Geozee Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 Metallica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moj dobar drugar. Quote
Tomislav Sawyer Posted August 8, 2005 Report Posted August 8, 2005 dakle misli se na disk koji ste drzali u rukama a ne mora da je bas iz vase kolekcije.. Jer svi smo prosli faze original kaseta,raznih pirata... ne mogu da verujem da LP ploce nisu pomenute.... Quote
Pufnica Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 SlipKnot - Iowa Prvi i najvoljeniji! Quote
kuruz Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 Metallica-Best Ballads Strogo piratsko izdanje Quote
BeliHM Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 Hm.... majku mu, treba se setiti , 1988 sam dobio od burazera kasetu : METALLICA - Kill 'em all i to je ujedno prva muzika koju sam slusao. Prva kaseta koju sam ja licno kupio je bila cini mi se METALLICA - live shit (dve kasete), a prvi CD koji sam kupio je bio ako se dobro secam THE CRANBERRIES - No need to argue. A inace sam imao brdo ploca od matorog, razno razni rock & roll, i pre nego sto sam se rodio, medju njima je izmedju ostalog bio i BLACK SABBATH.. Quote
Sour aPPle Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 Zar ovov nije skoro identicno temi SA KIM STE POCELI? Quote
DJ_raBo Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 Zar ovov nije skoro identicno temi SA KIM STE POCELI? I dodatak- uz grupu SA KOJOM SMO POCELI se pise i ime albuma Quote
Buba :) Posted September 3, 2005 Report Posted September 3, 2005 snimljena kaseta HIMovih balada, a disk Kamelot - The 4th legacy Quote
Buba :) Posted September 3, 2005 Report Posted September 3, 2005 (edited) dupli post Edited September 3, 2005 by bibili Quote
Sour aPPle Posted September 3, 2005 Report Posted September 3, 2005 I dodatak- uz grupu SA KOJOM SMO POCELI se pise i ime albuma E fuck,..ja to napisah na onoj temi,..Dobro ajmo opet,.. Covenantov Sequencer Eh,..nije vise muzika sta je nekad bila,.. Quote
metalia Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 Metallica-8 albuma na jednom cdu, mp2 format sa sve slikama i textovima i biografijama na ruskom i engleskom. Divan Cd...... Quote
Zagrivuk Posted September 19, 2005 Report Posted September 19, 2005 U moje vreme i nije bilo diskova, kasete i ploce samo. kasnije, to bi morao da pitam Gotzeta Quote
Queen_Mab Posted September 26, 2005 Report Posted September 26, 2005 prvi cd koji mi je najvise znacio u mom opredeljenju na metal...Nightwish mp3 Quote
Crna_Dama Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 (edited) Ovakva je tema vec bila,ako se ne varam-"S kim ste poceli"?!? Ovako....Prvi disk uopste bilo je Bijelo dugme,neki "best of",negde u 5. osnovne...Ujedno i pocetak mog interesovanja za rock. A prvi metal disk...Znam da je otrcano,ali....IRON MAIDEN.....Stariji brat ih je mnogo voleo,pa mi je pre vise godina pustao neke njihove pesme...Ja sam bila 7.osnovne,cini mi se....E,od tad sam shvatila da je heavy zvuk ono pravo....Doduse,ja sam ga upoznala jos ranije sa Divljim jagodama i Osmim putnikom.... Prvi metal disk koji sam sama nabavila takodje su bili Maiden-i,"Fear of the dark"....I dan-danas jedan od njihovih omiljenih. Edited September 27, 2005 by Metal girl Quote
Arch Enemy Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 iron maiden - neka kompilacija ne zanm koja Quote
crusader84 Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 S obzirom da sam komp kupio krajem 2001, a pre toga nisam imao gde da slušam CD-ove, tada sam i kupio prvi disk: HammerFall - Renegade i još uvek je zdrav i čitav! A naravno tu negde u isto vreme sam pokupio od ortaka i MP3 Maiden-a! Quote
Pale_Enchantress_Of_The_Night Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 Hehhe....pa naravno Mentalika - Ride the lighting Quote
Милица Posted December 27, 2005 Report Posted December 27, 2005 od alternativne muzike,dakle UVODA u metal,secam se da sam negde u isto vreme kupila neku pireteriju,kompilaciju od Guano Apes(jebo te,kako sam ja njih volela,i danas mi je drago da ih cujem),Him (ne znam koji album),i od Peppersa "Californication". Od domacih Negative,prvi album,i Van Gogh "Opasan Ples"... ne secam se vise sta je doslo prvo od svega toga... a od metala Cradle Of Filth-neka piraterija,i Wishmaster od Nightwisha... Quote
heroinchic Posted December 27, 2005 Report Posted December 27, 2005 RestLess Heart - WhiteSnake; nije 'pravi' metal disk, ali prvi, svakako, jeste. Elem, prestao je da mi znaci [u smislu slusanja; u smislu imanja mi jos uvek znaci] kada sam ih odgledao uzivo u Sofiji, 15.06.2003. i to ne zato sto je koncert bio los [naprotiv], nego zato sto je na savrsen nacio zaokruzio celinu i na jasan nacin mi stavio do znanja da sam stvarno preras'o [takav] 'metal'. Quote
AlexiMyGod Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 Metallica...ali se ne sjecam koji je to album bio... Quote
Lydia Deitz Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 osmi putnik - glasno, glasnije Quote
Novaliis Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 Pantera..valjda Far Beyond Driven.. Quote
Narsil Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 Maideni Killers,pa metallica - ride the lighting Quote
Recommended Posts