Guest He Who Sought The Fire Posted December 5, 2004 Report Posted December 5, 2004 Dodjavola,Baale,ti si josh pod sankcijama!? Jebo ja onog ko te banov'o... Znači, jeb'o si Gothic Angela Quote
kuruz Posted December 5, 2004 Report Posted December 5, 2004 (edited) But we shall return(sh'o bi reko bata James posle Bleeding Me ) Edited December 5, 2004 by Torture Killer Quote
Nesquik Posted January 22, 2005 Report Posted January 22, 2005 Uskoro novi singl,pa posle album.Cisto da vas obradujem (dignem temu na vr) Quote
Мајор Гашпар Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 A ja jos to sranje nisam dobio Zar sam to zasluzio? Quote
Nesquik Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 A ja jos to sranje nisam dobio Zar sam to zasluzio? Pa idi na sajt i skini sranje Quote
ΣΟΚΙ Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 u jbte postoji nesto gore od raspada,zasto niste probali da skinete neki progam za bubnje...bolje bi zvucalo makra bilo i u midiju... Quote
Nesquik Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 hahahha , neki program, hehehehe imamo bre glupi kubejz i jos neka sranja, ali nije fora bre Quote
ΣΟΚΙ Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 hahahha , neki program, hehehehe imamo bre glupi kubejz i jos neka sranja, ali nije fora bre cim nadjem neki gad dem server okacicu raspad da cujete ide midi(ak' bog da snimicemo bubnje u studiju) nannaan i neprovaljuje se od silnog sustanja! Quote
gadget Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 odlichan aqustic grind bend..... klasichna shkola akustichnog grajnda Quote
gadget Posted May 9, 2005 Report Posted May 9, 2005 onda sorry, ja slushao samo stvar sa akustarom i ona je u pravom aqustic grind fazonu vec postoji taj podpravac i mogu ti reci ti si predstavnik ovog pravca kod nas,svaka chast.... shta se radi nagashu? Quote
Nesquik Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 onda sorry, ja slushao samo stvar sa akustarom i ona je u pravom aqustic grind fazonu vec postoji taj podpravac i mogu ti reci ti si predstavnik ovog pravca kod nas,svaka chast.... shta se radi nagashu? Hvala, hvala 'bro Evo, sajt je posle 87897987987 godina apdejtovan. Tacnije, galerije su malkice preuredjene, tj. neki delovi. A i dodato je dosta slika, and news, and stuff Quote
Nesquik Posted July 19, 2006 Report Posted July 19, 2006 Da vas obradujem Novi demo je pre neki dan zavrsen. Zove se "Prokljucalu ti mas u oko sipam". Ima sest pesama. Trenutno moze samo preko nas da se nabavi, a pocetkom avgusta se ceo demo kazi na sajt za download Novi sajt : (sajt se mozda nece lepo prikazati u firefox-u) http://preview1.awardspace.com/theslucajgibanica.cjb.net/ ili www.theslucajgibanica.cjb.net ili www.theslucajgibanica.co.sr a forum: http://gibanica.17.forumer.com/index.php ili www.gibanica-forum.cjb.net ili www.gibanica-forum.co.sr Quote
Mikkah_Pickkah Posted July 19, 2006 Report Posted July 19, 2006 Nisi mi rekao da je jebeni forum otvoren za javnost! Quote
WoI Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 KOLEZA EVE ME DOLAZIM NA FORUMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Quote
Nesquik Posted October 4, 2006 Report Posted October 4, 2006 ajd i ja ispocetka... snimljen je novi demo snimak. zove se PROKLJUCALU TI MAS' U OKO SIPAM. ceo snimak moze da se skine sa naseg sajta. sajt je: www.theslucajgibanica.cjb.net ili www.theslucajgibanica.co.sr komentari, kritike, and stuff su dobrodosli. Quote
darijus Posted October 4, 2006 Report Posted October 4, 2006 vi ne zvucite metal...vi zvucite gladno... Quote
darijus Posted October 4, 2006 Report Posted October 4, 2006 ... i masno <=J dal ste masni to ne znam... ali zvucite ko da vam treba jedan direktorski rucak u kosmaju... Quote
Recommended Posts