Hell on Earth Posted October 10, 2007 Report Posted October 10, 2007 Da li bi bio ljubazan da nam kazes o kakvom se predavanju radi? Quote
SATAN-iz Batajnice Posted October 14, 2007 Report Posted October 14, 2007 Kozeljnik je poznat po dobro besedi.I mene zanima sta im je rekao. Quote
Hrym Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 Сјајан бенд. Дефинитивно најбољи амерички БМ. Чуо сам да им је Козељник одржао једно поучно предавање I o kakvom predavanju je rec? Quote
Краљ Хаоса Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 I o kakvom predavanju je rec? "мудро је вагао речи" Quote
Hell on Earth Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 Ja licno ne verujem da je to istina. Bas bih voleo da cujem sta bi ovi iz Kriega rekli na ovo. Kako moze Kozeljnik njima da drzi bilo kakvo predavanje. May result do '97, '98 nisu spominjali black metal vec su svirali nesto sasvim drugo. Posle su presli na neki gay/gothic black (Gorgeus symphonies of evil) da bi prvi black metal album (Tmina) izdali TEK 2001 godine. S'obzirom da je Kozeljnik prilicno mator lik, ne znam tacno kolko ima godina ali znam da je mator, to me navodi na zakljucak da je on poceo da se interesuje za black metal kada je imao vise od 20 godina. Kako onda on moze da drzi predavanje likovima koji su u black metalu zadnjih 15 - 20 godina... Quote
No name member Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 (edited) Грешиш за Козељника. Матор јесте, али је зато и један од најматоријих металаца код нас. Има колекцију од преко хиљаду оригинала и оно што је још битније, већину легендарних наслова је купио у време када су били актуелни. Сумњам да има оних који су купили In The Nightside Eclipse или Enthrone Darkness Triumphant 1995 или 1997... Мада, колико ја знам, човек обожава Krieg... Edited October 16, 2007 by Ден Норске Мусташман Quote
Hell on Earth Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 Da je matori metalac to stoji, ali ja sam govorio samo o black metalu. Svaka cast njemu za originalne diskove, ali originalni diskovi nisu kriterijum po kome mozemo da odredjujemo ko ce kome da drzi predavanje. Hvalospevi u kojima se bendovi u kojima on svira nazivaju kultom, nedodirljivim, elitom i sl. jednostavno ne prilice. Jedino sto je za mene kult jeste Dissection (Jon) i Mayhem (Dead). To je kult. Koji bre Kozeljnik kult? :) Quote
Zen Posted October 20, 2007 Report Posted October 20, 2007 Грешиш за Козељника. Матор јесте, али је зато и један од најматоријих металаца код нас. Има колекцију од преко хиљаду оригинала ... Nagrdi co'eka. Marko ima 30 punih ove godine ako se ne varam, naciniste ga starinom od 150 ljeta.... a sa svojih 30 daleko od toga da je najstariji metalac... mada je definitivno jedan od likova koji je cuo najvise blek metal albuma. Da je matori metalac to stoji, ali ja sam govorio samo o black metalu. Svaka cast njemu za originalne diskove, ali originalni diskovi nisu kriterijum po kome mozemo da odredjujemo ko ce kome da drzi predavanje. Tr00. Takodje u obzir treba uzeti i licni ukus.. ne moraju svima biti isti kultovi, zar ne? Volela bih da ovime zavrsimo raspravu o Kozeljniku i vratimo se na Krieg.... Quote
мать Posted August 12, 2010 Report Posted August 12, 2010 Krieg's The Isolationist Confirmed for October 26 Release Candlelight Records USA Quote
мать Posted August 20, 2010 Report Posted August 20, 2010 Krieg – “All Paths To God” (Stereogum Premiere) Quote
