fenster Posted July 12, 2020 Report Posted July 12, 2020 Nadam se da ce ovo biit bolje negoli festival majski..... https://www.theprp.com/2020/07/10/news/voivod-working-on-live-studio-albums-planning-virtual-live-show/ Quote
VoivodBG Posted August 11, 2020 Report Posted August 11, 2020 Prvenac slavi 36 godina danas. U to ime da se proslavi sirovinština sa kojom su Voivod krenuli, skoro kao pećinski ljud koji otkrivaju vatru, da bi se kasnije razvili u potpuno drugačiju jedinku. Mašalah! 1 3 Quote
Drogarito Posted September 1, 2020 Report Posted September 1, 2020 http://agoraphobic-news.com/articles_view.php?url=the_7_chapters_of_voivod_a_saga_of_the_nuclear_vampire Priča o Voivodu, nuklearnom vampiru 1 2 Quote
fenster Posted September 2, 2020 Report Posted September 2, 2020 Brate, svaka cast za ovaj tekst! 1 Quote
Grobodan Posted September 2, 2020 Report Posted September 2, 2020 super tekst, i generalno kad radis ove detaljne prikaze super ispadnu Quote
Drogarito Posted September 2, 2020 Report Posted September 2, 2020 thx. Dimension Hatross i Phobos imaju ubedljivo najbolju priču Quote
fenster Posted September 3, 2020 Report Posted September 3, 2020 Steta sto demo iz 2001. nema nigde da se skine, jer ga ovi, po svoj prilici, nece nikad ni objaviti. Verovatno je zamrseno toliko, da ni Eric nece moci takodje....... Quote
Drogarito Posted September 3, 2020 Report Posted September 3, 2020 Rekao mi je Avej da planiraju da ga izbace kad rade reizdanje Negatron Phobos Quote
fenster Posted September 3, 2020 Report Posted September 3, 2020 I meni je rekao da ce ceo Nothingface mozda svirati 2019. Quote
Grobodan Posted September 3, 2020 Report Posted September 3, 2020 6 hours ago, Drogarito said: Rekao mi je Avej da planiraju da ga izbace kad rade reizdanje Negatron Phobos Nek prvo reizdaju Nothingface. 1 Quote
VoivodBG Posted October 14, 2020 Report Posted October 14, 2020 31 godina. Šta reći, album koji je uspeo da ih izvede iz pećinske klasične trešerana faze i da ih ubaci u progresivnije vode, gitara i bas su ubitačni na ovom albumu. I dan danas trvrdim da Snake teško varim, ali nekako mu je ovde vokal najmanje iskarikiran. Čitav koncept bi poslužio za dobar film ili mini seriju. Bilo bi strava kada bi napravili turneju gde ga sviraju u celini jer podupreti mlađanim momkom ovo bi samo još bolje moglo da zvuči u današnje vreme. Quote
Koroviev Posted October 14, 2020 Report Posted October 14, 2020 Hm... nije da su prethodna dva pećinska trešerana, nikako, posebno DH. A nisu ni prva dva klasična. Nothingface je bio prvi Voivod koji sam u životu čuo mimo nekih spotova koje sam i pre toga video, i oduvek je to za mene bio spejs šatl zajeban. Snake genije, ali kapiram nedopadanje. 2 Quote
Demon Seed Posted October 14, 2020 Report Posted October 14, 2020 4 hours ago, VoivodBG said: Šta reći, album koji je uspeo da ih izvede iz pećinske klasične trešerana faze i Ja glasam da mi tebi promenimo ime u VodovodBG 😛 1 4 Quote
VoivodBG Posted October 14, 2020 Report Posted October 14, 2020 @Koroviev Dimension Hattros je imao fine tehnikalije ali je i dalje poprilično primalan album, čista paganština od zvuka, zato i njega stavljam u tu ladicu. Jebiga ako mene neko pita jeste mi Voivod među omiljenim bendovima ali je vokal oduvek bio kritičan, iako ima svoju draž njego nazalni stil pevanja. Svakom svoje na kraju dana.@Demon Seed važi brat, ali da se i ti isto prekrstiš u lajavog krelca može? 😁 🤪 2 Quote
Demon Seed Posted October 14, 2020 Report Posted October 14, 2020 Ahahaha a' si me iskidao, peče, a, ne pomaže ni plez? Veća je lajavost reći ovo pećinska klasična trešerana faza nego ovo što sam ja rekao tebi 😛 1 Quote
VoivodBG Posted October 14, 2020 Report Posted October 14, 2020 Ih da se sada nešto potresam pravio bih dramu ovde. Ali pošto sam navikao da si instigator i zapinjač par ekselans dajem ti malo oduška. A mogao bi slobodno i nešto u vezi benda da podeliš, neće te niko osuđivati. 😇 Quote
Demon Seed Posted October 14, 2020 Report Posted October 14, 2020 Kako li izgleda onda kad praviš dramu 😄 Evo nešto u vezi benda: 1 1 Quote
VoivodBG Posted October 14, 2020 Report Posted October 14, 2020 Bolje da ne znaš. 🙉 Eto vidiš kako se može. 1 1 Quote
fenster Posted October 14, 2020 Report Posted October 14, 2020 Nothingface, neupitno nesto najbolje ikad. Ne verujem da ce ista biti od celog albuma, kad se za 30 godina nije setio da odsvira, sad tesko da ce. Pritom, nailazi i nov album, tako da..... Kad smo kod progresivnijih i celih albuma uzivo, sta fali ovome? Quote
Recommended Posts