DragonHeart Posted December 27, 2006 Report Posted December 27, 2006 Vise melodicnije muzike, manje growl-a, jos bolje pjevanje Mikkel-a, tekstovi savrseni, produkcija odlicna. Ispade po tebi kao da su kopirali same sebe, sto je dalako od toga. Mozda ti trazis da bend svakim svojim albumom donese i novi zvuk, ali ne i ja. Ipak mislim da se tebi "The Hours that Remain" svidja i to jedino bitno Komparacije sa proslim albumima su nepotrebne. Evo ti malo Mercenary-a u video formatu, pa uzivaj Mercenary Quote
Prisoner of Dreams Posted December 27, 2006 Report Posted December 27, 2006 odlican album. nisam ih ranije slusao. bas fin mix razlicitih zanrova. Quote
Apeiron Posted December 28, 2006 Report Posted December 28, 2006 Ispade po tebi kao da su kopirali same sebe, sto je dalako od toga. Mozda ti trazis da bend svakim svojim albumom donese i novi zvuk, ali ne i ja. Pa da, ali gde je svrha ako album ne bude bolji od prethodnog? Ili je tebi u stvari bolji od 11 Dreams? Daleko od toga da mi se album ne svidja, ali da je bas za prvo mesto, tu ne mogu da se slozim. Quote
DragonHeart Posted December 28, 2006 Report Posted December 28, 2006 Uh, trazis od mene ono sto ne volim, a to je da se odredim izmedju necega sto puno volim, a to su u ovom slucaju 2 albuma Mercenary-a. Lako mi je za tebe g.Lakicu - ti si ih gledao u Budimpesti s Nevermore-om, pa mi sad tu nesto izvoljevas Quote
Apeiron Posted December 28, 2006 Report Posted December 28, 2006 Haha. Jeb'ga, jednostavno, poredjenja sa najboljim njihovim albumom nikako ne mogu izostati... I ne samo kad su oni u pitanju, bilo koji bend kad je u pitanju. Ovo sto se cuje na zadnjem albumu u najmanju ruku je predvidivo... a ne volim kad su stvari predvidive Scar Symmetry me je npr. vise odusevio nastavkom rada, ovaj zadnji razbija. Quote
DragonHeart Posted December 28, 2006 Report Posted December 28, 2006 Scar Symmetry je sjajan, takodje. Vidim da ti se opasno svidja i novi Into Eternity, a po meni je on za nijansu slabiji od svih predjasnjih. Ali, evo sad pocesmo da analiziramo i trazimo "dlaku u jajetu" Mikkel-u je jedan od heroja Warrel Dane - dovoljno da dobije jos jedan veliki plus Quote
Grobodan Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 Nije bas da se novi ne razlikuje od 11 dreams,manje je progresivan,vise melodicnih i gej momenata.11 dreams je mnogo bolji,mada i ovde ima finih stvari,redefine me... Quote
The Watchtower Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 Meni su Redefine Me i Soul Decision, jedine pesme sa albuma koje mogu da slusam. Ostalo mi je dosadno i nekako "mrtvo" zvuci. 11 Dreams sigurno nece nadmasiti ni sledecim albumom, a pogotovo sad kada je otisao Kral. Quote
DragonHeart Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 Vala vise s tim koriscenjem izraza "gay", pa jos na temi o Mercenary-u Quote
kuruz Posted January 19, 2007 Report Posted January 19, 2007 Jutros ulazim u bus i sedam u bus pored drugarice koja je iz susednog sela,uzimam jednu slushalicu od nje,kad ono Redefine Me!Pitam je otkud joj to,a ona mi kazhe da sam joj to ja rezao...Bash sam prosvetLitelj. Quote
swing 2002 gtl Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 tuspasih se ja na onoj duploj temi al haj evo i ovdje. the hours that remain nije dobio dovoljno preslusavanja, jer jednostavno nisam mogla da se "skinem" sa 11 dreams. 3 mjeseca non stop slusanja, svaki dan. sad sam malo predahnula 11 dreams predobar, od onog mmmm intra, pa nadalje. ima svakakvih momenata, super uglavnom. Quote
Kole Posted July 17, 2007 Report Posted July 17, 2007 mercenary je mnogo dobar bend, steta je sto im se ne daje malo veci znacaj. gledao sam ih kao predgrupu brainstorma 2005, sta da kazem gitaristi su tehnicki bez greske, a pevac dosta dobar i impulsivan i malo me podseca na tim ripper owensa omiljena pesma mi je seize the night. Quote
DragonHeart Posted July 21, 2007 Report Posted July 21, 2007 malo me podseca na tim ripper owensa I mene fizicki podsjeca na njega. Obojica su extra pjevaci. Quote
Minita Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 Dopisujem se s Martin-om, i baš ga pitam za planove i gotovanje u BG-u, evo što kaže: "Hi Mina I'm great, how about you? We really wanna go to all the places we haven't been yet but as of yet, I'm sad to say, we have nothing planned. Hopefully we'll get there some time next year Cheers! Martin Buus " Quote
Prisoner of Dreams Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 ma to su standardne floskule, koliko je meni ljudi reklo kako jedva cekaju da dodju itd. u krajnjoj liniji, ne zavisi toliko od njih, koliko od nas, tj. od potencijalnih organizatora. neko mora da ih pozove Quote
DragonHeart Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 To se jednostavno zove "mlacenje prazne slame". Quote
DragonHeart Posted August 18, 2007 Report Posted August 18, 2007 Singer Mikkel Sandager, from Danish metallers MERCENARY, has issued the following update: "Well, first of all, the new album is really progressing rapidly. We are in writing mode and it feels really good to be creative again. I guess I didn't realize how much I had piled up inside because I find myself writing and writing. Can't comment on any titles or songs yet but I am really exited about everything I have heard so far. It is going to be very nice to have René (Pedersen; bass/vocals) in the process as well as he is able to give us the harsh vocals that I couldn't do on The Hours That Remain. On another note, I am starting to look very much forward to playing the next show. I guess I have become quite addicted to doing shows and I feel pretty strange to not play any for two or three months. We will start recording the new album in late October and hope for a spring 2008 release but no date has been set yet." Quote
swing 2002 gtl Posted August 19, 2007 Report Posted August 19, 2007 jebote mene 11 dreams jos uvijek drzi. moram se navuci na onaj noviji hahahaha Quote
solicitor Posted August 21, 2007 Report Posted August 21, 2007 Ako se nisi navukao na ovaj "noviji" ne zanm sta si slusao Album je perfektan! Voleo bih da vidim Mercenary na turneju sa Into Eternity na primer :muzicar: :muzicar: Quote
DragonHeart Posted August 21, 2007 Report Posted August 21, 2007 Ako se nisi navukao na ovaj "noviji" ne zanm sta si slusao Album je perfektan! Voleo bih da vidim Mercenary na turneju sa Into Eternity na primer :muzicar: :muzicar: Milane, kao da si mi citao misli Quote
swing 2002 gtl Posted August 21, 2007 Report Posted August 21, 2007 pa čitaj brate. držao me 11 dreams nisam mogla prebacit na drugi. al volim redefine me. haha i da, uživo bih ih definitivno voljela vidjeti. Quote
Recommended Posts