler666 Posted September 12, 2015 Report Posted September 12, 2015 Prvi Mp3-Paradise Lost diskografija. Odlicno odradjen disk sa svim mogucim singlovima.I jos neki bend Dark na istom CD-u. Quote
Haos sam ja Posted September 13, 2023 Report Posted September 13, 2023 Prvi rezanac cd: Korn - life is peachy Prvi original cd: Deftones - around the fur, uzeo na maturskoj ekskurziji u Grčkoj prva kaseta: Sepultura - arise prva ploča (nemam ih mnogo, niti planiram za sada): VVhile - more Quote
perzekjušn menijak Posted September 13, 2023 Report Posted September 13, 2023 Damaged - Token Remedies Research (1997) Dva ortaka radili fanzin (Rade Dvopek 😅), jedan se dopisivao sa Rotten Records tj. sa Spike Cassidy-jem iz D.R.I. i ovaj mu pošalje ovo ludilo i Acid Bath - Paegan Terrorism Tactics (stondirali uz onu New Death Sensation k'o zaklani). Negde 1998. jedan od dvojice ortaka se spremao za selidbu u Norvešku i ovaj CD završi kod mene gde je dan-danas. 1 Quote
Recommended Posts