Milan Posted September 17, 2010 Report Posted September 17, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Gpk6sGwyVqI U iscekivanju ovog albuma slusam The Black House, bas dugo nisam pustio album i stvarno je odlican, zvuk koji mi bas odgovara. Nedavno su svirali sa Profanaticom, bacite pogled na klip, inace lik za bubnjevima Chris Grigg ima bend Woe koji je 2008-e izdao dosta dobar album A Spell For The Death Of Man, bas valjan USBM iz Amerike, a polovinom oktobra za Candlelight izlazi i Quietly, Undramatically, imam neki dobar osecaj u vezi tog albuma, ubacio je i finu ekipu muzicara, videcemo... 1 Quote
BLAGOJE Posted September 17, 2010 Report Posted September 17, 2010 svaki lik koji izjavi "USBM iz amerike" je moj dobar drugar. Quote
Novaliis Posted September 17, 2010 Report Posted September 17, 2010 Pa desi se, pogresi covek. Inace, sasvim solidan bend, podseca na Darkthrone ponegde. U iscekivanju novog albuma... Quote
BLAGOJE Posted September 17, 2010 Report Posted September 17, 2010 ma kakva greska,to je jedna od kvltnijih fora ikad. Quote
Milan Posted September 17, 2010 Report Posted September 17, 2010 ...ali ikad, samo vrebam neki povod gde mogu to da pomenem haha Quote
BLAGOJE Posted September 17, 2010 Report Posted September 17, 2010 ja se svaki put ismijem ko boles'an. Quote
мать Posted September 19, 2010 Report Posted September 19, 2010 U iscekivanju ovog albuma slusam The Black House, bas dugo nisam pustio album i stvarno je odlican, zvuk koji mi bas odgovara. Nedavno su svirali sa Profanaticom, bacite pogled na klip, inace lik za bubnjevima Chris Grigg ima bend Woe koji je 2008-e izdao dosta dobar album A Spell For The Death Of Man, bas valjan USBM iz Amerike, a polovinom oktobra za Candlelight izlazi i Quietly, Undramatically, imam neki dobar osecaj u vezi tog albuma, ubacio je i finu ekipu muzicara, videcemo... steta sto je presecen snimak. ima li neko komentar na novu pesmu? me like. ako ikako mogu da sudim po jednoj pesmi, bice ovo dobar album (nisam rekla monument). Quietly, Undramatically -dobro ime za Woe album. trebalo bi da bude zanimljiv. vec sam cula jednu stvar. zvanicno ce izaci u Evropi u februaru. mada, stici ce to do nas i ranije.. slusala sam ovaj iz 2008. ima par hc nagovestaja, meni skroz ok. yt: flajer za woe/krieg svirku u oktobru <- lol @ cena. Quote
Grobodan Posted October 20, 2010 Author Report Posted October 20, 2010 Ajd i ovde, da teče tema: The isolationist 1 Quote
Novaliis Posted October 20, 2010 Report Posted October 20, 2010 Hvala za link. U poslednje vreme sam se vratio ovom zvuku, pa mi njihov nov album super dodje. Quote
Milan Posted October 20, 2010 Report Posted October 20, 2010 I kod mene ista situacija...nisam se prevario, ocekivao sam kvalitetan album, svidja mi se, namesti dobru atmosferu od pocetka i vozi. Spominjao sam i bend Chris Grigg-a Woe (svira bubnjeve na ovom albumu), izasao je novi album Quietly, Undramatically meni odlican. Quote
Grobodan Posted October 20, 2010 Author Report Posted October 20, 2010 E super, baš sam hteo da pitam za Woe, debi je bio okej. Krieg još nisam preslušao, ne može se stići jbt. Quote
Grobodan Posted August 27, 2014 Author Report Posted August 27, 2014 Stiže uskoro novi album, evo pesma za stream http://www.decibelmagazine.com/featured/streaming-krieg-order-of-the-solitary-road/ Quote
Talvi Posted August 27, 2014 Report Posted August 27, 2014 evo stigao i album http://www.stereogum.com/1701478/stream-krieg-transient-stereogum-premiere/mp3s/album-stream/ Quote
Recommended Posts