Jellybelly Posted December 28, 2004 Report Posted December 28, 2004 prvi metal cd bio je neki best of whitesnake (ako to moze kolko-tolko da prodje kao neki heavy metal). Bese to pre nekih 4 godine, znaci 2000. Quote
:Dea Posted December 28, 2004 Report Posted December 28, 2004 Mislim da je to bio black album od metallice! Quote
sleepy Posted December 28, 2004 Report Posted December 28, 2004 uf disk...posto sam kasno dobio cd...xmmmmmm bio je to tribute to the beast Quote
marcoman Posted December 28, 2004 Report Posted December 28, 2004 Pa posto svi navode prvu kasetu i to nemetal ja cu onda reci: Riblja Corba - Prica o ljubavi obicno ugnjavi, kupili mi moji tamo '89.-e ili 90-e a posle toga sam vec kupio sam Appetite For Destruction od gansa i tako dalje do konacnog ludila Quote
Che Guev@ra Posted December 29, 2004 Report Posted December 29, 2004 (edited) BEST OF IRON MAIDEN mada ih ne slusam nesto u zadnje vreme Ma moram to da ispravim... odo na partiju Maiden-a! Edited December 29, 2004 by Che Guev@ra Quote
kombutcha_mushroom Posted December 29, 2004 Report Posted December 29, 2004 ja sam dok sam bila bash minijaturna tipa 5 god uzela u ruke bratov (od tetke) cd iron maidena dok sam bila sama u njgeovoj sobi kojoj su i plafoni bili u crnim posterima i usrala sam se!! Quote
LazaGNR Posted December 29, 2004 Report Posted December 29, 2004 iz mase se izdvajas svojom originalnoscu i delima a ne glupavim original CDovima...... Naravno,ali i onim sto drugi nemaju... A zasto je to original CD glupav? Pre bi to reko za kopije...i MP3-je... ORIGINALI RULE... Quote
voodoo_ Posted December 29, 2004 Report Posted December 29, 2004 Pa posto svi navode prvu kasetu i to nemetal ja cu onda reci: Riblja Corba - Prica o ljubavi obicno ugnjavi, kupili mi moji tamo '89.-e ili 90-e a posle toga sam vec kupio sam Appetite For Destruction od gansa i tako dalje do konacnog ludila E! I moja prva rock'n'roll kaseta je bila ta od Corbe, kupljena u to vreme... Interesantno je da su moji uglavnom kupovali domace rok kasete, sve do '92 i najezde 'narodne' muzike... Quote
шмизла Posted December 29, 2004 Report Posted December 29, 2004 Naravno,ali i onim sto drugi nemaju... A zasto je to original CD glupav? Pre bi to reko za kopije...i MP3-je... ORIGINALI RULE... uopste se ne slazem..... mozda ne razmisljam na taj nacin,mozda gresim,ali-potpuno mi je bezveze kad si faca jer imas nesto sto drugi nemaju. Ja npr imam nekih 200 original CD-ova ali svi su od caleta!Sad je takvo stanje da ni u ludilu ne bih dala pare za original.Imam mali milion precih stvari. a jel sad treba da mislim da sam bolja jer imam te CDove?oni su zapravo pare iliti statusni simboli.Ne treba deliti ljude na osnovu toga koliko novca imaju. Odlutala sam malo,ali nevermind. I nisam mislila bukvalno da su originali glupavi.naprotiv.mada su meni isti kao mp-trojke ili ovi pirati. Quote
Vladan Posted December 30, 2004 Report Posted December 30, 2004 Moj prvi disk uopste bio je Enigma - Best prije nekih 7 godina!!! A metal disk Melallica - And Justice For All i Whitesnake - Slip Of The Tongue, koji je inace savrsen!!! Poz Quote
Milkica Posted December 30, 2004 Report Posted December 30, 2004 (edited) Ja nazalost ne mogu da se setim koji je prvi disk koji sam ikad kupila.Ali znam da je jedan od prvih diskova koji mi je ikad potpao pod ruke sigurno bio Appetite od Gunsa Inace,recite da sam luda,ali meni je mnogo,da tako kazem,sladje slusati sa kasete,iako ih davno nisam slusala.A to,na koji nacin ces doci do muzike,da li slusas mp3,kasetu ili original,smatram da uopste nije bitno,vazno je da slusas ono sto volis Poz Edited December 30, 2004 by stpgirl Quote
