MegaDex Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 Bas je Newsted iz metallice il se varam? Quote
fenster Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 @MegaDex: on, glavom i bradom. Ne varas se. Quote
darthmoog Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 Extra bend...jedan od mojih omiljenih...samo sto ne mogu da svarim sve njihove radove. Prva 2 albuma ne mogu ni da slusam.Killing technology je vec zreliji.Onda Dimension i Nothingface su remek dela...stim sto mi je Dimension mnogo bolji...Angel rat i The outer limits su mi ocajni...ima dobrih pesama ali slabi i komercijalni albumi.. Onda eric forest...prvi Negatron je solidan...moze se reci i dosadan ali Phobos je perverzija...50% albuma je neverovatno dobro...jeste da je to vise industrial/doom ali nema veze.. Voivod iz 2003 mi je najbolji album posle Dimensiona...Jedan od najboljih albuma u ovom milleniumu...znaci svaka pesma na njemu je potpuni haos...Katorz je odlican i lak za slusanje...ali nema tu progresivnost starijih radova... Nista cekamo novi album pa da vidimo... Quote
darthmoog Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 kada sam rekao novi album mislio sam na ostatke sa katorza...posto je katorz prvih 10 uradjenih pesama ima ih jos 39 Quote
fenster Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 Zna li se uopste sta ce dalje biti sa njima? Hoce li naci neku zamenu za Piggy-ja? Quote
gavrosaurus Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 Kako moze da se nadje zamena za Piggy-ja? Ne, to ce biti novi gitarista, nece biti zamena ... Quote
darthmoog Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 snake je rekao da bi zeleo da nastavi sa grupom...ali ne veruje da bi to mogao da uradi... Jeste da je piggy bio jedan od najoriginalnijih gitarista svih vremena...ali voleo bih da nastave.. Quote
gavrosaurus Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 Evo jedne zanimljivosti, ako to ikoga zanima (sem mene)- sta je "Katorz": Katorz is the fourteenth album by the Canadian heavy metal band Voivod, and was released on July 25, 2006 (see 2006 in music). The name of the album is phonetic for "quatorze", the French word for fourteen. Quote
RNA Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 Nemoj mi reci da si tek sad provalio. Verovatno nisi ucio francuski u skoli. Quote
gavrosaurus Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 Da li da ovo dozivim kao neki prefinjeni sarkazam ili kao ozbiljno pitanje? Quote
RNA Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 Ozbiljno pitanje? Iskreno, za naziv albuma sam saznao par minuta pre nego sto sam radio intervju sa Away-em i prvo sam ga to pitao, jer mi nije izgledalo kao da im je to cetrnaesti album, a jeste. Quote
darthmoog Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 jeste samo ako brojis live,kronik EP i greatest hits... Inace bre kakav si intervju radio sa awayem Quote
RNA Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 Znam, ali nisam mu ja davao naziv. Ocigledno je da su oni, tj. Piggy, brojali i ta izdanja. Quote
MegaDex Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 Pa da to je valjda pisalo i na netu ako se ne varam Quote
darthmoog Posted October 21, 2006 Report Posted October 21, 2006 (edited) da nema neko od vas mozda Kronik Ep...to je jedini koji mi fali i nigde ne mogu da ga nadjem... inace ako ste u prilici nabavite bootleg live at cbgb iz 1996 godine....extra kvalitet...eric forest peva neke od starih pesama...zvuci neverovatno mocno... edit: Ista je setlista kao i na Voivod Lives samo nije isti koncert Edited October 21, 2006 by darthmaul Quote
MegaDex Posted October 21, 2006 Report Posted October 21, 2006 Interesantno,interesantno...ali na zalost nemam Kronik Quote
gavrosaurus Posted October 26, 2006 Report Posted October 26, 2006 Jebote, pa nije "Katorz" los! Nije los uopste! Hmmm! Ma ... Voivod Quote
Tomislav Sawyer Posted October 27, 2006 Report Posted October 27, 2006 (edited) Evo sta sam napravio za telefonski wallpaper. Dobar je Katorz, a ovih dana mi se u ushi uvukla Dictatosaurus od Probot (Snake on vocals, ko nije cuo) Nije novo, ali je mnogo dobro. btw, imam kronik. U pitanju su 3 remixa, 4 live stvari i 4 nove, od kojih "Ion" jebe keve. Odlican rif i suluda on the edge atmosfera. A imam i sve njihove demo snimke, skinuo sa www.voivodfan.com Brutalan sajt. Edited October 27, 2006 by Metalbeer Quote
darthmoog Posted October 27, 2006 Report Posted October 27, 2006 imam i ja demoe...po meni angel rat demo je mnogo bolji nego original... nego ajde sharuj katorz ako ti nije problem Quote
Tomislav Sawyer Posted October 27, 2006 Report Posted October 27, 2006 (edited) Katorz? Mislis, Kronik? Problem mi je jer mi je upload tragican. Radije cu ti poslati cd. edit: da li bi neki moderator mogao da ono "kanadjanske" u imenu ovog threada preimenuje u "kanadske" ili nesto slicno, ali pravilno Edited October 27, 2006 by Metalbeer Quote
darthmoog Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 http://www.voivodfan.com/media/index.php?q...%2FKatorz+Demos evo pushteno jutros 4 demoa sa katorza...znaci demoi 4 pesmi sa katorza ne nove pesme... tu imate i demoe sa starijih albuma a demoi za the angel rat zvuce 20 puta bolje nego zavrshni produkt...blacky je uvek vishe voleo demo-e sa tog albuma nakon toga su se zakachili i on je otishao... i stvarno neka neko promeni ovo kanadjanske legende Quote
fenster Posted July 16, 2007 Report Posted July 16, 2007 Zna li iko sta se desava s' ovim ljudima? Nit' romore, nit' govore, a slag na tortu je sto im oficijalnog sajta nema vec neko vreme..... Quote
Recommended Posts