Tower... Posted March 20, 2009 Report Posted March 20, 2009 ima dobre riffove, odlichnu ritam sekciju, ali vokali su jebeno slabi..i nerviraju me jednostavno! Kol'ko sam se prenerazio kad sam pročitao ovo... Jedino što valja kod ovog benda upravo i jeste vokal, ritam sekcija je baš ono što ga kvari, bubnjar je jebeno očajan, rifovi su glupi i prosečni, ali je Katon odličan pevač i ima dobre vokalne linije. Quote
SkullKrusheR Posted March 20, 2009 Report Posted March 20, 2009 meni je katon solidan, ali nishta narochito. hirax nisam nikad neshto preterano gotivio jer pored prvog albuma nemaju nijedno jako izdanje (the new age of terror nije losh, ali nije to to). nikad mi nisu bili medju omiljenim bendovima, ali volim da slusham. Quote
Grobodan Posted November 11, 2009 Report Posted November 11, 2009 Evo ga novi album što je Bole stavio omot, loša kompresija samo: http://rapidshare.com/files/305655817/Hirax_by_MegaDed_www.mediaportal.ru.rar Quote
Sadomator Posted November 11, 2009 Report Posted November 11, 2009 koga boli za kompresiju hiraks je to hvala za link Quote
Sadomator Posted November 11, 2009 Report Posted November 11, 2009 Nakon prvog slusanja i vise nego zadovoljan, Katon je nadmasio sebe Quote
SkullKrusheR Posted November 11, 2009 Report Posted November 11, 2009 skida se... ochekujem da bude bar u rangu the new age of terror. Quote
Morphy Posted November 12, 2009 Report Posted November 12, 2009 A JOJ!!!!! Pocetak pesme Baptized by Fire krece sa Pattonovim citatom iz istoimenog filma Quote
Angelystor Posted December 19, 2009 Report Posted December 19, 2009 QUOTE (Fake Healer @ 25. 10. 2004, 20:46) ima dobre riffove, odlichnu ritam sekciju, ali vokali su jebeno slabi..i nerviraju me jednostavno! Kol'ko sam se prenerazio kad sam pročitao ovo... Jedino što valja kod ovog benda upravo i jeste vokal, ritam sekcija je baš ono što ga kvari, bubnjar je jebeno očajan, rifovi su glupi i prosečni, ali je Katon odličan pevač i ima dobre vokalne linije. Oprosti, tek sam sad video ovo Elem, pravi dokaz za to koliko je DePena bolji kao pevac u ovoj deceniji i pre dve jeste "Blind Faith" pesma, uporedi originalnu verziju i verziu sa novog albuma, i to zanemari samu produkciju, prijatelj sada kida bre! Pre je zvucao kao ugrozeni panda. Inace novi album me je thrasherski zadovoljio sve u svem', vrlo dobro albumce, i moram reci (opet) Katon nikad besnije nije zvucao Najveca zamerka albumu mi je duzina, nema za sta old school thrash album da traje 52 minuta. Deo albuma od 8. do 13. pesme moze komotno da se ukine sa albuma i dobije se super izdanje. Najveci fail IMHO je pesma "Battle Of The North. Matermubemupicku, napravis tako dobar intro, zagrejes usi za neki ubica deo...i onda samo zavrsis pesmu :| Nista, nema nastavljanja u sledecu kompoziciju, samo...kraj. WTF?! Poslednja pesma mi je inace ubedljivo najbolja, "Satan's Fall" :rockdevil: Quote
Tower... Posted December 19, 2009 Report Posted December 19, 2009 Oprosti, tek sam sad video ovo Elem, pravi dokaz za to koliko je DePena bolji kao pevac u ovoj deceniji i pre dve jeste "Blind Faith" pesma, uporedi originalnu verziju i verziu sa novog albuma, i to zanemari samu produkciju, prijatelj sada kida bre! Pre je zvucao kao ugrozeni panda. Pa, to sam napisao pre no što je izaš'o novi album, sada vidim da su ljudi ili naučili da sviraju, ili su novi ljudi, ili su se izvukli editovanjem. Ma, meni je ovo što se sada dere čisto pomodarstvo i pokušaj da se uklopi u ostatak "modernog metala". Kako je pev'o na prvencu, to je keva, samo što se ostatak benda jezivo raspadao. Quote
