.alex. Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 prvi metal disk...metallica the best of.. pre 2 godine...i eto Quote
priestess Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 to je metallica-load prosle bombardovanja sam ga kupila tj nasledila od caleta Quote
RokateLi Posted January 21, 2005 Report Posted January 21, 2005 Moj prvi metal CD je bio Black album, drugi je bio Burzum...salim se. Smatram da svaki pravi metalac mora da pocne od bendova tipa: Metallica, Slayer, Sepultura, pa onda predje na nesto zesce kao npr: Death, Obituaru i na kraju valjda dolazi black metal. A ovi sto su odma sa Britni Spirs presli na black su stvarno..... Quote
Misantrophil Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 Mettalica black album i Rammstein Sehnsucht Quote
Zakk Fade To Black Posted January 26, 2005 Report Posted January 26, 2005 Maideni Fear of the Dark,Metallica-Black(Metallica)album Jos uvek ih cuvam Quote
RokateLi Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 Svi pocinju Metallicom ...a zavrsavaju sa Burzumom Quote
AGGRESSOR55 Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 Svi pocinju i zavrsavaju Metallicom. Burzuma slusas do 16 godina, pa se vratis na Metallicu opet, jedino ako nisi mentol pa da se ceo zivot palis na takve stvari Quote
Mr. Metal Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 Hmmm U isit dan sam, dobro se secam, nabavio Metallica - Master Of Puppets CD i ...And justice for all Plocu. A posle toga sam nabavio sve ostalo kako na diskovima tako i na plocama (ploce su do jaja, veliki coveri uvek bolje izgledaju od onih na CD-ovima). Quote
AZRAEL Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 Zasto ne vasa prva kaseta ili ploca? Maiden "Somewhere in time" Quote
mia Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 mislim da je to bio prvi kornov album (6. razred, valjda) , sada se vise i ne secam kako se zove, znam da sam volela pesmu clown(pre toga period zaludjenosti nirvanom( sve je pocelo u 5. - om razredu), onda kornom , pa cranberriesom),neka kompilacija svih metal pravaca (period rocka i hard rocka, koji bejase kratak), zatim fenseraj, uu, teski fenseraj,onda s neba pa u rebra cof i posle njega nekoliko diskova , jedan od njih maideni - seventh son of the seventh son-, posle tog rhapsody, guardiani, kamelot...pa sam se ucvrstila i sada ponajvise volim power.... Quote
RokateLi Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 Svi pocinju i zavrsavaju Metallicom. Burzuma slusas do 16 godina, pa se vratis na Metallicu opet, jedino ako nisi mentol pa da se ceo zivot palis na takve stvari Vidim da smo isto godishte, pa se pitam kad si pre zavrsio sa Burzumom? Sa Metallicom sam poceo, a zavrsicu sa J.S.Bachom. Sad but true Quote
AGGRESSOR55 Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 Pre dve godine, kad sam zavrsio rpvi razred srednje Quote
Drummer_girl Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 hm....prvi disk...Megadeth- Cryptic Writings Quote
zile_kondic Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 Metallica - Garage INC Yngwie malmsteen - neka tamo kompilacija Svi pocinju sa metaliccom jer oni su ljudima koji ne slushaju metallicu sinonim za metal muziku...zar ne... Quote
Protagonist Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 Ma opasno, ovde se sv secaju koji su prvi metal cd kupili. Quote
LazaGNR Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 period zaludjenosti nirvanom( sve je pocelo u 5. - om razredu), onda kornom , pa cranberriesom),neka kompilacija svih metal pravaca (period rocka i hard rocka), zatim fenseraj, uu, teski fenseraj,onda cof i posle maideni - seventh son of the seventh son-, posle tog rhapsody, guardiani, kamelot...sada ponajvise volim power.... Jeb'o te koji mix... Quote
LazaGNR Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 Ma opasno, ovde se sv secaju koji su prvi metal cd kupili. Ti se ne secas Quote
Protagonist Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 Ti se ne secas Pa ne baš.... Mislim da je to bio neki cd Metallice ili Maidena, ali nisam uopšte siguran, i pravo da ti kažem, boli me dupe. Quote
RokateLi Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 Pre dve godine, kad sam zavrsio rpvi razred srednje Ja sam poceo kad sam krenuo u prvi... i koliko te je dugo drzao? (Cisto da proracunam dokle cu jos da ga slusam). Quote
Millosh_024 Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 Uhhh....valjda "....and justice for all." tada mi je to delovalo mnogo,čak i previše zlo! Posle toga ni 5 ni 6 nego 666...ovaj..."the number of the beast". Quote
AGGRESSOR55 Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 Ja sam poceo kad sam krenuo u prvi... i koliko te je dugo drzao? (Cisto da proracunam dokle cu jos da ga slusam). Pa jedno 7-9 meseci... Quote
Helle Posted February 21, 2005 Report Posted February 21, 2005 koji je disk u pitanju!? Meni je prvi 100-po-100 bio od Mejden-a! My fav.ma od njih je sve i pocelo! Quote
Recommended Posts