Grobodan Posted December 3, 2011 Report Posted December 3, 2011 haha baš super, a što nje napisao i za treći? Imam ja skeniran buklet njega, napisao recenziju za album King Fowley, aploudovaću ako neko hoće. Quote
Saša Grbić Posted May 7, 2013 Report Posted May 7, 2013 Otkrih ovaj bend nedavno. Veoma zanimljiv i interesantan bend. Šteta što se za njih malo zna. Quote
Grobodan Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 I ovi se vratili. Kakav fest sve ti jebem. Quote
azal Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 kakvo ime za bend Ashbury zvuci kao grad iz neke decije knjige u kome su svi stanovnici medvedi Quote
Angelystor Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 (edited) Meni je baš ovako zazvučalo The 2011 Census recorded the parish's population as 506 Ali svakako ako nisu odatle nema razloga tako da se zovu. I koji jebeni Ashbury da bude iznad The Lord Weird Slough Feg-a. Edited February 1, 2016 by Angelystor Quote
Grobodan Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 Moram da ti odam priznanje sto i dalje religiozno drzis do stava da se bend zove TLWSF, i dalje te ne mrzi da napises to Ja nikad cuo za ovaj Ashbury, meni zvuci kao neki junak B krimi serije. Quote
Angelystor Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 Odano tvrdoglav Nema ih ni na arhivima, možda to bend organizatora. Quote
Zlatko Posted February 1, 2016 Report Posted February 1, 2016 (edited) Dobar je Ashbury. "Endless Skies" im je kultni album. Aktivirali su se uzivo pa su svirali cak i na Keep It True prosle godine. Hard rock, ako bi moglo tako da se nazove. Inace odlican line-up. Edited February 1, 2016 by Zlatko Quote
Dekapitator_Prisoner Posted August 14, 2016 Report Posted August 14, 2016 Upravo sam uzeo pazljivije nego ikada poslusam Paradise lost album. Meni je ovo vrh, al je svakako tuga sta se desilo bendu tada Quote
Grobodan Posted October 17, 2016 Report Posted October 17, 2016 Uradih mali intervju sa bubnjarem https://metal-sound.net/2016/10/17/cirith-ungol-chaos-rising/ Izgleda da se iskulirao oko benda i Paradise Lost albuma, bend gazi dalje, bice i novog albuma. Quote
azal Posted September 12, 2018 Report Posted September 12, 2018 http://bravewords.com/news/cirith-ungol-streaming-first-new-studio-recording-since-1991-witch-s-game-12-vinyl-and-picture-disc-available-for-pre-order Quote
Kumodraski Vo Posted April 19, 2020 Report Posted April 19, 2020 http://www.mediafire.com/file/3wmuk9djaddeqos/Cirith_Ungol-FB2020-By_Samaritianin.rar Quote
Grobodan Posted April 27, 2020 Report Posted April 27, 2020 Dobar comeback. Moram priznati da nisam oduvan kao sto su mi to stari albumi radili ali cinjenica je da sam njih slusao dekadama a ovo je ipak novitet, videcemo kako ce vreme da ga miluje. Plusevi: nije bilo nekog proseravanja da se napuni CD s muzikom, 40 min hvala dovidjenja. Nema modernih tendencija, i dalje je to varvarski heavy doomy epic metal kao nekad, najvise mi lici album po strukturi na One foot in Hell. Tim Baker zvuci potpuno isto kao nekad. Minus mi je sto jes da su doveli Michael Whelana opet za cover ali ovo mu je vrlo ubedljivo najgori rad za CU. Quote
Shadowchild Posted August 6, 2020 Report Posted August 6, 2020 Nisam verovao da će imati ovako moćan come back. Naravno, imali su oni bolje albume nekada, ali ovo mi je bilo sasvim dovoljno da slušam ponovo, i ponovo i ponovo... Quote
igoraki Posted October 21, 2023 Report Posted October 21, 2023 Evo ga novi album https://cirithungol.bandcamp.com/album/dark-parade Quote
dr.lecter Posted October 22, 2023 Report Posted October 22, 2023 To na bandcamp-u se placa Odje ne Povratnicki mi je bio vrlo dobar album, nadam se i ovom, dok izvrtim par puta javljam misljene. Cirith Ungol je bio za mene vrlo bitan bend i 80-tim samo sto ga je slusalo samo mali krug ljudi i prava steta sto su spustili maceve tamo nedje oko 1993, no dobro. Quote
Recommended Posts