DEaTH 666 Posted June 11, 2004 Report Posted June 11, 2004 Beleve je bio veliki korak u napred, ovaj album je 10 u nazad, Ramstein tehno turbo gothic?! Šta god da je ovo..... Quote
Žderač Posted June 11, 2004 Report Posted June 11, 2004 I to je očigledan dokaz prodaje nama premilih Crematory derana i curica Quote
tovar Posted June 11, 2004 Report Posted June 11, 2004 meni su jako ok, mada samo na jednom albumu zaista sviraju (believe), a na ostalima prilicno drljaju. totalna stereotipija, ali veoma prijatna za slusanje i opustanje. novi single sam cuo na vivi, bas mi je onaaaaaako... malo suvise nu shita za moj ukus. Quote
DEaTH 666 Posted June 11, 2004 Report Posted June 11, 2004 meni su jako ok, mada samo na jednom albumu zaista sviraju (believe), a na ostalima prilicno drljaju. totalna stereotipija, ali veoma prijatna za slusanje i opustanje. novi single sam cuo na vivi, bas mi je onaaaaaako... malo suvise nu shita za moj ukus. Crematory su strašan bend, tu nema šta, ali nema ni priče da je novi album totalno nazadan iz prespektive onoga što su do sada radili. Mnogima će se svideti, čak štaviše verovatno će mnogo više fanova "regrutovati" ovim albumom, ali to ne menja činjenicu da se starim fanovima nikako ne bi smeo da svidi ovaj album, ajde, može da se svidi, ali nikako da im je strava P.S. Singl Greed koji si čuo je po meni i najbolja pesma sa albuma, ima tu još par OK stvari, ali ostalo... katastrofa Quote
tovar Posted June 11, 2004 Report Posted June 11, 2004 mislim da nije greed, nego onaj drugi... Quote
Mr_Deadic Posted October 17, 2004 Report Posted October 17, 2004 Odlican njemacki bend. Pomalo mi je cudno sto nema topic o njima. U svakom slucaju meni se mnogo svidjaju. Izdali su i novi album Revolution koji je odlican. Ostala izadnja su im: 'Believe', 'Early Years', 'Act Seven', 'Act Seven', 'Awake', 'Crematory', 'Illusions', '...Just Dreaming', i 'Transmigration'. Ko ih nije slusao neka ih preslusa. Nece se pokajati... Quote
Grobodan Posted October 17, 2004 Report Posted October 17, 2004 Mislim da ima tema,secam se da smo ih pljuvali. Quote
Mr_Deadic Posted October 17, 2004 Report Posted October 17, 2004 Isao sam na pretragu i nije je bilo. A ovo za pljuvanje necu da komentarisem... Quote
tovar Posted October 18, 2004 Report Posted October 18, 2004 ok su. pustim ih da odmorim mozak od teske doomcine. etericne poppy klavijature vade celu stvar, jer da nije njih, sve bi bilo jako prosecno i jedno-te-isto Quote
TheBlackGoddess Posted October 19, 2004 Report Posted October 19, 2004 zainteresovana sam..kako mogu doci do discova?????? Quote
Dead on Arrival Posted October 19, 2004 Report Posted October 19, 2004 pa,lepo..........nadjesh nekog ko ima discove i trazish )>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>inache,ja nisam neshto posebno odushevljena njima........imam neshto od njih,ali ne znam bash tacno shta..........mrzi me sad da gledam.... Quote
Mr_Deadic Posted October 19, 2004 Report Posted October 19, 2004 zainteresovana sam..kako mogu doci do discova?????? Trazi od mene Quote
Dani Posted October 23, 2004 Report Posted October 23, 2004 (edited) Odlican njemacki bend. Pomalo mi je cudno sto nema topic o njima. U svakom slucaju meni se mnogo svidjaju. Izdali su i novi album Revolution koji je odlican. Ostala izadnja su im: 'Believe', 'Early Years', 'Act Seven', 'Act Seven', 'Awake', 'Crematory', 'Illusions', '...Just Dreaming', i 'Transmigration'. Ko ih nije slusao neka ih preslusa. Nece se pokajati... Sve je receno. Edit: Preslusavam (Revolution) po ko zna koji put vec... stvarno je odlican! Edited October 23, 2004 by Dani Quote
tovar Posted October 23, 2004 Report Posted October 23, 2004 ako neko ima revolution, bio bih zahvalan da mi nareze, a ja bih platio punim ili praznim diskom po izboru i kafom u voodoo-u. ponuda vazi samo za beograd. Quote
tovar Posted October 24, 2004 Report Posted October 24, 2004 hej, pa ti si ziv!!! ja se vec zabrinuo. Quote
Dani Posted October 24, 2004 Report Posted October 24, 2004 (edited) Ovaj bend... zasluzuje da UMRE! Shut the fuck up and suffer!!! Dobar ti potpis. Edited October 24, 2004 by Dani Quote
Buddha Posted October 24, 2004 Report Posted October 24, 2004 ako neko ima revolution, bio bih zahvalan da mi nareze, a ja bih platio punim ili praznim diskom po izboru i kafom u voodoo-u. ponuda vazi samo za beograd. jebiga, ja u principu nemam obicaj da brisem stvari sa harda, ali ovo je odleteleo bukvalno pre neki dan.. uradio recenziju, smorio se i unistio.. tako da ga vise nemam, ali pitacu can't-a mozda je njemu ostalo narezano ili nesto sl. (mada ne verujem) Quote
Mr_Deadic Posted October 25, 2004 Report Posted October 25, 2004 Shut the fuck up and suffer!!! Dobar ti potpis. Quote
AGGRESSOR55 Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 Ovaj bend... zasluzuje da UMRE! Quote
Recommended Posts