LordHypnos Posted February 21, 2003 Report Posted February 21, 2003 Odlican i origianalan bend.Steta sto su se raspali... Opet se vracaju sa albumom, zatim sledi turneja. Vracaju se (kao) sto zbog fanova sto zbog insistiranja njihovih kolega (Evereve i Lacrimosa sa kojima ce imati turneju). Inace, nisu se nikada raspali, samo su prestali sa radom na neodredjeno. Ali, dobro, evo ih opet uskoro, 'zesci neko ikad' , ali to svi kazu...Videcemo, ja se nadam 'Illusions' fazonu takodje. Quote
Mr. Brownstone Posted March 16, 2003 Report Posted March 16, 2003 Definitivno najbolji gothic bend (mozda uz Moonspell raniji). Najbolji album Awake - pesma For Love Sta dalje reci - genijalci Quote
Chlan 787 Posted March 17, 2003 Report Posted March 17, 2003 Definitivno najbolji gothic bend (mozda uz Moonspell raniji). Najbolji album Awake - pesma For Love Sta dalje reci - genijalci A i Mirror je odlicna! Quote
Chicken Little 420 Posted March 17, 2003 Report Posted March 17, 2003 Super su bend, u istom trenutku i cvrsti i mekani... A ono oko raspadanja je cist markentiski potez... Mada, dobro je da opet prze... Quote
Predator Posted March 17, 2003 Report Posted March 17, 2003 Odlican i origianalan bend.Steta sto su se raspali... ponovo su se okupili i ovih dana snimaju Eto dobrih vesti... Quote
Mr. Brownstone Posted March 18, 2003 Report Posted March 18, 2003 A i Mirror je odlicna! Podrazumeva se. Nego, posto su se ponovo okupili kada ce taj novi album? Quote
botorius Posted March 21, 2003 Author Report Posted March 21, 2003 dugo nisam citao odgovore pa drago mi je da se ponovo vracaju na scenu i drago mi je da konacno neka moja tema ima vise od 5 odgovora Quote
Toksa Posted March 21, 2003 Report Posted March 21, 2003 Crematory su odlicni!Meni se mnogo dopalo kada su ubacili clean vokal i ne bih voleo da to menjaju. Quote
Agarth Posted September 17, 2003 Report Posted September 17, 2003 Ne volim ih nikako! Ne kapiram sta se to ljudima svidja kod njih. Zvuce mi k'o najgora hemikalija zbog onih klavijatura... I tako... To je moje misljenje o njima... Quote
Kveld Posted September 17, 2003 Report Posted September 17, 2003 hemikalija?mislish li na tehno?Vidish , kad si spomenuo i meni oni zvuche pomalo praznjikavo zbog tih klavijatura a i sad posebno kad sam gledala spot za Fallen i videla kako je sve nekako chisto i sredjeno , bez obzira na one gole ribe koje puze po podu.....mislim , volim ih , imaju neki svoj shmek ali ima mnogo gothic bedndova koji su mi drazi od njih ,mislim da je Crematory uvek nedostajalo malo vishe metala (OK , mozda su bili tvrdji ranije ,o tome nisam informisana)ali oni se chine gothic metalom samo zbog growl vokala ... Quote
... Posted September 18, 2003 Report Posted September 18, 2003 Crematory su odlicni!Meni se mnogo dopalo kada su ubacili clean vokal i ne bih voleo da to menjaju. Слажем се. Quote
VOJVODA Posted September 18, 2003 Report Posted September 18, 2003 Najbolji mi je "Awake", pesma 'For Love', mada je i ona obrada odlicna. Svidja mi se i "Illusions", mda je gore pomenuti ipak najbolji. Quote
Agarth Posted September 22, 2003 Report Posted September 22, 2003 hemikalija?mislish li na tehno?Vidish , kad si spomenuo i meni oni zvuche pomalo praznjikavo zbog tih klavijatura a i sad posebno kad sam gledala spot za Fallen i videla kako je sve nekako chisto i sredjeno , bez obzira na one gole ribe koje puze po podu.....mislim , volim ih , imaju neki svoj shmek ali ima mnogo gothic bedndova koji su mi drazi od njih ,mislim da je Crematory uvek nedostajalo malo vishe metala (OK , mozda su bili tvrdji ranije ,o tome nisam informisana)ali oni se chine gothic metalom samo zbog growl vokala ... Ne mislim na techno vec bas na te klavijature. Stvarno su mi sintetika! Da bili su tvrdji ranije, pustao mi je jedan drug neku njihovu pesmu sa samog pocetka Crematory. Posto me je drzao u neizvesnosti u vezi benda koji je pustio, mislio sam da je Benediction ili tako nesto, kad ono... Cist death metal! I mnogo mi se vise svidja takav njihov zvuk nego ovo sada! Na zalost... a: :| Quote
