botorius Posted October 17, 2002 Report Posted October 17, 2002 pa listajuci bazu primeto sam da sem teme za obradu sistersa ovaj odlican bend nije pominjan.pa zato i ova tema mislim imaju oni mnogo dobrih stvari sem tog templa(koji nije toliko los).no sta mislite o njima i bla bla? Quote
ASKE Posted October 25, 2002 Report Posted October 25, 2002 Ima jedan divan grafit u pasazu u Balkanskoj ispisan fontom starog Crematory-ja...Uvek kada tuda prodjem kazem sebi da moram da se slikam ispred i nikad ne ponesem foto aparat... Quote
Chlan 787 Posted October 28, 2002 Report Posted October 28, 2002 Vise ne zelim da cujem za Crematory! Quote
Earendil Posted October 29, 2002 Report Posted October 29, 2002 Odlican nemd najvise mi se svidja awake btw Believe ima mnogo elektronike pa mi se bas nesto i ne svidja ostali albumi su super Quote
kojan Posted November 1, 2002 Report Posted November 1, 2002 Svidjaju mi se.Cuo sam samo Awake i Believe.Omiljena pesma pa........ mozda mirror Quote
Chlan 787 Posted November 4, 2002 Report Posted November 4, 2002 Juce sam se vratila iz Madjarske,i donela Crematory-Remind.To je dupli disk(na jednom su najbolje pesme uzivo izvedene,a na drugom njihov demo iz '92. i neke pesme sa singla Fly(+ nem. verzija Tears of time)),sa booklet-om od 60 strana(kompletna biografija,diskografija + slike)!!! Upravo se drogiram njime... Quote
ASKE Posted November 4, 2002 Report Posted November 4, 2002 ha, ovo je bas da nam probudi apetit...ne?! Quote
botorius Posted November 5, 2002 Author Report Posted November 5, 2002 pa nemoj da nam pravis zazubice!joj daj mi ga,daj,daj!salu na stranu koliko si ga platila?i ima li shanse da se prereze Quote
Chlan 787 Posted November 7, 2002 Report Posted November 7, 2002 Sto se tice narezivanja- OK,dogovoricemo se(samo me pustite da se malo naslusam).Diskovi su fenomenalni!! Quote
botorius Posted November 8, 2002 Author Report Posted November 8, 2002 SUPER PA UZIVAJ STA DA TI KAZEM. Quote
Chlan 787 Posted November 10, 2002 Report Posted November 10, 2002 SUPER PA UZIVAJ STA DA TI KAZEM. uzivam,uzivam... 8) Quote
хипербилирубинонемија Posted November 21, 2002 Report Posted November 21, 2002 Act Seven je jedan od najboljih albuma koje sam slusao u zivotu,a od stvari moonlight se uvek najezim koliko je dobra Quote
Solitude Posted November 22, 2002 Report Posted November 22, 2002 Juce sam se vratila iz Madjarske,i donela Crematory-Remind.To je dupli disk(na jednom su najbolje pesme uzivo izvedene,a na drugom njihov demo iz '92. i neke pesme sa singla Fly(+ nem. verzija Tears of time)),sa booklet-om od 60 strana(kompletna biografija,diskografija + slike)!!!Upravo se drogiram njime... Imam to izdanje,nabavio sam ga prije tacno godinu dana i preslusao X puta.Koncert je fenomenalan,sa svakog albuma hronoloski su svirali po 2-4 pjesme.Produkcija besprijekorna,samo mi je zao sto nema zenskih vokala na odgovarajucim pjesmama. Na kutiji mi stoji naljepnica da je limitirano izdanje.Booklet je ogroman,milion slika iz svih perioda benda,ali je sve na njemackom.Angel,reci mi da li je i tvoje izdanje kao ovo moje, posto ne znam zbog cega je moje limtirano,sta ima odn. sta nema u odnosu na ostala? Quote
