Hamsun Posted November 13, 2004 Report Posted November 13, 2004 Kreteni... ...rece covjek ciji potpis glasi : "Rakija,rakija,svemu je kriva rakija,zbog tebe,rakijo,zhenicu se ja! " Quote
kuruz Posted November 13, 2004 Report Posted November 13, 2004 Rambo Amadeus-Na Ovim Prostorima Stih sam uzeo iz chiste zajebancije. Quote
LazaGNR Posted December 10, 2004 Report Posted December 10, 2004 Prvi cd-ovi koje sam kupio (i oba su bila originali) su "GN'R Lies" i "The Spaghetti Incident?" od GN'R. Prva kaseta (ne original) je bila "Appetite For Destruction" od GN'R Quote
LazaGNR Posted December 10, 2004 Report Posted December 10, 2004 a original.......!!!!!!hehe..nemam originale....bacanje para....long live mp3!!!! Sa original diskovima se izdvajas iz mase ljudi koji samo imaju taj album.Nije to bacanje para...sem ako 'oces da se uklopis u masu i ako nisi neki fan te grupe. MP3 (ili kopiju albuma) moze da ima svako,a original samo poneko... Quote
шмизла Posted December 10, 2004 Report Posted December 10, 2004 Sa original diskovima se izdvajas iz mase ljudi koji samo imaju taj album.Nije to bacanje para...sem ako 'oces da se uklopis u masu i ako nisi neki fan te grupe. MP3 (ili kopiju albuma) moze da ima svako,a original samo poneko... ma ne seri.... iz mase se izdvajas svojom originalnoscu i delima a ne glupavim original CDovima...... ja nemam prvi original metal disk......jel moze od caleta sabbath?ne znam koji album je u pitanju:p a neoriginal....mislim da je to bio nightwish kompilacija Quote
AGGRESSOR55 Posted December 11, 2004 Report Posted December 11, 2004 Prvi CD Metallica - Garage inc. Pre toga sam kupovao kasete. Za mene ce kaseta ostati najbolji nosac zvuka. Quote
Гера Posted December 11, 2004 Report Posted December 11, 2004 mislim da je bila neka metallica! mislim da je bio bas KILL 'EM ALL! Quote
AGGRESSOR55 Posted December 11, 2004 Report Posted December 11, 2004 Moja konstatacija je potvrdjena. Svi pocinju sa Metallicom Quote
Mr. Smarty Posted December 11, 2004 Report Posted December 11, 2004 BRAVO!...tri bambija za tebe... Quote
Frankenchrist Posted December 11, 2004 Report Posted December 11, 2004 Prvi metal disk...sa ortakove Lade, mislim da je to bio prednji levi kocioni disk... menjasmo diskove na kocnicama pre jedno 4 godine... Quote
markomrki Posted December 11, 2004 Report Posted December 11, 2004 Moja prva ''kaseta'' je bila Megadeth Peace sells but who's bying Quote
kuruz Posted December 11, 2004 Report Posted December 11, 2004 BRAVO!...tri bambija za tebe... Shta je to?Tvoj post bez smajlija? Quote
Denethor Posted December 11, 2004 Report Posted December 11, 2004 E JA NISAM POCEO SA METALIKOM Moj prvi metal Dics... recimo... da vidim... Cof-Bitter Suite to succubi... ... ja mislim da je to naravno ako ne racunamo Guano Apes, Him, i Iron Maiden Quote
solicitor Posted December 11, 2004 Report Posted December 11, 2004 Kad sam ja poceo da slusam metal CD player je imalo 4 coveka u gradu Prva ploca mi je IRON MAIDEN - Killers .... beshe to 1989 godina .... u proslom veku ... Quote
шмизла Posted December 11, 2004 Report Posted December 11, 2004 za tu cjaletovu plocu sam posebno vezana i ona je medju prvima... ali ovde je rec o disku Quote
kuruz Posted December 11, 2004 Report Posted December 11, 2004 A sa koliko ste godina pocheli?Ja sa 10. Quote
шмизла Posted December 11, 2004 Report Posted December 11, 2004 sa metalom(ili rock/hard rock)? pa.....ja oko 12.....tada sam pocela da slusam rammstein,maidene i nightwish...a maideni ostadose zauvek No1.Amin. i posle metal faze(koja nije dugo trajala)kod mene dolazi punk faza.... Quote
Evil warning Posted December 12, 2004 Report Posted December 12, 2004 (edited) Poceo sam tako sto sam za vreme bombardovanja bio kod brata od tetke i on je slusao Metallica-Fade to black a meni je zazvucalo lepo( dok nije doso deo sa distorzijom )onda sam ga poneo kuci da preslusam a uzeo sam i Iron maiden-best of the beast i prvo sto sm cuo je bila pesma Virus.Posle sam krenuo da nabavljam sve od mejdena a posle se ne secam vise... Inace,presao sam direktno sa repa na metal Edited December 12, 2004 by Evil warning Quote
AGGRESSOR55 Posted December 12, 2004 Report Posted December 12, 2004 Ja sam sa 12 godina poceo sa Metallicom, naravno. Sestra od tetke mi je pustala njihove balade. Quote
Mr. Smarty Posted December 12, 2004 Report Posted December 12, 2004 Shta je to?Tvoj post bez smajlija? Quote
imaginos Posted December 12, 2004 Report Posted December 12, 2004 ne znam koji mi je prvi disk, ali prvu plocu sam kupio 1991. iron maiden - powerslave. znam i gde sam je kupio, a znam i gde je tacno stajala u radnji nema ploca. 7 dana nakon toga kupio sam "somewhere in time", a malo kasnije i "7th son..." mislim da su sve tri ploca odavno izlizane od slusanja. izgleda da sam tr00 i vise nego sto sam mislio. "into the abyss i'll fall, the eye of horus" Quote
Guest 10 dinara Posted December 28, 2004 Report Posted December 28, 2004 Mislim da je bio neki Maiden ne secam se bas Quote
Dead on Arrival Posted December 28, 2004 Report Posted December 28, 2004 Ma,pre nego sto sam pocela da slusam metal cula sam i Metallicu i Rammstein itd.,ali nista nije bilo dovoljno dobro da pocnem da slusam metal......... .....a onda je nastupio HIM .....i onda sam nabavila Razorblade romance.........a onda sam nabavila sve od HIMa.........pa sam posle nabavila Nightwish-Century child........ Quote
Orbituated Posted December 28, 2004 Report Posted December 28, 2004 (edited) Prvi metal DISK ...ako diskom se to moze nazvati je bila PLOCHA IRON MAIDEN-a Killers ..za koju me je moj burazer ubedio da je ubedljivo najachi album ajrona pa sam morao da prihvatim kao poklon iako se nisam preterano tad palio na METAL ... a prvi bash bash Compact Disc koji posedovah je bio Quake 2 ....da stvar bude chudnija ..to je prva prava metal Mjuza koju sam sam kupio ..i nisam se odvajao od te zike ...i dan danas ubacim q2 i slusham teme koje su uradili za igru ... tad su se bash trudili oko sountrackova za igre .... ahhh the good old days ... 2 muve jednim udarcem .. ql igra i ql mjuza.. Edited December 28, 2004 by Orbituated Quote
Recommended Posts