Koroviev Posted July 5, 2017 Report Posted July 5, 2017 Ima još nešto u oktobru, pa da poumiremo. Quote
Koroviev Posted July 5, 2017 Report Posted July 5, 2017 Također. Stradaće Paradise Lost, više puta viđen. Quote
Koroviev Posted July 7, 2017 Report Posted July 7, 2017 Tau Cross, molim lepo: https://getmetal.club/125009-tau-cross-pillar-of-fire-2017.html Quote
fenster Posted July 23, 2017 Report Posted July 23, 2017 Opa! http://bravewords.com/news/voivod-dvod-2-is-under-construction Quote
SkullKrusheR Posted July 23, 2017 Report Posted July 23, 2017 (edited) August 23, 2006, 10 years ago ??? Edited July 23, 2017 by SkullKrusheR Quote
fenster Posted July 24, 2017 Report Posted July 24, 2017 I od tog obecanja proslo 11 godina. Ja odlepio kad sam procitao naslov..... Quote
Demon Seed Posted September 12, 2017 Report Posted September 12, 2017 Kako je dobar Target Earth, zadocnio sam na zurku Kakva godina za Kanadjane xD 1 Quote
Demon Seed Posted September 14, 2017 Report Posted September 14, 2017 I šta, nikome nije bilo zabavno da dođe da mi ga zavuče podatkom da na ovoj turneji ne sviraju ništa sa njega? Quote
Angelystor Posted September 14, 2017 Report Posted September 14, 2017 Možda samo ne gledamo liste jer nam ne trebaju spoileri? 1 1 Quote
Grobodan Posted September 14, 2017 Report Posted September 14, 2017 Ima i to, a ima i cinjenice da turneja nije pocela. 1 Quote
Demon Seed Posted September 14, 2017 Report Posted September 14, 2017 Ja sam mislio da sam ja bolestan za spoilere za filmove, ono, ne želim da znam maltene ni ko glumi, ali negledanje liste, pa jebiga sad... Doduše ja za bend čiji opus znam napamet (ako si taj, sry za spoiler ajde xD) ne gledam listu, ali s obzirom da nisam integrisao Voivod do tančina, bacio sam pogled da vidim na šta da obratim posebnu pažnju prilikom obnavljanja gradiva Ja koliko vidim, turneja je Post Society Tour Europe 2017, pod kojim imenom na setlist.fm stoje koncerti od letos po Holandiji, Nemačkoj, Engleskoj, dakle ovo je ista turneja samo jesenji leg Imali su i pre 5 dana nastup na nekom festu u Kanadi Quote
fenster Posted September 14, 2017 Report Posted September 14, 2017 (edited) Mozda ce menjati listu u hodu. 2012te su u Budimpesti svirali na bis i Nothingface, iako listom nije bila predvidjena. Video sam i ovogodisnje liste Videcemo za koji dan. Edited September 14, 2017 by fenster Quote
Demon Seed Posted September 14, 2017 Report Posted September 14, 2017 (edited) Edited September 14, 2017 by Demon Seed Quote
Demon Seed Posted September 15, 2017 Report Posted September 15, 2017 Slusah outer limits skoro meni ono njesra.. Slušaj Target Earth, on je najpitkiji možda a da je opet nekako uspeo da bude pravi Voivod album. Znači svaki rif po sred tintare. Mene je nekako TE povukao da još bolje skapiram i classic albume, mislim da Danielu Mongrainu nema većeg komplimenta od toga. <3 Što se tiče lektire, tu obavezno Killing Technology-Dimension Hatross-Nothingface, s tim što bi to mogao da kreneš unazad, i po sebi da ti rečem, a vidim tamo na temi o koncertu da i Fenster i OBC pričaju sličnu priču. Reko' da te poguramo dok još ima vremena do koncerta Ovo ti je bend koji je 'izmislio' sve ove disonance koje mi sad vrtimo, to jes', izmuzao ih iz Stravinskog Quote
fenster Posted September 15, 2017 Report Posted September 15, 2017 Najpitkiji je Nothingface. Ujedno i najbolji. Ako se liku TOL nije dopao, tesko da ce se upecati na bilo sta.... Pusti Stravinskog, to je bajata vest, ne zaboravi BANKOMAT! http://www.playthisriff.com/public/FREE-VIDEO-OF-THE-DAY-091317-VOIVOD-WE-ARE-CONNECTED-Intro-Riff.cfm Quote
Demon Seed Posted September 15, 2017 Report Posted September 15, 2017 Pa musti bajato, nekako da ga navučem haha tOL je sasvim je dovoljno pitak i dobar da je trebalo da mu se dopadne... Al' ovi koje sam mu preporučio su bolji Nisam znao za bankomat, baš je lep Quote
Drogarito Posted October 5, 2017 Report Posted October 5, 2017 (edited) http://agoraphobicnews.com/interviews_view.php?url=exclusive_interview_with_dan_mongrain_ex_martyr_voivod da se podsetimo suve genijalnosti Dan Mongraina Edited October 5, 2017 by Drogarito 2 Quote
Recommended Posts