Thrasher Posted December 19, 2009 Report Posted December 19, 2009 Meni je album extra. Od pocetka do kraja. Quote
Angelystor Posted December 19, 2009 Report Posted December 19, 2009 Pa, to sam napisao pre no što je izaš'o novi album, sada vidim da su ljudi ili naučili da sviraju, ili su novi ljudi, ili su se izvukli editovanjem. Ma, meni je ovo što se sada dere čisto pomodarstvo i pokušaj da se uklopi u ostatak "modernog metala". Kako je pev'o na prvencu, to je keva, samo što se ostatak benda jezivo raspadao. Htedoh da napisem da su potpuno novi ljudi, cini mi se da je bila situacija pre godinu-dve da je od celog Hiraxa u jednom trenutku ostao samo Katon, no sad proverih, manje-vise jeste nova ekipa, ali sa "New Age"a tu su jos uvek dvojica, gitarista i bubnjar al' da se ne lazemo, Hirax nije nikakav pandan za vrh tehnickog thrasha, solaze na novom su uglavnom tu samo da bi bile tu (osim jedne fine na "Satan's Fall"), u principu nije ova nova ekipa nista bolja od one stare, ali da ima kvaliteta, ima duha, ima riffova, ima agresije...ima. Quote
Angelystor Posted September 11, 2012 Report Posted September 11, 2012 California thrashers HIRAX will release a new single, "La Boca De La Bestia (The Mouth Of The Beast)", on December 14 through iTunes and other digital retailers worldwide. A very special limited-edition 12-inch vinyl version of the single with bonus tracks is also planned for a December release on Black Devil Records. "La Boca De La Bestia (The Mouth Of The Beast)" will be included on HIRAX's as-yet-untitled new full-length album, tentatively scheduled for a spring 2013 release. The song was recorded, produced and mastered by Bill Metoyer at Skull Seven Productions. A promotional video that includes the song and a comprehensive photo slideshow can be seen below. "La Boca De La Bestia (The Mouth Of The Beast)" track listing: Part I: The Conquest - Guitar Intro Part II: Thunder Roar Part III: La Boca De La Bestia (The Mouth Of The Beast) HIRAX is: Katon W. De Pena (vocals) Lance Harrison (lead guitar) Steve Harrison (bass guitar) Jorge Iacobellis (drums) Mike Guerrero (lead guitar) Quote
Јарослав Posted February 20, 2014 Report Posted February 20, 2014 novi album: Hirax - Immortal Legacy Quote
LetTheMetalFlow Posted March 1, 2014 Report Posted March 1, 2014 Dobar album , nisam ih nešto gotivio ranije niti slušao ali rekoh ajd da skinem i poslušam. Quote
Koroviev Posted October 14, 2014 Report Posted October 14, 2014 Danas sam ponovo preslušao Legacy posle nekoliko meseci i mogu da kažem da jebe majku umrlu. Katon lud kao panj, isti ne albumu kao i uživo, nema tu vokalne tehnike, čista agresija. Dok ga slušam sve vreme imam osećaj da sam na njihovoj probi u nekoj paklenoj rupi u Kaliforniji, ni traga od usrane "moderne" produkcije posle koje ne razaznaješ da slušaš Exodus ili Forbidden, nIti jedne loše pesme, a na sve to dolaze Jim Durkin, Juan Garcia i Rocky George kao gosti. Ako ovo nije old school, ja ne znam šta je. Kao jebeni vremeplov. Ovo ne možeš da ne voliš. The overload rides, on wings of steel La boca de la bestia, for the ... KILL! Quote
Recommended Posts