Jump to content

Recommended Posts

Posted

Oprost je bozija volja i vazna lekcija za napredovanje icon_cool.gif

Dolazi gitarista sa zenom kod doktora.....doktore mi imamo problem pri sexovanju ako bi mogli da nas posmatrate mozda mozete da nam pomognete.....doktor pristane i tako oni prvi put se razvale od sexa i doktor nema pojma u cemu je problem....dodju drugi put opet nemoze da provali problem ....dodju treci put i posle stvarno razvaljenog sexa.Doktor kaze da stvarno ne zna u cemu je problem ,da bi voleo da i on ima tako dobar sex i da mu nije jasno zasto i dalje dolaze na preglede.....

Gitarista mu odgovara :Vidis buraz ja sam gitarista u rock bendu zivim u malenoj smrdljivoj shupi a ona je ozenjena za bivseg body bildera koji drzi teretanu u kuci a za motel nemam pare ovde je toplo i udobno i uz to dobijemo magazine i kafu dok cekamo

icon_cool.gif

• 3 weeks later...
Posted

Svira bend u kaficu i ulazi nikad jaca riba.

I tu se likovi iz benda napale i krenu pojedinacno da se iskazuju.

Bubnjar misli u sebi sad cu da opalim neki mnogo dobar prog ritam ima da me zapamti kako razvaljujem!

Gitarista razmislja u sebi hmm....sad cu da opalim neku zescu shred solazu ima da je zasenim tehnikom i brzinom!

Pevac pomisli sad cu da pevam sexy dubokim glasom ima da se odusevi...

Basista misli u sebi D,G,A D,G,A D,G,A...

icon_smile.gificon_biggrin.gif

Posted (edited)

Kako da znate da bubnjar kuca na vrata?

...postaje sve brzi i brzi..

bzvz icon_smile.gif

odu muz i zena kod terapeuta,jer u zadnje vreme veoma slabo komuniciraju,ali terapeut jednostavno ne uspeva nikako da ih natera da pocnu pricati.Kada ono,sta ce sad terapeut,izvadi ti on bass i poce da svira solo.kad ono odjednom pocese muz i zena da pricaju o problemima koje imaju itd.Na kraju postadase oni isti kao sto su bili,kada su se tek upoznali.Kada su placali racun,pitaju ti oni njega:"kako ste to uspeli?

Terapeut:"Pa,znate,svi pricaju kada basista svira solo ."

Edited by Sitch Boe
Posted (edited)

Da to je, a ona prva je za gitariste icon_smile.gif

A ima i ono kako znas da ti gitarista kuca na vrata?

Kucanje postaje sve glasnije.

Edited by Herr_Wolf
  • 2 weeks later...
Guest حسين
Posted

Ne dirajte basiste ! Oni se diraju međusobno.

• 3 weeks later...
Posted

Nije vic, al' ajde... jedan moj drug, inače opasan klavijaturista, je jednom prilikopm izjavio da je iskomponovao kompoziciju iz srednjeg veka! icon_rolleyes.gif

Posted

icon_smile.gificon_smile.gif ah, klavijaturisti..

jednom sam svirao sa likom koji je tad bio na akademiji (sad je vec zavrsio) i krenuli nesto da dzemujemo, smisljamo neku pesmu.. ja doneo neko klin razlaganje na gitari, uhvatio bare a-moll i vozim, on smislio nesto preko toga i sve je bilo lepo dok ortak koji je sve to slusao i snimao nije dosao na genijalnu ideju. icon_smile.gif naime, kaze on nama nesto u fazonu: "e, mislim da bi bilo bolje da svirate to iz gis-mola, nekako zvuci mracnije kad je nizi tonalitet". ok, nema problema, ja bez reci spustim levu ruku jedan prag nize, a onda sam video kako nas klavijaturista strelja iscudjenim pogledom uz reci: "'el vi to mene ocete malo da jebete, a?" icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif naravno, covek je odsvirao u trazenom tonalitetu, ali je fora bila maksimalna. icon_rockdevil.gificon_smile.gif

• 2 weeks later...
Posted

u nekom klubu u Zemunu (mislim) Sinagoga ili tu negde, svirao brat od ortaka, i sviraju oni tako... kad ulece murija... i kao.. dolazi jedan murijash i kaze:

"Ej, momci, da bi nastavili svirku moracete da se smanjite za OKTAVU, prevelika je buka, komshije se ljute..." icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

nema bash veze sa muzicharskim forama, ali ima sa IQ-om zemunske policije koji je na zavidnom nivou... cak su i za oktavu culi... napreduju...

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

pivopije.gif

Posted

stoji gitarista na pjesackom prelazu, dolazi basista i udari ga bass gitarom u glavu i gitarista umre... Pa sta ces, i to se desava!!

Najbolja finta na celoj temi.

hevi milicija - ne moze za oktavu, al' moze u drop D...

Jbg, murija voli St. Anger...

Posted

Moram ja da ispricam jednu foru koja je istinita:

imali smo jednog gitaristu, joj nadam se da nije na ovom forumu, koji je dobro svirao i malo ali kvalitetno pevao, ali je imao problem da se zapuca i nastavi da svira i ako je pesma gotova. Zato smo ja ili pevac stajali pored njegovog pojacala i gasili mu ga, cupali kabel, gasili mu kanal na mikseti kad treba, a najjace je kad ga je pevac na svirci sutnuo u bubreg

• 5 months later...
Posted

Koliko je gitarista potrebno da promeni jednu sijalicu?

Sedam.

Dok jedan menja, ostalih sest ga gleda i komentarise kako bi oni to bolje odradili.

Surova istina! :mhihi:

Posted

http://www.mit.edu/people/jcb/jokes/

What do a vacuum cleaner and an electric guitar have in common.

Both suck when you plug them in.

What's the best thing to play on a guitar?

Solitaire.

What did the guitarist do when his teacher told him to turn his amplifier on?

He caressed it softly and told it that he loved it.

Posted (edited)

Gledaju dizelas i gitarista poster Jane Jamison sa JAckson RRhoadsom.

-Dizelas pita... brate jel bi je karo?

-Ovaj kaze...da dok joj ne pukne floyd!

:) :) :) :)

Jesam dobar a ? :) :) :) :)

Edited by MegaDex
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...