fenster Posted September 22, 2018 Report Posted September 22, 2018 Dok sam ziv i zdrave pameti sinonim za njih ce mi biti Nothingface, ali ovaj album je rame uz rame sa njim, sa Dimenzijom, Granicama, Pacovom itd..... Quote
obsessed by cruelty Posted September 22, 2018 Report Posted September 22, 2018 ja imam isto mišljenje jebote, ovaj album je sve što želim od metal albuma 1 Quote
obsessed by cruelty Posted September 23, 2018 Report Posted September 23, 2018 bukvalno sam se vratio iz grada ranije samo da bih slušao novi album nisam mogao da ga izbacim iz glave celo veče možda sam pijan i sve ali je bo te neverovatan album kakvi su ovo ljudi Ne secam se da me nesto skoro ovako naslo....... ni ja a uopšte nemam običaj da se ložim ovoliko, svemu nalazim zamerke ali ovo je stvarno ONO Quote
Drogarito Posted September 23, 2018 Report Posted September 23, 2018 Jbt, kad čovek vidi šta Dan može da radi na gitari samo može da mu čestita na tome što se ne izdrkava u voivodu što bi u potpunosti i uništilo šmek celog benda. Elem, poslušajte snimak kako lik prži soloe sa 18 godina :ph34r: Quote
azal Posted September 24, 2018 Report Posted September 24, 2018 slusas album i svaka sledeca pesma je najbolja Quote
obsessed by cruelty Posted September 24, 2018 Report Posted September 24, 2018 tako ide do kraja bukvalno Quote
fenster Posted September 25, 2018 Report Posted September 25, 2018 Juce poslat disk, nadam se za dve nedelje da ce stici. Quote
Koroviev Posted September 25, 2018 Report Posted September 25, 2018 Kad god stigo, dobro je stigo. Quote
Drogarito Posted September 25, 2018 Report Posted September 25, 2018 http://agoraphobic-news.com/reviews_view.php?url=voivod_s_the_wake_is_the_trippiest_and_one_of_the_most_intricate_albums_of_2018 recenzija albuma the wake Quote
Towards The Inevitable Posted September 26, 2018 Report Posted September 26, 2018 Kad pre recenzija, pa tek je procureo pre pet minuta Neukusno je imati formirano mišljenje o ovakvom album tako brzo Elem, i ja sam svratio da iskujem album u zvezde, ali sad kad sam pročitao prethodne dve strane onanisanja, prošla me volja... ali da, mislim isto što i većina, album godine, dođe mi da ih zagrlim, svaka sledeća pesma najbolja i sve drugo po redu što je već napisano... 1 Quote
Grobodan Posted September 26, 2018 Report Posted September 26, 2018 Mislim da je onanija u ovom slučaju dobro podmazana, tj da ima razloga. Ne bih se izbacivao titulama albuma godine, neka druga izdanja mi miluju jaja na personalnom nivou (Arkona, Necros Christos, naravno Amorphis...) ali stoji da je spektakularna činjenica da bend nije postao zombi koji ima pola iznajmljene postave, izbacuje nepotrebne nedorečene albume radi jahanja mrtvog konja (ups, upravo sam opisao Slejer) već punokrvno sveže kreativno čudovište. Quote
kuruz Posted September 26, 2018 Report Posted September 26, 2018 izbacuje nepotrebne nedorečene albume radi jahanja mrtvog konja (ups, upravo sam opisao Amorfis) fixed 2 1 Quote
Towards The Inevitable Posted September 26, 2018 Report Posted September 26, 2018 Ma to album godine mu dođe kao da kažeš albumčina. Naravno da je i Necros Christos album godine. I Aura Noir i Slidhr i Ascension i Faustcoven i Tomb Mold. Sve su to albumi godine, i još mnogi, samo me mrzi da kucam. Quote
Angelystor Posted September 26, 2018 Report Posted September 26, 2018 Kad pre recenzija, pa tek je procureo pre pet minuta Neukusno je imati formirano mišljenje o ovakvom album tako brzo Amen Quote
HUMAN Posted September 26, 2018 Report Posted September 26, 2018 Hahahaha.. There Can Be Only One AOTY Quote
KazimKazim Posted September 26, 2018 Report Posted September 26, 2018 Lose si kopirao link Mae Berovic Quote
HUMAN Posted September 26, 2018 Report Posted September 26, 2018 KazimKazime, to ni za obor nije, radije bih ovo slušao (i gledao) Quote
KazimKazim Posted September 26, 2018 Report Posted September 26, 2018 Neko bi reko dae i ta muzika sto si ti okacio za maloumnike i ljude bez sluha, pa opet realnost nie kategoria na kou se obaziremo Quote
Grobodan Posted October 3, 2018 Report Posted October 3, 2018 Gospodine boze ja se ne skidam s ovog cuda. Quote
Koroviev Posted October 3, 2018 Report Posted October 3, 2018 Da citiram sebe iz 21. rujna: Kao čovek sam vam govorio. Quote
Demon Seed Posted October 4, 2018 Report Posted October 4, 2018 A je l' skontao neko Stravinskog - ''Posvećenje proleća'' u Always Moving? Uglavnom se pridružujem hvalospevima! Quote
Koroviev Posted October 4, 2018 Report Posted October 4, 2018 Jes. Pridruži se, ne budi one man show. Quote
Recommended Posts