Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Religiozan ko papa. Road trip bi bio fantastican..

Staring through the eyes of Grob..

edit: Gojko stvarno moze doc ko resurs, mada mene vise privlace cure. Hm, ko bi to mogao biti :haha: Jel ima neka blekerka slobodna za stiskavac i voznju po istocnoj Evropi?

Edited by morbid god
Posted

Jel Brunhi ziva uopste? Mada mislim da religiozni blekeri nece imati nista protiv nekrofilije, posebno ja.

Grobe, daj istocnu Evropu i tamnosnje festivale. Dosta piva, pjegavih sisatih gabora, i malo crne magije.

Posted

Grobe, daj istocnu Evropu i tamnosnje festivale. Dosta piva, pjegavih sisatih gabora, i malo crne magije.

Brutal assault onda, ima za svakog ponešto.

Istina je :da: Ja čekam da krene stvarno da ga prodaje, ima dosta dobrih diskova u kolekciji.

Meni one Deathspell omege glavne, a ti uzmi ostalo.

Posted

Osim Necros Christos, meh. Ali kad su Finci pa znali šta je dobra muzika.

Bolje bacite pogled na Hellfest 2011, potvrđeni Mayhem (neki specijalni show), Dodheimsgard, Triptykon...

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted (edited)

Jel Brunhi ziva uopste?

Brunhi je gledala Ihsahna u Oslu i izlazila po black/death pabovima. :rockdevil:

i, btw, tako vi o meni? Gojko, nećeš nikad dobiti Mass grave. :mhihi: Razmišljala sam o tome da ti dam Daudi Baldrs digi, ali se predomislih.

(Meni originali generalno samo skupljaju prašinu, jer nemam na čemu da ih slušam :() Al' opet su mi neki prirasli srcu, volim pročitat' buklet once in a while.

Edited by Brynhildr