fenster Posted August 23, 2021 Report Posted August 23, 2021 Malo novosti od svima nam dragog benda: Quote
Talvi Posted December 2, 2021 Report Posted December 2, 2021 https://lambgoat.com/news/35213/voivod-announce-new-studio-album-synchro-anarchy/ 2 Quote
azal Posted December 10, 2021 Report Posted December 10, 2021 meni bas vrh. super tece pesma sa obzirom koliko promena ima. Quote
VoivodBG Posted December 10, 2021 Report Posted December 10, 2021 I dalje su tate. Malo mi fali žeštine u rifovima, kao na Target Earth, ali vozi fino sve vreme. Quote
fenster Posted December 10, 2021 Report Posted December 10, 2021 I malo:Sent from my Redmi 6 using Tapatalk 1 Quote
The Bowels Of Perdition Posted December 10, 2021 Report Posted December 10, 2021 Koliki su ovo jebeni kraljevi! Uhvatili zlatnu žicu i ne puštaju. Najbolji underground bend na svetu, u alternativnoj sferi, bez obzira na podžanr, definitivno nema boljeg kad se pogleda quality/quantity/longevity/integrity ratio. 1 Quote
kuruz Posted December 19, 2021 Report Posted December 19, 2021 uf što mi je lepo seo Negatron obično me Voivod baš i ne radi, kultne albume sam probao dosta puta i nisam neki fan al ovo mi do jaja 1 Quote
kuruz Posted December 19, 2021 Report Posted December 19, 2021 njega sam slušao i pre rekao bih da je do vokala, više mi odgovara ovaj lik koji je bio tu od 1994. do 2001. Quote
VoivodBG Posted December 19, 2021 Report Posted December 19, 2021 Snake je jako specifičan vokal, ili ti se dopadne ili ne možeš da ga smisliš, ali je on ujedno i jak autorski pečat ostavio na bend. Svakako probaj The Outer Limits, tu je ponajmanje nazalan. A što se tiče novijih, ponajviše zbog svirke Voivod, Targer Earth I Infini. Dobri rifovi, pesme teku, zanimljivi tekstovi. Quote
HUMAN Posted December 19, 2021 Report Posted December 19, 2021 3 hours ago, kuruz said: uf što mi je lepo seo Negatron obično me Voivod baš i ne radi, kultne albume sam probao dosta puta i nisam neki fan al ovo mi do jaja Retka situacija kad se složim sa Kuruzom.. meni takodje Negatron i Phobos nekako bolje legnu nego stari kultni albumi Nanomaaan Quote
kuruz Posted December 19, 2021 Report Posted December 19, 2021 slušao sam i novije, jedino mi ta srednja faza izmakla od Angel Rat do Katorz Quote
fenster Posted December 24, 2021 Report Posted December 24, 2021 Bozicni & novogodisnji motivi by Away 🙂 Quote
azal Posted January 10, 2022 Report Posted January 10, 2022 On 12/19/2021 at 8:50 PM, VoivodBG said: Snake je jako specifičan vokal, ili ti se dopadne ili ne možeš da ga smisliš, ali je on ujedno i jak autorski pečat ostavio na bend. Svakako probaj The Outer Limits, tu je ponajmanje nazalan. A što se tiče novijih, ponajviše zbog svirke Voivod, Targer Earth I Infini. Dobri rifovi, pesme teku, zanimljivi tekstovi. jeste cinjenica da sve ovo novo dobro zvuci uprkos njegovog vokala. realno nije nista interesatno otpevao od Outer Limits. Bas nikakav doprinos ne daje vise. Ali srecom ne smeta toliko. Quote
fenster Posted January 10, 2022 Report Posted January 10, 2022 @azal: da, sem tekstova nikakav doprinos....... Vokal ne smeta toliko? Smesno i zalosno..... Ja i dalje ne mogu da skuzim potrebu da se nesto cepa na atome, rasclanjuje, gura u kalup nekakav, vokal "posmatra kroz prizmu tr00 metala" (svirka je thrash ali vokal odudara), i krs slicnih budalastina. Ovaj bend ima, a imace uvek: 1) jedinstvenu harizmu 2) iskljucivo die hard fanove 3) beskrajnu mastu 4) nevidjenu inovativnost. Quote
Demon Seed Posted January 10, 2022 Report Posted January 10, 2022 Uostalom Snake je ionako zamenjen, ovaj Snake koji je došao posle (fenomenalnog) E-Force-a nije isti onaj stari Snake koji je otišao 1994. Stari je imao duži domali prst od malog na levoj ruci a novi ima duži domali. Gde je Snejk? Nije slučajno što je stalno pevao o vanzemaljcima. Mislite o tome. Quote
kuruz Posted February 1, 2022 Report Posted February 1, 2022 https://www.mediafire.com/file/beyw1hacdiq6b2a/Voivod-SA2022-By+Samaritianin.rar/file 1 Quote
Kumodraski Vo Posted February 12, 2022 Report Posted February 12, 2022 Dobar je ovaj novi, pogotovo ti neki tech delovi.. Quote
Recommended Posts