Grobodan Posted November 9, 2004 Report Posted November 9, 2004 Evo ga jos jedan bend koji me je odusevio.Radi se o Svedjanima,kultni underground Oldest School Black/Thrash metal.Znaci - stara skola,zvuk u fazonu osamdesetih i bendova Bathory,Sarcofago,Volcano isl.Totalno bestijalna svirka.Imaju 3 albuma:Nifelheim,Devil's Force i Servants of Darkness.Preporucujem!Evo slika,cisto da shvatite o kakvim facame se ovde radi Quote
Guest night soul Posted November 9, 2004 Report Posted November 9, 2004 Niasam imala prilike da cujem vise od jedne pesme( die in fire) ali cine se kao o.k. momci Quote
Grobodan Posted November 9, 2004 Author Report Posted November 9, 2004 Nije to njihova pesma,to je Bathory obrada. Quote
Goxy Posted November 9, 2004 Report Posted November 9, 2004 (edited) Ja isto mnogo gotivim Nifelheim blizance.Imam sva tri albuma i svi su mi dobri,ali najbolji mi je devil's force.Kao sto rece grave,sviraju u stilu sarcofaga,stare sepulture,bathory.. Najjebackija im je produkcija,prljavo i bez mnogo distorzije.Tekstovi su im takodje klasika:blesfemija,satanizam i sl.Pure old-style METAL. grave,vidim svidele su ti se neke stvari sa onog diska Edited November 9, 2004 by kadabra Quote
Perfection Of Vanishing Posted November 14, 2004 Report Posted November 14, 2004 Imam jedan album. Odlichni su! Uopshte ne podseca zvuk na onaj sa "Die In Fire" mnogo je agresicvniji Quote
kuruz Posted December 14, 2004 Report Posted December 14, 2004 Uh,Servants of Darkness je fantastichan,vrlo simpatichna produkcija,sve u svemu sjajno The Bestial Avenger je najmocnija. Quote
Frankenchrist Posted December 17, 2004 Report Posted December 17, 2004 hahahaha, koliko su ovo ludi likovi! Pazi ovaj intervju: http://www.mourningtheancient.com/nifel.htm "Nifelheim" im je odlican album, koji holokaust hehehe... Quote
kuruz Posted August 26, 2005 Report Posted August 26, 2005 Why do you think Iron Maiden is the best band? Hellbutcher and Tyrant: Because they are! That is an easy question. Hellbutcher: You just have to listen to their records and if you don't understand that they are the best band in the world then you must be stupid. They are simply the best band in the world Sad su me razocharali. Quote
Angelystor Posted August 26, 2005 Report Posted August 26, 2005 (edited) Pa oni su bre poznati kao najveci Maidenashi u Evropi...Mislim da sam chitao neki chlanak o tome kako su gledali mejdene chak i u Hrvatskoj. Edited August 26, 2005 by Vanish To Perfection Quote
Grobodan Posted August 26, 2005 Author Report Posted August 26, 2005 Ne seri,molim te.Ako cemo iskreno,Mejdeni i jesu bili 84-85 najbolji metal bend u svetu. Quote
kuruz Posted August 26, 2005 Report Posted August 26, 2005 Moje mishljenje je da je bash '84.-te objavljena najbolja pesma ikada napisana,a to je Creeping Death a Maiden ne podnosim. No,necemo da se svdajamo oko toga Quote
RNA Posted August 29, 2005 Report Posted August 29, 2005 Мени ово, искрено, исто као и Десастер, дође више треш него блек, али ајде. Јесте да је тотална бласфемија и да је звук од јаја сиров, али треш је тако почео и баш зато ми се и ови момци свиђају. Quote
Goxy Posted August 29, 2005 Report Posted August 29, 2005 pa i nije black ,nego metal iz zlatnih godina,kada se pojedini pravci jos nisu izkristalisali Quote
Lord Aggronor Posted October 14, 2005 Report Posted October 14, 2005 Devils force je sjajan!!!!! Neverovatni likovi.... Quote
Grobodan Posted February 1, 2006 Author Report Posted February 1, 2006 Luda braca izdaju uskoro split sa kvltnim Brazilcima VULCANO,nove pesme oba benda! Valjda ce album uskoro,vreme bi bilo. Quote
Grobodan Posted February 1, 2006 Author Report Posted February 1, 2006 nego sta,samo sto izlazi samo na ploci.Valjda ce neka dobra dusa da skine to i okaci na net. Quote
Angelystor Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 Hm, e jebaga :/ Retko ga skinu... Quote
Grobodan Posted February 1, 2006 Author Report Posted February 1, 2006 Ma,bice 100 %.Imam ja brdo tih UG ultra retkih splitova koji u izlazili u veoma limitiranom broju na plocama,skidao Soli s neta. Quote
Grobodan Posted May 19, 2006 Author Report Posted May 19, 2006 Izashao split sa Vulcano Nifelheim (Swe) 1. Sepulcral Fornication 2. Raging Flames Vulcano 3. The Evil Always Return 4. Suffered Souls Kazu braca da je ovo the essence of Evil.Ocu!I da,novi album...bilo bi vise red... Quote
Angelystor Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 odlichno i Volcanovci su odddlichan thrash! Quote
Grobodan Posted February 18, 2007 Author Report Posted February 18, 2007 Eh,da,malo kasnim sa nabavkom,ali konacno se slusa ovaj split ovo se zove kvlt izdanje.I Nifelheim i Volcano u elementu,totalni prljavi old school black thrashing metal,veoma mi prija ovakav zvuk.U cekanju novog albuma... Quote
RNA Posted February 18, 2007 Report Posted February 18, 2007 Nista emo? Pih! Nisam se tome nadao od Nifelheima. Quote
Recommended Posts