Fake Healer Posted October 25, 2004 Report Posted October 25, 2004 Americhki thrasheri! Nikada nisam bio veliki Hirax fan, barem ne starijeg perioda..."Raging Violence" ima dobre riffove, odlichnu ritam sekciju, ali vokali su jebeno slabi..i nerviraju me jednostavno! "Bomdbs Of Daeth" "WArlords Command" "suicide".."Destruction and Terror" su najbolje sa tog albuma IMHO "Hate, fear and power" je bio..pa..imao je dobre riffove, ali osim "Imprisoned By Ignorance" nije me neshto odushevio..i chini mi se neinspirisan...a step down after RV. Bend se raspada...a zatim se vraca prosechnim thrash izdanjem "Barrage Of Noise", ali prosechnim samo kada se poredi sa thrash scenom, inache BoN mi je bolji par svetlosnih godina od oba prethodna albuma! Mnogo bolja svirka, duze pesme, bolje kompozicije... A onda pre par nedelja dobih najnoviji album "New Age Of Terror", i od tada ga svakog dana barem po 2-3 pesme sa njega slusham!!!! Da li je moguce da je ovo isti onaj chikica pevao!?!DePena je car na ovom albumu!!! Thrash album godine shto se mene tiche!!!!!! Hirax izdanja: Raging violence 1985 Hate, fear and power 1986 Not Dead Yet - Best of- 1987 El Diablo Negro EP, 2000 Barrage of Noise 2001 The New Age Of Terror 2004 Ako josh niste slushali Hirax..mogu vam samo reci... SUFFER! Quote
dudi Posted October 26, 2004 Report Posted October 26, 2004 Nisam ih slušao godinama..Ne sviđa mi se vokal nikako..Muzika je u redu onako solidan thrash Quote
Fake Healer Posted October 27, 2004 Author Report Posted October 27, 2004 Kao shto rekoh, novi album je najbolji. Njega obavezno nabavljaj. Quote
RNA Posted October 27, 2004 Report Posted October 27, 2004 Мени се искрено Кејтонов глас на новм албуму не свиђа претерано. Више ми је импоновао онај на ранијим албумима, нешто мало виши. Нисам могао да верујем да онако високе вокале извалчи црнац. Прво што њих нема много у металу, а посебно треш металу, а друго онако да пева. 'Bombs O Death' је, што се мене тиче, њихова ултимативна химна. Чак су је и Deceased обрадили на свом првом албуму обрада, где су ставили песме метал бендова. Quote
Angelystor Posted January 21, 2005 Report Posted January 21, 2005 Chisto da kazem da mi je "New Age Of Terror" najbolji thrash album u 2004-oj godini. Quote
lemmy sixx Posted January 21, 2005 Report Posted January 21, 2005 Uopste mi se ne svidjaju...pogotovo stariji radovi.Nista posebno. Quote
solicitor Posted January 21, 2005 Report Posted January 21, 2005 Ja sam za njih prvi put cuo pre par meseci kad je izasao poslednji albu ... desava se...pogresi covek Nije loshe ... Quote
Angelystor Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 (edited) Hyrax je vrsta mrmota Edited March 11, 2005 by Vanish To Perfection Quote
dudi Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 Hyrax je vrsta mrmota Al zato je to HIRAX a ne Hyrax Quote
Angelystor Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 nema veze..opet mi je hilarious Ok..a shta je ondadej Hirax? Quote
WoI Posted May 24, 2006 Report Posted May 24, 2006 haha jel saznao neko sta je Hirax konacno i jel ima neko ovaj novi DVD bar u audio formatu ako nista drugo Quote
WoI Posted May 26, 2006 Report Posted May 26, 2006 E da jos jedno koleza ja nasao taj album sada samo bre na tome sto sam ja nsao ima nekih 45 pesama Kolko na tvom ima? Quote
Angelystor Posted May 28, 2006 Report Posted May 28, 2006 50. Dobar je, jedino mi se zvuk ne svidja, kao na nekom bootlegu je.. Quote
WoI Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 sad sam izvalio da su polovina tih sranja introi Quote
Grobodan Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 Umesto sto jurite to,bolje nadjite nesto od DECEASED - Supernatural Addiction ili As the Weird travel on! SICK THRASH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Grobodan Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 Moze. Bruka je da takav bend kao Deceased niko ne slusa,pa eto...malo da ih reklamiram. Hirax je inache dobar bend(vidim da se nisam oglasavao),New age of terror bese vrh,nadam se dobrom novom albumu. Quote
WoI Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 imas novi live od Hiraxa druze skini a ja ovo tvoje skidam sutra Quote
Grobodan Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 Pojavio se novi EP Assassins of war,dobro izdanjce in fazonu The new age of terror,aktivirajte malo svoju brzu net konekciju i preslusajte. Lucifer's hammer Quote
М Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 Imam taj EP. Omot je skroz old skul tres (bez h). Quote
WoI Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 sad sam skinuo :rockdevil: summon the death dealers :rockdevil: :rockdevil: Quote
ThePowerhead Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 Puštao mi je ortak jednu njihovu stvar - do jaja zvuči, nema nju ejdž tripova, vokal mi liči na Nuklearce... moćno!!! Quote
М Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 Kraj pesme Summon The Death Dealers zvuchi kao neki Slejer fazon, shto uopshte ne moze biti loshe xD Quote
Recommended Posts