w437776 Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 - Cemu gitaristi sluzi devojka? - Da mu nosi pojacalo. Znam da je glupo...
Slave To Moonlight Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 ovaj covek gore ima problem sa recenicom kao vrstom formulisanja rechi ... interesantno ...
METAL Man Posted March 9, 2008 Report Posted March 9, 2008 ovaj covek gore ima problem sa recenicom kao vrstom formulisanja rechi ... interesantno ... Ili se zajebava (nadam se) ili mu je IQ veeeoma nizak.
cutak Posted March 10, 2008 Report Posted March 10, 2008 Ili se zajebava (nadam se) ili mu je IQ veeeoma nizak. ohohohoho :)
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 To je bilo na svirci Ratleheada tribute to megadeath haha:P
Hudini Posted March 19, 2008 Report Posted March 19, 2008 "Ej, momci, da bi nastavili svirku moracete da se smanjite za OKTAVU, prevelika je buka, komshije se ljute..." Moja ekipa u Rumi je imala običaj da sedi na centru sa akustarama. Jednom tako bila subota veče, mi sviramo i zajebavamo se, tek dolazi pandur sa standardnom "žale se komšije da pravite buku" pričom. Ortak pokaže rukom na najgore fensi mesto u gradu (20 metara odatle, u istoj zgradi iz koje se "komšije bune") i pita: "Mi glasni? A jel znaš ti koliko tamo ima decibela?" Na to će pandur: "Jel ti ja možda ličim na decimetar?"
krchulj Posted March 26, 2008 Report Posted March 26, 2008 "Jel ti ja možda ličim na decimetar?" :) kako tipično pandurski! pandur čita natpis kod ortaka u staroj kući, slova jedno 30x20cm: "Studio memUla" (piše memla) posle minut razgovora, "znam ja tebe, ti si onaj Kračulj" (ili Kračun, zaboravio sam) posle objašnjavanja da je soba u kojoj sviramo zvučno IZOLOVANA, i da ih komšinka u stvari zove samo kad nas vidi da smo došli, "moraćete malo bolje da uraditze tu zvučnu INSTALACIJU"
Hudini Posted March 27, 2008 Report Posted March 27, 2008 "moraćete malo bolje da uraditze tu zvučnu INSTALACIJU" ...instalaciju... Da ste malo bolje uradili zvučnu "instalaciju" komšinica bi se izvrnula.
Musicman Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Kako znas da ti je pevac na vratima? -Otvoris mu i on ne zna kad da upadne. Kako pevac zavrce sijalicu? -Samo je drzi dok se svet okrece oko njega Pet minuta pred svirku basista i gitarista se gaze ko na kosovu. Upada menadzer,razdvaja ih i pita ;"sto se tucete idioti,svirate za 5 minuta?" Basista mu se na to pozali ;"GItarista mi rastimovo bas" - "Pa sta?" -"Pa nece da ga nastimuje!"
dimebag Posted August 16, 2008 Report Posted August 16, 2008 S kim se druze bubnjari? Sa muzicarima LOL
Assignment Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 Kako da najbolje zastitis svoju gitaru od kradje na koncertima? - Spakujes u kofer za bass!
Tyler Durden Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 Do jaja. Au brate, ko sta, prozivka na basiste..... jadni basisti........
METAL Man Posted February 13, 2009 Report Posted February 13, 2009 Evo jos jedna za bassiste - istinita. Bili mi na probi i bassista izvadi stimer. Pita ga ortak jel ti to hromatski stimer, na to ce ovaj njemu: "ne brate, Kineski!" :)
AnaLizator Posted May 28, 2010 Report Posted May 28, 2010 "Pa ili da ga trigerujes na nek...na nesto znas, sto mozda...Shvatas?...Pa,kada se trigeruje, znas, da nabacis neki saund koji ga, ono...malo...popunjava..." - Primedba bubnjara (sada vec pokojnog, odnosno bivseg) na zvuk kicka pri snimanju Analizatorovog ceda prvenca
Шарки Posted May 29, 2010 Report Posted May 29, 2010 Чух интересантну анегдоту синоћ. Лик дође продуценту и каже: "Брате, убаци ми, разумеш, у ову песму нешто, оно, неки МРАК!", и продуцент угаси светло. 3
Џрк Posted June 11, 2010 Report Posted June 11, 2010 Licno iskustvo: jedan basista posle ziljavo odsvirane pesme (i generalnog zilja) me pita: "Mozes ti to ono, da umiskujes?" Od tada cesto koristim taj termin 1
PajatheTrut Posted August 5, 2012 Report Posted August 5, 2012 Evo mog originala: -Kako se kurci gitarista-student muzicke akademije? -Svira molsku skalu u durskoj progresiji ! 1 1
Recommended Posts