Crusty Posted July 29, 2007 Report Posted July 29, 2007 Meni se od ovog benda najvise svidja prvi War And Pain...sve ostalo je nekako...blago Quote
Master of Reality Posted October 26, 2007 Report Posted October 26, 2007 Ima li ko full diskografiju voivoda. Ako je raspolozen za menjazu nek se javi na pp Quote
Bernard Panasonik Posted November 1, 2007 Report Posted November 1, 2007 www.voivodfan.com je sjajan, ne propustite, bravo za majstora koji ga je otkrio!!! Uzivajte u sjajnim demosima. Quote
gavrosaurus Posted July 24, 2008 Report Posted July 24, 2008 "Nothingface" је стварно, право правцато ремек-дело! Нисам рекао ништа ново нити нешто што и сам већ нисам казао али ме одушевљава и после 18 година. Необјашњиво је да је 1989. када је технички метал ... Није се ни у јајцима мућкао Пиги направио такву музику! Потпуно је невероватно да су само гитара/бас+бубањ направили онакву атмосферу, без семплера, ефеката, клавијатура и сличних помагала. Невероватно, каква визија ... Каква музика. Геније. Quote
SkullKrusheR Posted July 24, 2008 Report Posted July 24, 2008 "Nothingface" је стварно, право правцато ремек-дело! Нисам рекао ништа ново нити нешто што и сам већ нисам казао али ме одушевљава и после 18 година. Необјашњиво је да је 1989. када је технички метал ... Није се ни у јајцима мућкао Пиги направио такву музику! Потпуно је невероватно да су само гитара/бас+бубањ направили онакву атмосферу, без семплера, ефеката, клавијатура и сличних помагала. Невероватно, каква визија ... Каква музика. Геније. Uh, stvarno remek-delo. Obozavam taj album. Omiljene stvari The Unknown Knows, Nothingface i Sub-Effect. Meni uz Killing Technology najdrazi album, s tim shto Killing Technology gledam kao thrash album, a Nothingface kao progressive. Quote
hypnos Posted July 24, 2008 Report Posted July 24, 2008 Uh, stvarno remek-delo. Obozavam taj album. Omiljene stvari The Unknown Knows, Nothingface i Sub-Effect. Meni uz Killing Technology najdrazi album, s tim shto Killing Technology gledam kao thrash album, a Nothingface kao progressive. meni nije los ni prvin album a prije dvije god kad sam cuo zadnji album tada sam poceo da trazim albume od voivoda,ali posto nisam imao internet tej sam ga nabavio ove god. katorz zakon! Quote
SkullKrusheR Posted July 24, 2008 Report Posted July 24, 2008 Nisam ni ja rekao da je prvi losh, dobar je to album, samo shto sam malo osetljiv na albume sa tako slabom produkcijom. Meni je Katorz dobar, ali ni priblizno kao stari albumi. Quote
gavrosaurus Posted July 24, 2008 Report Posted July 24, 2008 Meni je Katorz dobar, ali ni priblizno kao stari albumi. Хм, рецимо да се слажем с тим што бих под "стари албуми" навео само "Nothingface". Quote
SkullKrusheR Posted July 24, 2008 Report Posted July 24, 2008 Ja pre svega mislim na Killing Technology, Dimension Hatross i Nothingface. Quote
speed metalll Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Ovaj bend nije za svakoga, i nemoze svako da ga svari, meni je voivod jedan od omiljenih bendova, pravi progresivni thrash, Killing Technology je zakon ,imam sve albume na audio cd-ima, cak su neki originali a imam i video original........ludilo od benda Quote
Grob Bez Dna Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 gitarista forbiddena na ultimate revengeu II nosi voivod majicu. Quote
Nisko_Se_Mazim Posted January 3, 2009 Report Posted January 3, 2009 (edited) Eh Phobos je tek perverzija Rekao bi da je u pojedinim momentima ovaj odlicni bend zagazio i u industrial vode a ovako generalno nesto sasvim posebno je sto se tice njihove muzike Steta to vise sa njima ne svira Jason Newsted Edited January 3, 2009 by Full_Metal_Yakuza Quote
SkullKrusheR Posted January 3, 2009 Report Posted January 3, 2009 svira, ali ne uzivo, samo u studiu. ovako je josh bolje jer uzivo svira blacky. a ovo za industrial je tachno, narochito na albumima sa ericom forrestom, chini mi se. Quote
Nisko_Se_Mazim Posted January 3, 2009 Report Posted January 3, 2009 Da sada videh-Jatsonic svira samo u studiju I ne kapiram sta ce ovaj bend jos uvek na tres metal delu foruma-pre bi mu bilo mesto na avangardi ali ajde Quote
SkullKrusheR Posted January 3, 2009 Report Posted January 3, 2009 eh, sad, avangarda... pa najbolji albumi su thrash ili progressive thrash. po tome su i poznati. Quote
SkullKrusheR Posted January 3, 2009 Report Posted January 3, 2009 nadjoshe oni dobru zamenu za piggy-a, daniela mongraina, pevacha i gitaristu najjacheg kanadskog death metal benda martyr. Quote
CROSSIĆ Posted January 3, 2009 Report Posted January 3, 2009 Jel spremaju nesto novo,ne znam sta se desilo posle kotaroz albuma... Quote
SkullKrusheR Posted January 3, 2009 Report Posted January 3, 2009 da, ove godine treba da izadje novi album. kao imaju neke piggy-eve stvari koje oni zavrshavaju, a izdace i piggy-ev solo album, valjda. Quote
fenster Posted January 3, 2009 Report Posted January 3, 2009 (edited) Ima na youtube-u nekoliko snimaka iz 2008., Blacky svira bas, a taj lik djitru. Ne znam koji je Jason-ov status, da li se Blacky vratio za stalno ili ne... Pominje se neki DVD sa svirke u Japanu gde su po prvi put svirali koji treba da izadje uskoro. Sve matore stvari, jedva cekam da izadje. Edited January 3, 2009 by commissar Quote
CROSSIĆ Posted January 3, 2009 Report Posted January 3, 2009 Evo zasto otreba da ostane na thrash forum http://www.youtube.com/watch?v=atd16XERtMk&NR=1 Quote
SkullKrusheR Posted January 3, 2009 Report Posted January 3, 2009 (edited) avangarda?? ne bih rekao... edit: najjacha stvar bi bila da frubi dovede voivod kod nas (josh bolje u voivodinu ). Edited January 3, 2009 by SkullKrusheR Quote
CROSSIĆ Posted January 3, 2009 Report Posted January 3, 2009 E o tome sam i ja razmisljo,moze i Novi Sad blize mi je neko BG he he Quote
Recommended Posts