Vladan Posted December 30, 2004 Report Posted December 30, 2004 Nisi luda dok jos ima onih kojima su ploce draze od kaseta i CD-ova!!! Nikoga ne prozivam, Deda nemoj se uvrijediti, iako si od Mene pazario Hammerfall plocu!!! to Invictus Quote
Vladan Posted December 30, 2004 Report Posted December 30, 2004 Previse krckaju!!! Imas osjecaj da zvaces nesto dok slusas plocu! Sve je to prevazidjeno!d Poz Quote
C.A_R.I.A. Posted December 30, 2004 Author Report Posted December 30, 2004 Hm nadam se da mislite na original diskove jer to je poenta teme. Quote
Vladan Posted December 30, 2004 Report Posted December 30, 2004 Hm nadam se da mislite na original diskove jer to je poenta teme. Hm! ja ne mislim!!! Odskora sam poceo kupovati originale, kako ih prodajem, pa mogu uzti ono sto imam!!! Quote
Villain Posted December 30, 2004 Report Posted December 30, 2004 Original i jedini original imam LaHc grupu Downset koju sam kupio pre 5 godina od prilike. Quote
Miss Lucifer Posted December 30, 2004 Report Posted December 30, 2004 metallica pratinium taj jadnicak je sad...retro Quote
Vladan Posted December 31, 2004 Report Posted December 31, 2004 Original i jedini original imam LaHc grupu Downset koju sam kupio pre 5 godina od prilike. Ako je Check Your People, stvarno vrijedi para koje su date za njega!!! Vazno je imati domace na originalima! poz Quote
Villain Posted December 31, 2004 Report Posted December 31, 2004 Ako je Check Your People, stvarno vrijedi para koje su date za njega!!! Vazno je imati domace na originalima! poz Nije nazalost, voleo bih ja da imam sve od njih ali imam taj Downset koji je i istoimeni album.Inache meni se najvishe svidja: do we speak a dead language koji takodje planiram da kupim na originalu. Quote
Vladan Posted December 31, 2004 Report Posted December 31, 2004 Ne znam, nisam slusao sve od njih, ali cuo sam Check i imam ga, i cuo sam zadnji koji je malo losiji, a Check...je odlican!!! Quote
C.A_R.I.A. Posted December 31, 2004 Author Report Posted December 31, 2004 Hm! ja ne mislim!!! Odskora sam poceo kupovati originale, kako ih prodajem, pa mogu uzti ono sto imam!!! Ja sam otvorio ovu temu,pa ako je ne citas od pocetka,da znas sta je poenta teme.Posto ne mogu da editujem prvi post. Quote
Vladan Posted January 1, 2005 Report Posted January 1, 2005 Ja sam otvorio ovu temu,pa ako je ne citas od pocetka,da znas sta je poenta teme.Posto ne mogu da editujem prvi post. OK!!! Nisam imao vremena da je procitam od pocetka, pa sam onako ulatio!!! Ebiga! Poz Quote
Ketty Posted January 1, 2005 Report Posted January 1, 2005 Nije metal disk,ali svakako jeste prvi-neki the best of M.Mansona u koga sam jedno vreme (pre par god.) bila zaljubljena Drugi disk koji jeste bio metal bio je neki Korn hits koji sam dobila za rodjendan. Sve sam neke kompilacije dobijala i kupovala dok ne dobih lepo My Dying Bride-''The dreadful hours'' i polako(ne previse) ne zaronih u doom vode I onda sam lepo pocela da kupujem albume itd. Quote
Hatebreeder Posted January 4, 2005 Report Posted January 4, 2005 prvi metal disk koji sam slushao je Ride the Lighting, a od extremnijeg metala- Venom i Cannibal Corpse (poprilicno sam se ukenjao kad sam prvi put chuo Corpse) Quote
Recommended Posts