ABIGAIL Posted February 14, 2004 Report Posted February 14, 2004 Definitivno jedan od mojih najomiljenijih bendova, odlicni su, obozavam ih Izdvajam albume Believe:pesme Why, The Fallen, The Curse Illusions:pesme Faces, Atmosphere Awake:pesme Away, The Loss i Act Seven: pesme Waiting, I never Die... Stvarno fenomenalan bend, zamalo da i ja otvorim temu o njima Quote
Mary Joe Posted February 14, 2004 Report Posted February 14, 2004 Crematory je jedan od prvih bendova koje sam pocela da slusam, volecu ih zauvek, tako da bi bilo imbecilno od mene da pisem neke ''objektivne komentare''. a: Izdvajam pesme ''Moonlight'', ''Caroline'', ''Tears of time'', i, meni najdrazu, obradu Sisters-a ''Temple of love''. Quote
Poison Angel Posted February 14, 2004 Report Posted February 14, 2004 ja nisam neki veliki fan gothica ali Crematory je veoma kvalitetan band koji sam u poslednje vreme pocela intenzivno da slusam .. pesme koje mi se Najvise svidjaju The Fallen,Seven act,Tale ,Mirror,Memory,Lost in myself Quote
Nightwing Posted February 14, 2004 Report Posted February 14, 2004 Nazalost od njih imam samo One sa A Tribute To Four Horsemen... Quote
botorius Posted February 15, 2004 Author Report Posted February 15, 2004 E ljudi pojavio se novi singl Greed proverite na sajtu www.crematory.de Quote
Anabella Posted February 18, 2004 Report Posted February 18, 2004 "Caroline" je tako dobra pesma... a: Quote
Mary Joe Posted February 19, 2004 Report Posted February 19, 2004 ....A kao najbolji tekst, izdvajam ''Unspoken''. a: Quote
Out Of Time Posted February 19, 2004 Report Posted February 19, 2004 o bože kako je ovo jedna smešna grupica ljudi! naježio sam se kako su smešni... da ne grešim dušu bili su na nivou pre 10 godina i to jedno 4,5 meseci, dok svi ostali bendovi nisu nastavili sa evolucijom... oni, potpuno sikreno nastavljaju po starom... :ne: staromodne, glupave ideje, a napaljeni su kao crnci... doduše probali su da se modernizuju sa onim poslednjim albumom albumom ali ipak su ostali jeftini kao semenke... jedini bend koji je takodje smorio, a koji moze da se meri sa njima je Atrocity... fuj... jebena nemachka veza... globalno Crematory je jedan od najprecenjenijih bendova... plus njihov bubnjar je nasmešniji bubnjar na kugli zemaljskoj, a onaj ženski kostur za klavijaturama je verzija zombija koji se probudio ujutru za posao... nemoj da pričaš da imaju novi singl_ ja sam mirno živeo u ubeđenju da su se raspali, a evo vidi sad ovo.. jel ima neke stresne ikonice? evo može i ova... Quote
moonwitch Posted February 19, 2004 Report Posted February 19, 2004 Aucj....Sta su tebi ovi ljudi skrivili??? "Unspoken" je fenomenalna pesma...I tekst i muzika... Quote
botorius Posted February 20, 2004 Author Report Posted February 20, 2004 Unspoken\" je fenomenalna pesma...I tekst i muzika... tocno Quote
Guest Posted February 20, 2004 Report Posted February 20, 2004 Slozio bih se za Atrocity,zaista su smarachina teska... Crematory se zaista ponavljaju iz albuma u album i godinama rade na istu foru...ali umeju da ubodu ponekad vrhunske pesme. Quote
Telcontar Posted February 20, 2004 Report Posted February 20, 2004 Odlican bendic... evo sad ih slusam... ( cudi me da ranijen nisam postovao ovde... ) Quote
Recommended Posts