Chlan 787 Posted November 23, 2002 Report Posted November 23, 2002 Juce sam se vratila iz Madjarske,i donela Crematory-Remind.To je dupli disk(na jednom su najbolje pesme uzivo izvedene,a na drugom njihov demo iz '92. i neke pesme sa singla Fly(+ nem. verzija Tears of time)),sa booklet-om od 60 strana(kompletna biografija,diskografija + slike)!!!Upravo se drogiram njime... Imam to izdanje,nabavio sam ga prije tacno godinu dana i preslusao X puta.Koncert je fenomenalan,sa svakog albuma hronoloski su svirali po 2-4 pjesme.Produkcija besprijekorna,samo mi je zao sto nema zenskih vokala na odgovarajucim pjesmama. Na kutiji mi stoji naljepnica da je limitirano izdanje.Booklet je ogroman,milion slika iz svih perioda benda,ali je sve na njemackom.Angel,reci mi da li je i tvoje izdanje kao ovo moje, posto ne znam zbog cega je moje limtirano,sta ima odn. sta nema u odnosu na ostala? Ja bih rekla da je to-to.Limitirano je iz razloga sto ima bonus disk(onaj demo+pesme sa singla Fly).Nego,da li si provalio onaj deo u pesmi Take kada Mattias-u puca glas ?Joj,ja sam umrla od smeha kad sam cula.Inace,sve ostalo je cista perfekcija(najezim se svaki put kad cujem pocetak Shadows of mine ili Tears of time). Quote
scissors Posted November 24, 2002 Report Posted November 24, 2002 od njih imam samo spot za "The Fallen", gotiva spot i muzika nije losa, ali ipak ne da mi se nabaviti cd :ne: Quote
Chlan 787 Posted November 25, 2002 Report Posted November 25, 2002 od njih imam samo spot za "The Fallen", gotiva spot i muzika nije losa, ali ipak ne da mi se nabaviti cd :ne: Pa,"The fallen" i nije bas pesma u klasicnom Crematory stilu,malo je blaza.No,bez obzira na to,obavezno nabavi album "Believe"(po mom misljenju to im je najbolji). a: a: Quote
Dani Posted February 5, 2003 Report Posted February 5, 2003 Svidja mi se pesma "Tears Of Time",dobri su! Quote
Ravendark Posted February 5, 2003 Report Posted February 5, 2003 Moj omiljeni gothik bend(i uz Moonspell i Type O Negative jedini gotik metal koji obozavam).Od njih imam Act Seven-sjajan album i uzivo album gde sviraju svoje najbolje pesme.Ubedljivo najjaca pesma je Ist Es Wahr. Quote
DEaTH 666 Posted February 5, 2003 Report Posted February 5, 2003 Odlican bend! Jedan of favoritea mojih svakako. Obozavam sve sto su do sad izdali, nemaju stvarno ni jedan los album. Mozda bih izdvojio njihove ranije albume, radjene u mracnijem death/gothic fazonu. P.S. ne znam da li znate (verovatno da znate ), ali momci su su se rasformirali jos pre oko 2 god. sa obecanjem da ce nastaviti da se bave muzikom i verovatno izdaju neke nove stvari u buducnosti. Interesantno je i cime se bave u "stvarnom" zivotu ljudi iz benda, ne secam se sad tacno ali sam se slatko smejao. Quote
Apeiron Posted February 9, 2003 Report Posted February 9, 2003 Odlican i origianalan bend. Steta sto su se raspali... Quote
blondie Posted February 9, 2003 Report Posted February 9, 2003 Odlican i origianalan bend.Steta sto su se raspali... ponovo su se okupili i ovih dana snimaju Quote
Apeiron Posted February 9, 2003 Report Posted February 9, 2003 Odlican i origianalan bend.Steta sto su se raspali... ponovo su se okupili i ovih dana snimaju Haha, to je dobro cuti. Mada su meni najbolji bili u periodu "Tears of Time" pesme (Illusions). Ovi clean vokali im ne pristaju preterano. Quote
Kveld Posted February 9, 2003 Report Posted February 9, 2003 meni se najvishe svidja onaj album na nemachkom Quote
Chlan 787 Posted February 21, 2003 Report Posted February 21, 2003 Odlican i origianalan bend.Steta sto su se raspali... ponovo su se okupili i ovih dana snimaju KAD?STA?KAKO? :? Quote
Recommended Posts